- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
balaaazs
senior tag
válasz
kovbandi82 #109 üzenetére
Azt mondjuk nem tudom, hogy miben volt nyomásérzékeny kijelző, de ilyen top, eladásokat vezető termékekben nem emlékszem ilyenre.
Mondjuk szerintem az pont nem egy must have
-
kovbandi82
őstag
válasz
saddybaddy #108 üzenetére
Nem ertetted meg mit akartam irni
Sokszor jonnek azzal az Iphones ismeroseim, higy ezt is meg azt is roluk koppintották, holott tudvan tudom hogy nem igaz. Pl. nyomaserzekeny kijelzo... -
saddybaddy
tag
válasz
kovbandi82 #31 üzenetére
A Multitasking-ot is?
Hát nagyon nem,elárulom azt már a Symbian is használta bőven az iPhone-ok előtt...
-
Hallosz
senior tag
Azért várjuk meg a bemutatót, utána majd jól lefikázzuk.
-
-
<Lacy85>
addikt
-
Scrydhan
senior tag
Nem feltétlen kell hátráltatnia valaminek hogy zavarjon. Engem az zavar ebben hogy semmiben sem különb mint a HTC,adnak egy rakás sz@rt,de azt jól optimalizálják és el lehet adni 2.5x annyiért mint amennyit ér. Azért zavar,mert az apple tolta fel az árakat néhány éve,hiszen "ha már vagyunk olyan jók,adjuk ugyanannyiért".
-
joey04
titán
mert nem akarom hogy az apple sok milliárd dolláros profitokkal zárjon évről évre,mert szeintem az iphone 4 óta semmit sem raktak le az asztalra
A kérdésem továbbra is él: miért zavar ez téged? miben hátráltat? ha nem tervezed a cég termékeit használni, akkor miért nem fordítasz hátat és teszel rá magasról mit adnak, milyen haszonnal, stb...
-
Scrydhan
senior tag
Nekem csak azért rossz mert nem akarom hogy az apple sok milliárd dolláros profitokkal zárjon évről évre,mert szeintem az iphone 4 óta semmit sem raktak le az asztalra ami miatt megérdemelnék a világ legnagyobb cége presztízsét,habár szerintem az alphabet úgy is elveszi tőlük hamarosan rzt a címet,immáron véglegesen.
-
Sebhelyes
senior tag
Zámbó Jimmy Lin
-
törölt tag
válasz
Blizzardking #91 üzenetére
Ja, hogy a melóra gondolsz! Nem használok ilyet, nincs rá szükségem. Nem hagynám hogy annyira kihajtsák a belem, hogy ilyenekhez kelljen folyamodnom.
-
Solten
őstag
Nagyon bena a kiallo kameraval.
-
törölt tag
-
törölt tag
Ennek tényleg ilyen lesz a hátoldala?
Minden sértés nélkül, de ronda ezzel a csíkban elhelyezett dupla kamerával abszolute nem iphone-os letisztult formát mutatja.
Mintha vmi rosszul sikerült kínai hamisítvány lenne. -
törölt tag
eddig mindegyik iphoneból volt nekem,de a 7-es helyett valószinű mást veszek.Ha tényleg meghagyják ezt a gusztustalan unalmas formát,semmi innovációval,akkor biztosan elpártolok az appletól.
-
törölt tag
válasz
Blizzardking #83 üzenetére
Elalvás elleni appot? Persze! Nose Candy.
-
Blizzardking
őstag
válasz
#79335424 #53 üzenetére
Utánanéztem ezeknek amiket írtál, valóban a szögelfordulást veszi alapul. (Amúgy ez nem a Pitagorasz, hanem a trigonometria, szögfüggvények, a szögelfordulás tangense egyenlő a magasságod/távolság). Viszont találtam egy érdekeset, ez hanggal operál, mint valami szonár
Fizikailag amúgy pusztán a fókuszálást végző lencsetag pozíciójából kitalálható lenne a tárgytávolság, azaz hogy "hova fókuszál", de ezeken a kis fing szenzorokon kb egy métertől a végtelenig fél mm-t ha mozdul a lencse, szóval a gyakorlatban nem alkalmazható. De elvi síkon benne van az infó a kamerában, elég ráfogni valamire és megvárni hogy fókuszáljon. Kis távolságokra (pár centi) talán a gyakorlatban is alkalmazható lenne, mert ott többet kell mozognia a lencsének.
Gondolom Szaszyka azért kérdezte úgy ahogy, mert felmerülhet az igény olyan dolgok távolságának a megmérésére, amik nem csatlakoznak a földhöz.
Más, és tök off; te használsz valami elalvás elleni appot? Vagy az amatőr kérdés?
-
andreas9109
tag
Nagyon varom az időpontot, mikor eléri az apple a 10%-os részesedést.
-
Rodi 4.80
senior tag
Ez a "kicsit jobbá téve" dolog is annyit jelent szvsz, hogy piacra dobják a szükséges hardvert az épp aktuális szoftverhez/divatőrülethez (amely szoftvert azért reszelgetik oly' szorgalmasan, hogy csak a legújabb hw tudja röccenés nélkül vinni - mert ugye ez kell a dolgozónak).
-
WinstonWolf
senior tag
Várjuk a következő "kiszivárgó" légifotót...
-
Freiherr
őstag
válasz
Dr.FantastiK #67 üzenetére
Bal mutatóujj vége, fehér harapott alma szimbólum.
-
Várom hogy milyen lesz, egy MA tesztet szívesen olvasnék róla majd.
-
Halkow.
senior tag
A két kamerának hála, Ismét el lehet majd adni negyed millióért a 16GB-ost
De a 128GB se lesz rossz 350.000Ft-ért( #66 ) Dovloran: vegyél SE-t 64GB-ot 120ért már hozzád vágják ha kompakt kell, S7-et már nem merem ajánlani mert megmomdják fanatikus vagyok.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
enginev3.0 #8 üzenetére
Én akkor a Miami villák nagy rajongója leszek, hátha megdob valaki eggyel.
-
janos1988
addikt
"szivárogtatás"
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Dr.FantastiK #67 üzenetére
Nagy, ronda, és öltönyös ember nyomogatja. Mi más lehetne?
-
Dr.FantastiK
őstag
ebbol a kepbol hol latszik hogy iPhone ? ?
-
Dovloran
senior tag
Tudtam én, hogy 5S-t kell venni. A 6-os széria óta csak az SE (ami szintén egy felturbózott 5S) tudott valamit mutatni és ahogy elnézem a 7-es sem lesz jobb...
-
*Mukeey*
addikt
Mindig ez a téma,hogy iphone vagy android...mind a kettőnek meg van a maga előnye,lehet dönteni,kinek melyik tetszik😬
6os iPhone-ra azt mondani,hogy ronda,azt erősnek érzem,egyik legszebb,minőségi telefon.S7 Edge meg a Note is nagyon jól néz ki,innovativ is. -
whYz
őstag
Megint lenyomja az apple a konkurenciat mint mindig. A dupla kamera es az atdolgozott antenna (a tobbirol inkabb ne is beszeljunk) olyan forradalmi ujitas lesz megint, mint az erintokijelzo feltalasa volt. A kinai dual kamera probalkozasokrol inkabb ne beszeljunk, mert vicc az egesz.
Hamarosan a tobbi gyarto is elkezdi majd gyartani a hasonlo dupla kamerakat es lopjak majd ezt az antenna elrendezest, de csak az apple tud igazan minosegi es innovativ termekekkel eloallni.
A dizajn meg mindig tokeletes ahogy minden az ami apple, egyszeruen nem tudnak tevedni. Samsung meg elbujhat ez mogott az s7-el es tarsaival.
-
szaszyka
senior tag
válasz
#79335424 #53 üzenetére
Oké, de ezt tudja magától, ne én számolgassak. De az ilyen funkciók nem konzumer felhasználásra van, ilyenekkel "telefont" eladni a népnek nem lehetne nagyon. Marad a nagyobb ez, a gyorsabb az stb speclista, amivel lehet rajoskodni.
Pont ma beszélgettem egy 13 éves kislánnyal, akinek a haverja összetörte az iphone-ját. Kisírta anyunál, hogy fizessék ki maguk a javítást, mert nem akar szólni a gyereknek, nehogy rámenjen a barátságuk. Semmi felelősség, semmi óvatosság, semmi nem fontos. Természetesen akinek nem iphone-ja, vagy S szériája van, azt kiközösítik, és nem beszélnek vele. Agyhalottak, komolyan mondom -
szaszyka
senior tag
válasz
#79335424 #51 üzenetére
De én a falon akarok mérni, nem a fal távolságát, adatok megadása, sarkok keresése nélkül. Odatartom, fókusz, lézer távmér, és vonalzózok is. Ha már okostelefon, akkor tudja,és ez csak egy funkció, aminek talán több értelme van, mint a beépített facebook/Twitter /egyéb marhaság. Csak sajnos a világ erről szól, a külsőségekről, de ez már egy más téma.
-
törölt tag
Régóta létezik ilyen alkalmazás. Egyszer megadsz egy konstans magasságot (mondjuk szemmagasság), és mindíg abban tartod a telót. Függőlegesen állva, a kamera "célkeresztjét" ráirányítod a fal és a padló találkozására. A telóban van szögmérésre alkalmas szenzor, a képletet pedig egy Pitagorasz nevű csávó már kitalálta helyettünk. Derékszögű háromszögben, ha ismered az egyik befogót (a magasság, amiben tartod a telót) és az egyik szöget (a teló dőlésszögét), akkor kiszámolható a másik befogó hossza (vagyis, a fal, és közted levő távolság).
-
szaszyka
senior tag
Nem kell nagyot újítani évente, de nem is kell besz.arnia mindenkinek egy kicsi lépéstől, csiszolgatástól. Újítás : én például baromira tudnék használni egy olyan gyári kamera appot, ami ha fotózok valamit, akkor tudjak néhány cm pontossággal a képen távolságot mérni(egy iroda falán esetleg). A lézeres autofókusz korában, és a hardver ismerete mellett nem gondolom, hogy nehéz lenne ráhangolni egy készülékre. Egyébként igen, pont a 2kilós "facebook masina" a legidegesítőbb. Ha megveszi, használja ki!
-
no more
veterán
Úgy néz ki, mint valami teszkós 500 forintos játéktelefon.
-
Wesder
titán
Nagyban megy itt a vita, hogy nincs újítàs, de kb mikor 8 évesen megkaptam a PS1-emet, nem is gondoltam volna hogy 10 év múlva az a konzol a zsebemben lesz. Lassan PS2 X360 lesz a zsebünkben. PSP màr most is működik egy S6-os teljesítményű készülékkel.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
atiss.1977 #43 üzenetére
Nekem az a kedvencem, amikor 200 ezres telefont vesznek fészbúkozni. Mert másra nem használják. De legalább menő, mert drága volt
De amúgy tényleg nem értem, milyen nagy innovációt akarnak itt sokan egy telefontól. Gyakorlatilag pár év alatt eljutottunk oda, hogy egy komplett számítógép van az ember zsebében.
Mit akartok még? A pc vonalon is ez megy cirka több 10 éve. Minden évben kiadnak mindenből egy kicsit nagyobbat, kicsit gyorsabbat. Ott miért nem reklamál senki?
Amit lehetett, már rég beleraktak telefonba. Komolyan nem értem, mire lenne még szükség. De gondolom ezt nem tudja megmondani senki, csak "de szaaar, semmi újítás". -
Quqesz
nagyúr
válasz
atiss.1977 #43 üzenetére
Ez így igaz, de a 6 óta rasnya is....
-
atiss.1977
csendes tag
Az a durva, hogy megjelenik, és veszik mint a cukrot. Sorban állás van, meg előrendelés, mintha meg lennének bolondulva érte.
Nem a magyarok, amcsik, németek, stb. Ami még durvább, hogy magyarban is sokan megveszik inkább részletre, hitelre, csak legyen, utána nem győzik fizetni, de arról hallgatás van, és csendben rágják a küszöböt. Tisztelet a kivételnek! -
SonyNex7
senior tag
Képzeld el azt hogy 3 hónapja eladtam az iphone 6s-em Jófogáson 145Ft-ért, egy 10 éves fiúnak.Na azt a döbbenetet, konkrétan azt hittem leesek a székről, mindent beállítást én csináltam meg neki.
Nyilván a szülei fizették de neki vették.Kellett mert majdnem ott tartottak hogy pszichológushoz kell vinni mert befordul a gyerek.
Az első app amit felrakott egy kamera app volt ami Hulkot csinált belőle...
Milyen újdonságot lehet neki mutatni a 14. szülinapjára?
Feleségem munkatársának a lánya felújítás helhett, gyerek szobából legyen egy serdülő szoba, azt mondja hogy ráér 2-3 évet de neki csúcs iphone kell....
Nem értékelnek semmit... -
szaszyka
senior tag
Az autóipar is ezt csinálja 100 éve, de ott nincs ekkora hype. Egyszerűen érthetetlen ez a több RAM, nagyobb kijelző, jobb felbontás, erősebb SOC, évente frissülve, miközben az emberek baromira nem fejlődnek ilyen métékben, mert még mindig jóformán ugyanarra használják. Parasztvakítás a számok növelése csak. A design-ól már nem is beszélve. Kávák szélességén, és alapvető szépségről beszélünk, azt tartjuk fontosnak, közben belülről szinte ugyanazt kapjuk. Én is csak 30 vagyok, de kiborulok az 1millió ugyanolyan telefontól, és érdemi fejlődés nincs. Iphone, android, wp.... ugyanazok az ikonok, ugyanazok a funkciók, ugyanazt tudja mind. Nem is ez a legbosszantóbb, hanem inkább az, hogy az embeek teljesen meghülyülnek egy egyszerű használati tágytól, és annyira h.lye már a legtöbb, hogy minden gyártó ugyanazt nyomja le az emberek torkán úja és újra, és mindneki meg is eszi szépen.
-
SonyNex7
senior tag
Miért az autó ipar nem ezt csinálja több mint 100 éve... nemsokára elektromosak lesznek de attól még ugyanaz az alap elv marad. A-B között mész néha C érintésével.
Majd ha repül...
Szerintem igen is innovatív a note 7 kevésbé össze lopott mint a többi telefon. (mondjuk 6gm ram, meg egy tanítható infra bele férhetett volna, egy 3800mah akkuval)
Ezért írtam valamelyik topikban hogy aki erre vár az addig várhat amíg nem lesz meg az első csuklóra tekerhető darab.
Itt jön az hogy az emberek fel sem fogják mit tartanak a kezükben ezért unalmas,főleg ez a 15-20 éves korosztályra igaz,na jó bemutató megvolt, unalmas következőt.
Nem vagyok idős 31 de én mind ezek nélkül nőttem fel,és csak lesek még mindig hogy miket tudnak ezek a tenyérnyi dolgok,főleg a mostani csúcsok. -
Balint1408
aktív tag
Hát ezek szerint a 6S Plus marad egy darabig.
-
szaszyka
senior tag
válasz
kovbandi82 #31 üzenetére
Látom neked sem jött át a lényeg, nem baj
Nem az Apple, és a hihetetlen "fejlesztéseiről" van szó, hanem arról, hogy nincs igazi innováció, csak a parasztvakítás minden cégnél. Közben ugyanazt adják el minden évben, kicsit "jobbá" téve. Ez lett volna a lényeg
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
ToniSoprano #28 üzenetére
A MiNote is 5,7" és sokkal kisebb, laposabb, mint az 5,5" iPhone 6S+
-
Potrien
senior tag
Ilyent sem fogok venni!
-
Vikooo
addikt
Olyan mint egy LG G5 oldalra tolt kamerakkal
A Samsung fuggoseg tovabbra is marad, lassan mar design -ban is (ivelt kijelzo). -
szaszyka
senior tag
Lehet csűrni, csavarni, de az is csak egy androidos telefon, ez így van. Félreértés ne essék, nem komázom az Apple-t. Unalmas már, hogy semmi újat nem tud egyik gyártó sem kitalálni, csak egymást majmolják, a sok h.lye pedig egy 15-20dkg-os műanyag /üveg tárgyat istenít, és az az értékmérő. Évek óta csak csiszolgatja mindenki ugyanazt a téglát, és nincs semmi érdemleges fejlesztés.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
enginev3.0 #8 üzenetére
Megsajnálták, mert nem ér rá sorba állni.Épp aznap fog 1 millió Kínai telefont eladni.
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #8 üzenetére
Ne legyél már ilyen illúzióromboló! Új csajszi jött a szomszédba, és nagy rajongója lettem. Talán megnyomkodhatom, mielőtt hivatalosan bemutatnák.
-
lezuvius
őstag
A dupla kamera nem lesz eleg ok a valtasra, talan ha lenne egy 2500mAh-s akku benne meg 3gb RAM (sima 7), akkor meg ugy valahogy magyarazhato lenne a dolog de ezek nelkul...
i6s-el nagyon magasra tettek a lecet. -
enginev3.0
félisten
Csak azért kapott egyet mert nagy rajongó, ugyan kérlek
-
Olyan mint egy nagy iPod.
-
joey04
titán
Úgy látszik tényleg gy fog kinézni. Nem egy szép darab sajnos.
-
balaaazs
senior tag
"A szokásosnál kevesebb változást"?
Ezen azért mosolyogtam egy jót
-
hihetetlen forradalmi újdonságok jelennek meg az új ájfónban!
csupa olyasmi, amit több éve csinál már mindenki!
nem baj, vegyétek csak, valamiből élnie kell almáéknak
-
Воланд
titán
Csak legyen nagyobb a kijelzője mint a 6S Plusnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- weiss: Pant* rant
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GTA V
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Léghűtés topik
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest