Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
A jovoben ne biciklizz bukosisak nelkul, felteszem epp eleg karosodas erte mar az agyadat. Felelmetes erzes, hogy mikor kimegyek az utcara te szembe johetsz velem. Olyan vagy, mint aki valami idohurokba ragadt olyan '11 kornyeken. Nagyon vacilalok egyebkent, hogy szanjalak vagy sajnaljalak, de mielobbi jobbulast kivanok azert.
-
-Skylake-
addikt
Nem emlekszem, hogy emlitettem volna barmilyen androidos teledont. Ezen az elven (ha mar droid) a mate 20 pro kameraja sem szimmetrikus , mert van olyam tengelye amin nem az. Nyilvan nem ugy ertettem, hogy legyen kozep-kozepen a kamera, ha nem lett volna egyertlemu. De tovabbra sem ertem, hogy jon az iphone XI lehetseges kameraelrendezesehez egy random android telefon elolapja. Ezen az elven egyebkent semmelyik telefon sem szimmetrikus, mert alul nincs beszedhangszoro.
-
-Skylake-
addikt
Hahaha :D
Na 1 : en az almanak azon tulajdonsagait fikazom, amik szarok.
2: nem a vasarloit fikazom, hanem az iDiota vasarloit.Kenyelmesen kihagysz olyanokat , hogy mint az idezett topikban is irtam (vagy valamelyik hasonloban, majd kikeresed) , nalunk majdnem mindenki apple tulaj. Tabletbol kizarolag ipadet hasznalok es eszembe nem jutna valtani sem. Nagyjabol 10hsz el feljebb irtam, hogy az i5 forma a legjobb telefonforma kb valaha, ahogy felsoroltam 3 egyeb iphonet ami formara siman 10/10nalam.
Nekem az iDiota emberekkel van bajom, nagy kulonbseg.
-
-Skylake-
addikt
válasz
this is life #54 üzenetére
"amúgy érthetetlen hogy miért nem kerülhet ha így fog kinézni a XI a kamera a telefon közép vonalába. "
Azert, mert 10bol 10 ember alapbol oda tenne, mivel a szimmetria miatt ott kenyelmes a szemnek, viszont ertelmet vesztene a "Think Different" szlogen.
-
-Skylake-
addikt
válasz
Kamikaze75 #50 üzenetére
+1.
iPhone 5/5S szamomra a top 2 forma all time (a masik a BB z10). Iphone 6+/7+/8+ szerintem abszolut jol nez ki, a kamera is, csak a kava nagy kicsit. iPhone X egy kurvanagy vicc azzal a kameraelrendezessel pl, ami a cikkben van az meg egyenesen sertes. Ez igy ami a cikkben van meg ajtotamasznak is olyan ocsmany, hogy elasnam a kertbe ha vendegek jonnenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Rendervideó, 3D nyomat és öntőforma is felbukkant az idei iPhone-ról, ami még nem kap 5G modemet. Az iPad-et 2021-ben szerelhetik fel ilyen egységgel.
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS notebook topic
- Gmail
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Gyúrósok ide!
- EAFC 25
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest