Hirdetés
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
A jovoben ne biciklizz bukosisak nelkul, felteszem epp eleg karosodas erte mar az agyadat. Felelmetes erzes, hogy mikor kimegyek az utcara te szembe johetsz velem. Olyan vagy, mint aki valami idohurokba ragadt olyan '11 kornyeken. Nagyon vacilalok egyebkent, hogy szanjalak vagy sajnaljalak, de mielobbi jobbulast kivanok azert.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
-Skylake-
addikt
Nem emlekszem, hogy emlitettem volna barmilyen androidos teledont. Ezen az elven (ha mar droid) a mate 20 pro kameraja sem szimmetrikus , mert van olyam tengelye amin nem az. Nyilvan nem ugy ertettem, hogy legyen kozep-kozepen a kamera, ha nem lett volna egyertlemu. De tovabbra sem ertem, hogy jon az iphone XI lehetseges kameraelrendezesehez egy random android telefon elolapja. Ezen az elven egyebkent semmelyik telefon sem szimmetrikus, mert alul nincs beszedhangszoro.
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
-Skylake-
addikt
Hahaha :D
Na 1 : en az almanak azon tulajdonsagait fikazom, amik szarok.
2: nem a vasarloit fikazom, hanem az iDiota vasarloit.Kenyelmesen kihagysz olyanokat , hogy mint az idezett topikban is irtam (vagy valamelyik hasonloban, majd kikeresed) , nalunk majdnem mindenki apple tulaj. Tabletbol kizarolag ipadet hasznalok es eszembe nem jutna valtani sem. Nagyjabol 10hsz el feljebb irtam, hogy az i5 forma a legjobb telefonforma kb valaha, ahogy felsoroltam 3 egyeb iphonet ami formara siman 10/10nalam.
Nekem az iDiota emberekkel van bajom, nagy kulonbseg.
[ Szerkesztve ]
-
-Skylake-
addikt
válasz this is life #54 üzenetére
"amúgy érthetetlen hogy miért nem kerülhet ha így fog kinézni a XI a kamera a telefon közép vonalába. "
Azert, mert 10bol 10 ember alapbol oda tenne, mivel a szimmetria miatt ott kenyelmes a szemnek, viszont ertelmet vesztene a "Think Different" szlogen.
-
-Skylake-
addikt
válasz Kamikaze75 #50 üzenetére
+1.
iPhone 5/5S szamomra a top 2 forma all time (a masik a BB z10). Iphone 6+/7+/8+ szerintem abszolut jol nez ki, a kamera is, csak a kava nagy kicsit. iPhone X egy kurvanagy vicc azzal a kameraelrendezessel pl, ami a cikkben van az meg egyenesen sertes. Ez igy ami a cikkben van meg ajtotamasznak is olyan ocsmany, hogy elasnam a kertbe ha vendegek jonnenek.A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Pro 512gb, független, garanciális, hibátlan, 86% akku
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 2025.07.28. garanciális
- ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titánium ! 3ÉV Media Markt GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest