Ilyen lehet az iPhone XI

Hirdetés

Idén is lesz iPhone – ezt bármilyen belső információ nélkül magabiztosan ki tudjuk jelenteni. Az elnevezés már érdekesebb kérdés: internet szerte az iPhone XI, iPhone 2019 és az iPhone 11 titulus is felbukkant, no meg egy rakás tipp a formára.

Öntvényforma a két állítólagos Apple csúcsmodellhez
Öntvényforma a két állítólagos Apple csúcsmodellhez (forrás: PhoneArena)

Az egyik ilyen a fenti, egy készüléktok gyártó által használt öntvényforma, ami kapásból árulkodik arról, amiről amúgy sokan egy ideje pletykálnak: az XS és az XS Max folytatásának tripla hátlapi kamerarendszeréről.

Ennél elegánsabban néz ki az állítólagosan hiteles CAD fájlból megalkotott rendervideó, ami ugyancsak aláhúzza a hátsó lencsetriót, az előlapon továbbra is méretes noccs megtartása mellett.

Végezetül valaki vette a fáradtságot, hogy 3D nyomtatóval megpróbálja replikálni a fentieket, a CAD fájlból pedig úgy tűnik, hogy bár a XI Plus / Max maradhat 6,5"-es képátlón, a XI 6,1"-re növelheti a képátlót, és akkor várhatóan az iPhone XR folytatása is terebélyesedik. Persze még hónapok vannak hátra a premierig, 5G modem addig azonban egyik szakértő szerint se kerül a szériába, majd csak 2020-ban. Az iPad Pro még később, 2021-ben kaphat 5G modemet.

Hirdetés

Azóta történt

  • Dupla kamerát kap az iPhone XR 2

    Míg az iPhone XS és XS MAx folytatása további egy kamerával egészülhet ki, a legolcsóbb iPhone következő generációja duplázhat.

Előzmények

Hirdetés