Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kokzor

aktív tag

válasz nozs23 #56 üzenetére

Magyarul a tartalomfogyasztásnál kapok több hasznos kijelzőt. Egyébként nem ugyanakkora helyet foglal. A kamera mellett bal oldalt, több információ fér ki a fölső sávon. iPhone X-en alig fértek ki a szükséges piktogramok.
    Ráadásul annyira kávamentes lett az S10+ így, hogy ezzel a kijelző mérettel nagyon jó a telefon fogása.
    A gyengébb biometrikus megoldásról annyit, hogy az arcfelismerő helyett, ott az ujjlenyomatolvasó.
    Az iPhone X arcfelismerőjével is csak szenvedtem. Be lett adva az a kamu, hogy csak tanul amikor nem ismer fel. Csak amikor naponta többször kezdett el "tanulni", akkor már idegesítő volt és az ujjlenyomatolvasó már nem volt lehetőség. Szóval részemről, ameddig van egy jó ujjlenyomatolvasó, addig nincs gond.
    iPhonenal is a noccsal az a bajom, hogy nem adnak szoftveres lehetőséget az eltűntetésére. Álló nézetben nem zavart, de fekvőben igen. Én képtelen voltam megszokni. Muszáj lenne csökkenteni a méretét, de az Apple ha azt csinálja amit eddig, akkor még 2 évig ugyanez lesz. Mint pl. iPhone 6-8.

Új hozzászólás Aktív témák