Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Újabb átverés? - Viber, Whatsapp
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
KRobi88
csendes tag
Ez a kamerasziget elég viccesen néz ki, de ettől függetlenül biztosan népszerű lesz, mivel a várható telefonok 2019-es listáját azért vezeti, sokan kíváncsiak rá.
-
-
törölt tag
ez valami undoritó
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Linkin1994 #125 üzenetére
Még mindig nem látom a fluidsagot minden esetben. Egy két kivételtől eltekintve.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Linkin1994
senior tag
válasz Atomgeszi #124 üzenetére
Nekem s9+-om van és távol van a fluidságtól. Az android 9 javított rajta de távol van a 300k-s telefon kategóriától.S1 óta használok androidos telefont de tény az tény.Az Ios gyorsabb és az Apple supportja bőven tovább tart mint bármelyik androidos gyártóé.
[ Szerkesztve ]
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
Atomgeszi
nagyúr
Mi az a fluidság? Az, hogy amikor kilépsz az alkalmazásból van egy smooth effekt rajta, ami visszahelyezi az appot az ikonjára? Androidon pedig bezárja úgy ahogy van és egyből a kezdőképernyőre dob?
Most direkt megnéztem pár összehasonlító speed videót. Sehol nem látom ezt a fluidságot(a smooth effektet viszont igen). Az appok sem töltenek be hamarabb egy két (de ez tényleg csak 1-2 app maximum) kivételtől eltekintve.
Pjotr meg le van maradva eléggé. Már 3 éve is egálban voltak az ugyanannyiba kerülő android telók az iphonenal..
Sokan leragadtak valahol az android 4.0 környékén 40 ezer Ft-os ársávban. De már akkor is sokan voltak akik egy 40 ezres android után felbőszülve vettek egy 250 ezerért egy iphonet, és harsogták, hogy fú mennyire szar az android. Vicces.
(ezeket most csak úgy általánosságban kérdezem)Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
nozs23
addikt
válasz _CICAFIU_ #118 üzenetére
Nem a legjobb. Konkrétan kanyarban sincs a minősége az új iPhone-okkal, Pixelekkel összevetve. Funkcionalitásban nyújt többet, mint mások és ennyi. Ez nem innováció.
Nem vagyok beszűkült látású apple fan. Bár tudom, hogy sokan szeretik ezt hinni bárkiről, aki valami pozitív dolgot mer írni az iphoneokról.(#119) joey04
Éjszaka nagyon jó, azt leszámítva felveszi vele a versenyt az Apple, Samu, de akár a Xiaomi is is
Nem hogy felveszi, hanem simán el is húznak mellette. A MI9 is. Éjszakai mód tényleg szuper rajta, meg a zoom (ha valakinek van igénye 5x zoomra, szerintem a 2-3x praktikusabb). Kár, mert van benne potenciál, ha feleannyit gyúrtak volna szoftveresen a képminőségre, mint a parasztvakító funkciókra, akkor lehetne élvonalban.[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz _CICAFIU_ #118 üzenetére
Utóbbi pár évben? Semmi. Ahogy másnál sem. Az utolsó innováció a mobilos piacon az első iPhone volt. A Huawei kamerája meg túlértékelt. Éjszaka nagyon jó, azt leszámítva felveszi vele a versenyt az Apple, Samu, de akár a Xiaomi is is, videóban az első kettő le is veri. Szóval az szimplán egy nagyon jó kamera, ami viszont van a többieknek is.
-
_CICAFIU_
aktív tag
-
nozs23
addikt
válasz _CICAFIU_ #114 üzenetére
Kb. annyit ér a Huawei csodakamerája, mint az arcodat lekövető szarmoji. 3x helyett 5x nagyítást kínál szerintem ettől még nem kell eldobni az agyunkat, de tök jó, hogy van. Mellesleg az Apple volt az első, aki optikai nagyítást kínáló lencsét rakott telefonba. Ezt azóta gyakorlatilag az összes gyártó lemásolta, nagyon helyesen.
Sajnos ezt nem fogja fel a legtöbb gyártó, hogy nem az a lényeg mennyi újdonságot raksz egy készülékbe, hanem hogy azoknak van-e értelme, illetve működnek-e megfelelően.
Az Apple az "if it ain't broke, don't fix it" elvet vallja, illetve sok esetben leszarja az usereket, sajnos.[ Szerkesztve ]
-
_CICAFIU_
aktív tag
válasz _CICAFIU_ #113 üzenetére
"Ez az innováció, évekkel járnak mindenki előtt" Erre reagáltam most hogy írom megint csak nevetek rajta. Tipikus napellenzős ájfon fan. Bocs a dupláért viszont. Szeretném ha valaki megcáfolna hogy a alma innovációként mit tett le az asztalra az elmúlt években a 3d_s arcfelismerésen és a kakiemojikon kívül. A huawei pl olyan kamerát rakott a p30pro-ba ami mobilban eddig nem volt. Lehet jó, lehet rossz de pl ez egy innováció. (Mielőtt bárki írná hogy huawei fan vagyok csak annyit hogy én soha nem tudnák imádni egy műszaki cikket vagy annak a gyártóját. Ha cserére kerül sor azt nézem melyik lenne a jobb nekem és nem érdekel ki gyártja )
[ Szerkesztve ]
Huawei P30
-
.Szaki.
addikt
válasz _CICAFIU_ #111 üzenetére
Innovációnak nem innováció, a sajnálatos igazság viszont tényleg az, hogy fluidságban az iOS még mindig jobb. Ez pedig a mindennapi használat során ezerszer fontosabb, mint az, hogy mit nevezünk innovációnak. Ez a marketingnél baromi jól hangzik, hogy ez meg az milyen innovatív dolog, ezzel tudják eladni a telefonokat a gyártók, viszont miután megvetted utána az fog a legkevésbé érdekelni, hogy mi innovatív. Az fog érdekelni, hogy megfelelően működik-e. Ebben pedig az iOS még mindig verhetetlen. Én sem örülök neki, de sajnos így van.
-
joey04
titán
válasz enginev3.0 #99 üzenetére
jó, akkor te buksz megveszed nekem, ha meg én bukom a fogadást, kifizetem az árát. így jó?
[ Szerkesztve ]
-
tom_87
tag
Szerintem (ha ez a kameralrendezés marad) épp az Apple veszi át egy bizonyos kínai márka megoldását... Van pár új, akár innovációnak is nevezhető megoldásuk (FaceID), de az utóbbi pár évben inkább a piacot követik és ráadásul pont a kínai trendeket (pl.: kijelző méretnöveléssel, ha a Note szériát nem számoljuk bele; gesztusvezérlés a BB10 OS-ből, stb.). Na persze nem a kínaiakat akarom fényezni, nem kell őket se félteni .
Nincs is ezzel semmi gond, Steve Jobs is megmondta anno, hogy a jó dolgokat nem szégyen átvenni. Csak ennek megfelelően is kellene a dolgokat kezelni .
OnePlus 7 Pro (12/256)
-
-Skylake-
addikt
A jovoben ne biciklizz bukosisak nelkul, felteszem epp eleg karosodas erte mar az agyadat. Felelmetes erzes, hogy mikor kimegyek az utcara te szembe johetsz velem. Olyan vagy, mint aki valami idohurokba ragadt olyan '11 kornyeken. Nagyon vacilalok egyebkent, hogy szanjalak vagy sajnaljalak, de mielobbi jobbulast kivanok azert.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
dorten
tag
Volt minden fele iPhone-om a 2G ota, van is a csaladban i6s, i8 -am is volt a rettenet sz*r iOS 11-el amikor megjelent.
Nem veri tonkre.
Ma mar az Androidos flagship hozza azt az elmenyt mint az iOS, sot.
Nem kell 3 evre visszamenni, nezzunk meg a mai kinalatot. Itt az alap modell 64Gb iXR ugyan abban az arban van mint a P30 Pro 256Gb / Mate 20 Pro 256 Gb / Galaxy S10+ varians es hat nyilvan jobb deal az XR mert tonkreveri mindkettot, ez abbol is latszik hogy uresen konganak az Apple store-ok a legnagyobb plazakban. A Huawei / Samsung annyira meg van verve hogy bizonyos szinu modelleket 2-3 het varakozasra tudnak csak szallitani mert out of stock.
[ Szerkesztve ]
-
dorten
tag
Hat nem tudom hogy mirol beszelsz.
Kulfoldon ahol lakom, mind a ketto hivatalos boltbol:
Mate 20 Pro 128Gb/6Gb Ram varians, ajandek autos toltovel, 10k mah akkuval, kijelzo vedo foliaval, 2db tokkal, bluetooth hangszoroval, Huawei fitness banddel: a mai arfolyamon atszamolva 209 334 Huf
Ezt es egy P30 Pro-t vettunk, amelle is jart ajandekcsomag, le is fenykepeztem a pultra kipakolva a nagy kupacot, nem a levegobe beszelek.
iPhone XS 64 Gb alap modell semmivel: 350 057 Huf
-
joey04
titán
válasz enginev3.0 #93 üzenetére
Fogadunk egy új iPhone modellben?
-
legenda
válasz -Skylake- #95 üzenetére
Pedig évekkel jár minden más gyártó előtt az Apple ... árazásban!
Hiába jönnek néhányan, hogy de a Samsung, Huawei.-..stb. is drága, még mindig nem annyira, sőt, amellett alapban dupla tárahelyet...stb. adnak, mint az Apple.6s Plus-szom volt, amikor az csúcsnak számított, a 6s-t már akkor is kukáztam volna azon gyengeségeiért, amikkel a Plus verzió ellenében bírt (OIS hiánya, gyenge akkumulátoros üzemidő, kijelző alacsonyabb felbontása...stb.).
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Pjotr
senior tag
válasz TheBikerider #19 üzenetére
Fogj 50000 Ft-ot, végy egy 6S-t és megtudod milyennek kellene lenni egy flagshipnek ma 300.000-ért android vonalon. Ez az innováció, évekkel járnak mindenki előtt. És még azt mondják megfizethetetlen. Mate20P után mondom. Nem a csillvill funkciók a lényeg, nem terelik el a figyelmet sokáig a temérdek bosszantó hibáról.
[ Szerkesztve ]
-
_CICAFIU_
aktív tag
Hát ez nagyon ronda lesz ha tényleg így fog kinézni.
Huawei P30
-
joey04
titán
válasz enginev3.0 #90 üzenetére
?
-
enginev3.0
félisten
válasz hombre[EU] #89 üzenetére
+ A Világ első 3 kamerás telefonja
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
hombre[EU]
veterán
$1,999
Life, Uh, Finds A Way
-
törölt tag
-
this is life
Ármester
válasz -Skylake- #58 üzenetére
A középvonalba elhelyezett kamera másik elönye, hogy a stabilan tartás fényképezéskor könnyeb ha a kamera a tengelyen helyezkedik el . Ha pedig éreztetni akarják a különbséget ,küllöncséget akkor rakját egyenként a sarkokba a kamerát és a vakut , eddig senki sem csinált olyat .
Lenne egy ok amiért a sarokba került a kamera, ha középen lenne kevésbé lenne látványos közvetlenül alatta az alma logoAmikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Giovan!
addikt
Néztem is hogy miről beszél a kolléga. Androidon tényleg tele van okádva mindennel az a sáv, de ő elvileg évekig használt iPhonet (mintha ez számítana bármit is), szóval tudnia kellene, hogy mi iOS-en a dörgés. Na mindegy, mindig mindenhol vannak ilyen szakértők, el kell ezt engedni.
A cikkhez: ez a kameraelrendezés még mindig otromba, de ezt legalább nem koppintják majd le a keleti márkák. Legalábbis remélem, ennél kb. minden jobban néz ki.
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
joey04
titán
javítva. btw még mindig itt vagy. én ráérek, szar a meccs és estig egyedül vagyok. neked lenne jobb dolgod elvileg. btw nekem csak véletlen, hogy szabadnap a hétvége, engem ez annyira nem mozgat meg. a stílusod és világnézeted miatt valóban nem, ebben tehát tényleg egyetérthetünk. btw neked mi volt a korábbi reged? lehet privátban is, hogy ne offoljunk.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Nekem AZ a saját tapasztalatom amit leírtam. Vitázni meg nem vitázok, ha látom, hogy értelmetlen irányba megy a beszélgetés, akkor elhagyom a terepet. Mondjuk ha beugrott volna a neved a konzolos topikokból, (vagy cpu-s, már nem tudom mi rémlett fel) akkor hozzád sem szóltam volna. Mert ugye alapvetően te szólítottál meg, ezt ne felejtsük. Na, akkor kellemes hétvégét.
[ Szerkesztve ]
-
Kokzor
aktív tag
Mint ahogy mondtam ez a saját tapasztalatom. Nem fogom azt írni, hogy jól működött nálam, amikor nem. Ebben nincs semmi valóság elferdítése. XS-ről nem tudok nyilatkozni, mert nem használtam.
Viszont tényleg nem ezzel akarom tölteni a hétvégét, hogy egy fórumlakóval vitázzak. Lehet, hogy neked ez jó és nincs más dolgod, de nekem marhára nem kell ez a beszélgetés. Főleg olyanokkal akik lehazugoznak. (A további topikokban sem.)
[ Szerkesztve ]
-
Kokzor
aktív tag
Szerintem még eléggé visszafogtam magam. Aki meg ismer a való életben, az tudja, hogy a hazudozás nem az én területem. Szóval részedről ez a következtetés gusztustalan. Csak azért, mert te soha nem használtad ezeket a készülékeket.
Egyébként én is le szeretném zárni veled a témát. Nem ezzel akarom eltölteni a hétvégét. -
joey04
titán
Na, ez valóban konkrétan hamis tények közlése, a valóság elferdítése. A Face ID pont úgy működött már X-en is az első szoftverrel, mint most Xs-en. Ez is tapasztalat. Én 3G óta használok iOS-t, de nem tudom, hogy ez mennyire számít. szvsz semennyire. Az új modellen valamivel gyorsabb a face id, de nem a szenzorok javultak, hanem a soc gyorsabban dolgozik.
-
Kokzor
aktív tag
Szerintem többet használtam iOS-t mint te. Egészen az első generációs iPod Touchtól iPhone X-ig.
A többi része is baromság amit írsz.
Ahogy korábban említettem, az ujjlenyomatót folyamatosan frissítik. Sokan meg arra is képtelenek, hogy több szögből regisztrálják az ujjlenyomatukat. A Face ID körül meg nagyobb káosz volt, csak beadták a vásárlóknak a tanulós bullshitet. Egy időben arról is volt hír, hogy egyes készülékek gyengébb arcfelismerő rendszert kaptak. (Még a gyártás elején az iPhone X-nél.)
Jó pár ember képtelen volt lehúzni az iPhoneról a gyári fóliát és nem tudták miért nem szól rendesen a hangszóró. Szóval ennyit a fórumról.
Térjünk vissza erre a beszélgetésre akkor, ha az álatalam említett készülékeket használod is napi rendszerességgel. Nem csak távolról nézegeted. -
nozs23
addikt
Magyarul a tartalomfogyasztásnál kapok több hasznos kijelzőt.
A bongeszes, közösségi oldalak hasznalata is tartalomfogyasztas, es sokkal gyakoribb, mint a video vagy jatek. Itt nem kapsz tobb feluletet ahogy azt korabban is irtam.
iPhone X-en alig fértek ki a szükséges piktogramok.
Ez csak netto hulyeseg. Pont annyi ikon van kint kenyelmesen, mint a notch nelkuli iphoneokon. Nem tudom hasznaltal-e iOS-t, de itt nem hasznalja a rendszer ertesitesre ezt a savot. Ráadásul intelligensen ki is is hasznalja a notchot, pl. Hivaskor, navigalaskor, stb.
A gyengébb biometrikus megoldásról annyit, hogy az arcfelismerő helyett, ott az ujjlenyomatolvasó.
Felreertettel. Az ujjlenyomatolvasora gondoltam, mikor azt irtam, hogy gyengebb megoldas. Csak ird be az S10 topic keresojebe, kb. minden tulaj panaszkodott ra egy ponton csak megtanultak vele egyutt elni. Ekkora kaosz soha nem volt a FaceID korul.
Egyik megoldas sem tökéletes sajnos. Meggyozni nem fogjuk egymast.
-
Kokzor
aktív tag
Részemről az nem volt véletlen. Van olyan gondolatmenet, amibe inkább nem megyek bele.
Egyébként a hulladék jelző, nem erős hanem röhelyes. Teljesen jó a sebessége, jönnek hozzá a frissítések. A napokban is jött hozzá frissítés. Ahhoz képest, hogy a Face ID az elején tényleg mennyire borzalom volt, ez mérföldekkel jobb. Persze te nem tudhatod, mert nem használod. Csak arról tudsz véleményt alkotni, amit láttál valamelyik boltban pár percig.
A konzervatív hozzáállásba rokkannak bele a korábbi nagy gyártók. Sony, LG mobilos üzletága is csak viszi a pénzt. HTC meg már most mehetne csődbe. De egyszerűbb szép lassan leépíteni a céget.
A Foldról meg kár beszélni, egy béta cucc, amit ki se kellett volna adni. -
joey04
titán
Elbeszélünk egymás mellett, duplán.
nem mondom, hogy neked azt kell vallanod, hogy ronda. ki is emeltem az első kommentben, hogy szubjektív. Aztán amikor írtad, hogy csak képeken gáz, akkor mondtam, hogy NEKEM élőben nagyon zavaró volt.
A másik, hogy a samu pont építhetett volna erre, mert mindenhonnan a dicséretet kapta, hogy minimális kávával és notch nélkül hozza ki a modelleket, és nincs szüksége egyéb trükkökre sem. Erre az s10 szériába beletették a hulladék (jó, ez erős, mondjuk úgy, hogy a klasszikusnál gyengébb) ujjlenyomat-olvasót, kilyukasztották a kijelzőt. letarolhatta volna a piacot a konzervatív hozzáállásával. Aztán jött a Fold gigszer. Ez az egész nekem nagyon olyan, hogy a samu kapkod, mert befosott a huaweitől.
-
Kokzor
aktív tag
Nekem viszont tetszik, hogy eltűnt a káva és ezt nem csak azért mondom, mert S10+ vettem. Volt eddig sok Samsungom, de ez az első ami igazán tetszik. A Note 9, S9+ nekem már kicsit régiesnek hat, ez mellett. Kellett a dizájnváltás. Pont ezért is vállalták be, ezt a megoldást.
Ugyanazzal a régi minimál kávás dizájnnal, már nem lett volna annyira kelendő az új mobiljuk. Nem szívesen váltanak az emberek olyan mobilra, ami ugyanúgy néz ki mint az előző. -
Kokzor
aktív tag
Magyarul a tartalomfogyasztásnál kapok több hasznos kijelzőt. Egyébként nem ugyanakkora helyet foglal. A kamera mellett bal oldalt, több információ fér ki a fölső sávon. iPhone X-en alig fértek ki a szükséges piktogramok.
Ráadásul annyira kávamentes lett az S10+ így, hogy ezzel a kijelző mérettel nagyon jó a telefon fogása.
A gyengébb biometrikus megoldásról annyit, hogy az arcfelismerő helyett, ott az ujjlenyomatolvasó.
Az iPhone X arcfelismerőjével is csak szenvedtem. Be lett adva az a kamu, hogy csak tanul amikor nem ismer fel. Csak amikor naponta többször kezdett el "tanulni", akkor már idegesítő volt és az ujjlenyomatolvasó már nem volt lehetőség. Szóval részemről, ameddig van egy jó ujjlenyomatolvasó, addig nincs gond.
iPhonenal is a noccsal az a bajom, hogy nem adnak szoftveres lehetőséget az eltűntetésére. Álló nézetben nem zavart, de fekvőben igen. Én képtelen voltam megszokni. Muszáj lenne csökkenteni a méretét, de az Apple ha azt csinálja amit eddig, akkor még 2 évig ugyanez lesz. Mint pl. iPhone 6-8. -
Noukoum
veterán
Igen vicces mikor valaki azt mondja hogy az s10 piciny kivágása zavaróbb mint az a bazi nagy noccs. Az hogy melyik szebb szubjektív, na de a méret. Szemészet..
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
-Skylake-
addikt
Nem emlekszem, hogy emlitettem volna barmilyen androidos teledont. Ezen az elven (ha mar droid) a mate 20 pro kameraja sem szimmetrikus , mert van olyam tengelye amin nem az. Nyilvan nem ugy ertettem, hogy legyen kozep-kozepen a kamera, ha nem lett volna egyertlemu. De tovabbra sem ertem, hogy jon az iphone XI lehetseges kameraelrendezesehez egy random android telefon elolapja. Ezen az elven egyebkent semmelyik telefon sem szimmetrikus, mert alul nincs beszedhangszoro.
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
-Skylake-
addikt
Hahaha :D
Na 1 : en az almanak azon tulajdonsagait fikazom, amik szarok.
2: nem a vasarloit fikazom, hanem az iDiota vasarloit.Kenyelmesen kihagysz olyanokat , hogy mint az idezett topikban is irtam (vagy valamelyik hasonloban, majd kikeresed) , nalunk majdnem mindenki apple tulaj. Tabletbol kizarolag ipadet hasznalok es eszembe nem jutna valtani sem. Nagyjabol 10hsz el feljebb irtam, hogy az i5 forma a legjobb telefonforma kb valaha, ahogy felsoroltam 3 egyeb iphonet ami formara siman 10/10nalam.
Nekem az iDiota emberekkel van bajom, nagy kulonbseg.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Lehet, elhiszem, hogy te így látod, én nem. A kávát meg úgy gondoltam, hogy ha nem használ egy gyártó notchot, akkor maradjon pl. Note 9 szinten, és maradjon káva. A csepp alakú notch azért nem jó, mert értelmes arcfelismerő nem fér oda, és egyébként is pont annyira zavaró, mint a notch ha kihúzzuk a tartalmat teljes képernyőre, egy filmben pl teljesen mindegy, hogy mekkora a sziget, mindenképpen zavaró lesz. A motoros megoldások egyrészt több hibalehetőséggel bírnak, másrészt sérülékenyebbek. Egy kiugró kamera egy rossz fogásváltás miatt hamar megadhatja magát pl. könnyebben letörhetjük.
Összegezve nem muszáj notchot alkalmazni, akkor viszont ne (rosszabb) alternatívákat találjanak ki, hanem maradjanak a klasszikus minimál káva mellet, mint a Note 9. Nem is értem a Smsungot, miért ment bele ebbe a lyukba, meg infinity o-u stb displaybe, amikor pont azzal lehetett érvelni mellettük, hogy ők nem ültek fel erre a vonalra. Tartott 1-2 évig, aztán náluk is ott a sziget, lyuk...
-
-Skylake-
addikt
válasz this is life #54 üzenetére
"amúgy érthetetlen hogy miért nem kerülhet ha így fog kinézni a XI a kamera a telefon közép vonalába. "
Azert, mert 10bol 10 ember alapbol oda tenne, mivel a szimmetria miatt ott kenyelmes a szemnek, viszont ertelmet vesztene a "Think Different" szlogen.
-
laci1892
őstag
Steve Jobs forog a sírjában
-
nozs23
addikt
Pont ugyanakkora reszt foglal el a Samsung megoldasa is, mert lehoztak az ertesitosavot, igy lett egy jo nagy holttered. Csak videoknal/játékoknal kapsz tobb hasznos kijelzot. Cserebe van egy gyengebb biometrikus megoldasod. Igazából egyik kivitelezes sem jó, de legalabb mindketto szar. Nekem meg mindig 100x inkabb lyuk vagy notch, mint mechanika. Foleg a periszkopos borzalomtol raz a hideg.
[ Szerkesztve ]
-
Kokzor
aktív tag
Eddig akik látták a telefonomat, azok megmondták, hogy egyáltalán nem zavaró a kameralyuk. (Direkt rákérdeztem kíváncsiságból.) Amúgy minek káva, ha eltűntetheted a menüben? Főleg AMOLED panel mellett, amin tökéletes a fekete. iPhoneon a noccs, na az zavaró volt. Jó nagy részt elfoglalt fölöslegesen, nem is lehetett szoftveresen eltüntetni.
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz enginev3.0 #49 üzenetére
Nem ronda hanem csak innovatív 🙄 , amúgy érthetetlen hogy miért nem kerülhet ha így fog kinézni a XI a kamera a telefon közép vonalába. Bár ott lehet hogy a kamerák össze vesznének az apple logoval
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Ármester
Lassan visszatérünk a kiindulóponthoz, vagyis olyan széles lesz a felső "noccs", hogy kávának hívjuk majd
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
-Skylake-
addikt
válasz Kamikaze75 #50 üzenetére
+1.
iPhone 5/5S szamomra a top 2 forma all time (a masik a BB z10). Iphone 6+/7+/8+ szerintem abszolut jol nez ki, a kamera is, csak a kava nagy kicsit. iPhone X egy kurvanagy vicc azzal a kameraelrendezessel pl, ami a cikkben van az meg egyenesen sertes. Ez igy ami a cikkben van meg ajtotamasznak is olyan ocsmany, hogy elasnam a kertbe ha vendegek jonnenek.A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
Kamikaze75
tag
Döbbenetes hogy a világ egyik "leghíresebb......" márkája teljesen tanácstalanság uralkodik formatervezésben,innovációban.
Steve Jobs álltal megalkotott formavilágon nem tudnak újítani sőt még tönkre is teszik....
Mintha egy rakás idióta tervezné ezt a szart.....méltatlan ez a logo erre a ipari hulladékra....
Hiába a rengeteg pénz mert kimutatták hogy az apple rendelkezik az egyik legtöbb készpénzel a világon a cégek közül.....ha egy rakás barom kezében van ez......
Nem mai cikk de azóta csődbe nem mentek szerintem...
http://aggerinvest.hu/2017/05/15/3-ev-alatt-kozel-100-milliard-dollarral-nott-az-apple-keszpenz-allomanya/[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Hát ez nagyon bazári
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Balzak83
senior tag
Azt már elképzelni sem merem, hogy fognak kinézni a tokok, ha a kamerasziget mellett még az alma logót is ki kell vágni
-
Teal'C
veterán
válasz TheBikerider #19 üzenetére
Na ebben 100% ig igazad van. Nekem eddig sem volt a szívem csücske a cég ez után sem lesz
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
SkyLine3000
addikt
-
Kokzor
aktív tag
Maximum képeken tűnik gáznak a kameralyuk. A valóságban meg sokkal jobb, mint a (nagy) noccs. Volt iPhone X-em és van is S10+ om, szóval van mihez hasonlítani. A noccs zavart, a kameralyuk meg egyáltalán nem feltűnő nekem. Videóknál és játékoknál se takar ki annyit, mint az iPhone féle noccs.
[ Szerkesztve ]
-
roli543
őstag
válasz SkyLine3000 #38 üzenetére
Az remélem megvan, hogy notchban van a TrueDept rendszer, ami egy szimpla kameralyukkal, vagy vízcsepp notchal lehetetlen megoldani. Ezért marad ez a notch a következő generáción is, ennyire egyszerű.
A hátlap érdekes, nekem a Xs hátlapja bejön nagyon, de ez a sakktábla méretű dudor, szokni kell az fix
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
joey04
titán
A szebb szubjektív (kameralyuk gáz), jobb meg nem nagyon van, a motorikus dolgok sérülékenyebbek. Azt el tudom fogadni, hogy valaki inkább nézi a nagyobb kávát, és feladja az extra kijelzőt.
-
bitblueduck
senior tag
Igazából csak szebb van, meg többnyire jobb is. Az én maradi ízlésemnek a káva jön be.
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
SkyLine3000
addikt
Azért hihetetlen, h az Apple nem lát a notch-nál tovább. Nem veszik észre, h van szebb/jobb megoldás?
-
judas13
addikt
Ha ekkora mega lesz majd az a notch azért külön gratula. A hátlapot még nem akarom értelmezni.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Tibee86
nagyúr
A hétvégi popcorn topik...
-
nozs23
addikt
válasz unskillful #34 üzenetére
A Huawei találta ki a négyzetet? Szerintem pont leszarják hogy néz ki a M20, ahogy az iPhone felhasználók többsége is. Azért van a bal sarokban, mert minden iPhone-on ott volt. Az Apple soha nem ment mások után dizájnban, az i6 kialakitást gyakorlatilag 4-5 évig el tudták eladni.
-
unskillful
aktív tag
Nyilván nem akarták hogy bárki is azzal vádolja őket, hogy a Huawei-ről koppintanak, ezért áthelyezték a négyszögletes kamera szigetet a hátlapon a sarokba, illetve azon belül is változtattak a kamerák elrendezésén, biztos ami biztos... Már csak a marketing szöveg hiányzik, hogy miért sokkal jobb ez az elrendezés, mint a Huawei féle, illetve hogy ez az igazi innováció...
The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
SkyLine3000
addikt
Eleje-hátulja hányingerkeltő...
-
joey04
titán
A 3D-s vackon ocsmány. a CAD alapján készült render már nem vészes annyira. Nekem a Mate 20 Pro hátulja tetszik, az szebb ennél, csak akkor meg copy lenne, gondolom valamit akartak rajta variálni.
-
Narancskoma
tag
Borzalmasan néz ki az így elrendezett 3 kamera.
-
Atlantis
veterán
Biztos vannak ilyenek is, de ne általánosítsunk.
#27: Én is ettől tartok, pedig a csökkentés indokoltabb lenne. Remény hal meg utoljára.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Crafter32
őstag
Érdemi változás, akkor nem lesz. Utóbbi pár évben 2x volt változás, a 6s és az X-nél. Akinek X van annak felesleges telefont cserélni, mert sokkal többet nem fog kapni a pénzéért.
-
veterán
-
veterán
-
-
Teo.
aktív tag
Nem. Ennyire ronda nem lehet. Ilyen ronda egyszerűen nem lehet.
5110\3410\OT565\6600\6630\5800\N97mini\710\N93\625\640\1020. 3S\Note4\Note5\Mate20\Mate20X⁵G. 13ProMax - ThinkPadT500\T520
-
nozs23
addikt
válasz #Morcosmedve #20 üzenetére
Az utóbbi években már ezek a korai leak-ek is hitelesnek bizonyultak.
(#19) PreikeStoleN
Akkor két napja még neked is mindegy volt, hogy néz ki. -
veterán
-
Quqesz
nagyúr
Némmá becsúszott balra a mate 20/pro kameraszigete.... (aztán majd vki elmondja, hogy az alma találta ki előbb, de csak most vette elő... ).
Viccet félretéve így a sarokba téve nem az igazi.....de nem ettől lesz jó egy telefon.Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Atlantis
veterán
Nem tudom, mikor nézegeti valaki a telefon hátulját...engem pl.: hidegen hagy, hogy az hogyan néz ki.
Elölről meg semmi rendkívüli, eddigiek alapján nem a design lesz a kérdés, hanem az árpolitika, hogy ott lesz-e valami változás.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
őstag
Remélem ilyen lesz
-
Mr.Silkó
veterán
Hát.. nem mondom, hogy így elsőre szép, de mondjuk meg sem akadok rajta annyira, mint amennyire az itteni többséget felzaklatja a látvány.
De hát szeptemberig úgyis bőven van még idő.
[ Szerkesztve ]
-
Maxxy10
addikt
Borzalmas...
-
weberzolee
aktív tag
Háát...Nem szép. Ugyanakkor nyilván nem véletlen az elrendezés, a lencsék így egyforma távolságra vannak egymástól aminek biztosan van szerepe a képalkotásnál.
A méretváltozásnál én inkább arra tippelnék (reménykedem) hogy ha az XS kategória nő, akkor az XR csökken, így lesz olcsó kiskijelzős, drágább közepes és nagyondrága nagy. Szerintem a nagyobb kijelző többet nyom a mérlegen mint a dupla kamera, így az XR az XS piacát rontja.
-
legenda
Nem, ugye nem így fog kinézni?!?!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
CptAdamica
veterán
Undorító, de biztosan milliók fogják venni, mert eppppől.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
<Adamsky>
nagyúr
Hááát, a dudorkamera egy ideje már az életünk része (a tiéteké legalábbis ). Ebből kiindulva nem kéne meglepődni, hogy a három lencsés + vakus megoldás így néz ki. Szép, mint egy lóharapás.
[ Szerkesztve ]
-
mizoli
addikt
Ezzel akarják elriasztani a vásárlókat. Bár, ha rajta van az alma logo...
-
Kokzor
aktív tag
Nekem már ránézésre is fura az egész. Ez inkább olyan, mintha valaki játszadozott volna az esztergálóval és ez lett a dologból.
-
<Lacy85>
addikt
Oké, ízlésen nem vitázunk, a szépség meg szubjektív, de.....
Ez valami kegyetlen ronda. -
tom_87
tag
Öntőforma? Az öntőformában nem a negítv oldalnak kellene lennie (iPhone felirat, Apple logo)? Ezek inkább prototípus - homokformába öntött - hátlapok.
By the way: ha iyen lesz a kamerarendszer a hátlapon, akkor (szerintem) megszületik a bibircsókos okostelefon.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 7 Pro (12/256)
-
nozs23
addikt
Még mindig katasztrófa ez hátlap.
-
veterán
Kabaré az a hatalmas notch.
-
veterán
Ez rettenetesen néz ki.
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 8. nap: Ghostrunner 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- ZIDOO médialejátszók
- iPhone topik
- Politika
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Újabb átverés? - Viber, Whatsapp