- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
atiss.1977
csendes tag
Az a durva, hogy megjelenik, és veszik mint a cukrot. Sorban állás van, meg előrendelés, mintha meg lennének bolondulva érte.
Nem a magyarok, amcsik, németek, stb. Ami még durvább, hogy magyarban is sokan megveszik inkább részletre, hitelre, csak legyen, utána nem győzik fizetni, de arról hallgatás van, és csendben rágják a küszöböt. Tisztelet a kivételnek! -
SonyNex7
senior tag
Képzeld el azt hogy 3 hónapja eladtam az iphone 6s-em Jófogáson 145Ft-ért, egy 10 éves fiúnak.Na azt a döbbenetet, konkrétan azt hittem leesek a székről, mindent beállítást én csináltam meg neki.
Nyilván a szülei fizették de neki vették.Kellett mert majdnem ott tartottak hogy pszichológushoz kell vinni mert befordul a gyerek.
Az első app amit felrakott egy kamera app volt ami Hulkot csinált belőle...
Milyen újdonságot lehet neki mutatni a 14. szülinapjára?
Feleségem munkatársának a lánya felújítás helhett, gyerek szobából legyen egy serdülő szoba, azt mondja hogy ráér 2-3 évet de neki csúcs iphone kell....
Nem értékelnek semmit... -
szaszyka
senior tag
Az autóipar is ezt csinálja 100 éve, de ott nincs ekkora hype. Egyszerűen érthetetlen ez a több RAM, nagyobb kijelző, jobb felbontás, erősebb SOC, évente frissülve, miközben az emberek baromira nem fejlődnek ilyen métékben, mert még mindig jóformán ugyanarra használják. Parasztvakítás a számok növelése csak. A design-ól már nem is beszélve. Kávák szélességén, és alapvető szépségről beszélünk, azt tartjuk fontosnak, közben belülről szinte ugyanazt kapjuk. Én is csak 30 vagyok, de kiborulok az 1millió ugyanolyan telefontól, és érdemi fejlődés nincs. Iphone, android, wp.... ugyanazok az ikonok, ugyanazok a funkciók, ugyanazt tudja mind. Nem is ez a legbosszantóbb, hanem inkább az, hogy az embeek teljesen meghülyülnek egy egyszerű használati tágytól, és annyira h.lye már a legtöbb, hogy minden gyártó ugyanazt nyomja le az emberek torkán úja és újra, és mindneki meg is eszi szépen.
-
szaszyka
senior tag
Lehet csűrni, csavarni, de az is csak egy androidos telefon, ez így van. Félreértés ne essék, nem komázom az Apple-t. Unalmas már, hogy semmi újat nem tud egyik gyártó sem kitalálni, csak egymást majmolják, a sok h.lye pedig egy 15-20dkg-os műanyag /üveg tárgyat istenít, és az az értékmérő. Évek óta csak csiszolgatja mindenki ugyanazt a téglát, és nincs semmi érdemleges fejlesztés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Suzuki topik
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Milyen program, ami...?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest