Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodi 4.80
senior tag
Ez a "kicsit jobbá téve" dolog is annyit jelent szvsz, hogy piacra dobják a szükséges hardvert az épp aktuális szoftverhez/divatőrülethez (amely szoftvert azért reszelgetik oly' szorgalmasan, hogy csak a legújabb hw tudja röccenés nélkül vinni - mert ugye ez kell a dolgozónak).
-
törölt tag
Régóta létezik ilyen alkalmazás. Egyszer megadsz egy konstans magasságot (mondjuk szemmagasság), és mindíg abban tartod a telót. Függőlegesen állva, a kamera "célkeresztjét" ráirányítod a fal és a padló találkozására. A telóban van szögmérésre alkalmas szenzor, a képletet pedig egy Pitagorasz nevű csávó már kitalálta helyettünk. Derékszögű háromszögben, ha ismered az egyik befogót (a magasság, amiben tartod a telót) és az egyik szöget (a teló dőlésszögét), akkor kiszámolható a másik befogó hossza (vagyis, a fal, és közted levő távolság).
-
SonyNex7
senior tag
Miért az autó ipar nem ezt csinálja több mint 100 éve... nemsokára elektromosak lesznek de attól még ugyanaz az alap elv marad. A-B között mész néha C érintésével.
Majd ha repül...
Szerintem igen is innovatív a note 7 kevésbé össze lopott mint a többi telefon. (mondjuk 6gm ram, meg egy tanítható infra bele férhetett volna, egy 3800mah akkuval)
Ezért írtam valamelyik topikban hogy aki erre vár az addig várhat amíg nem lesz meg az első csuklóra tekerhető darab.
Itt jön az hogy az emberek fel sem fogják mit tartanak a kezükben ezért unalmas,főleg ez a 15-20 éves korosztályra igaz,na jó bemutató megvolt, unalmas következőt.
Nem vagyok idős 31 de én mind ezek nélkül nőttem fel,és csak lesek még mindig hogy miket tudnak ezek a tenyérnyi dolgok,főleg a mostani csúcsok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpársportok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest