- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
SonyNex7
senior tag
Képzeld el azt hogy 3 hónapja eladtam az iphone 6s-em Jófogáson 145Ft-ért, egy 10 éves fiúnak.Na azt a döbbenetet, konkrétan azt hittem leesek a székről, mindent beállítást én csináltam meg neki.
Nyilván a szülei fizették de neki vették.Kellett mert majdnem ott tartottak hogy pszichológushoz kell vinni mert befordul a gyerek.
Az első app amit felrakott egy kamera app volt ami Hulkot csinált belőle...
Milyen újdonságot lehet neki mutatni a 14. szülinapjára?
Feleségem munkatársának a lánya felújítás helhett, gyerek szobából legyen egy serdülő szoba, azt mondja hogy ráér 2-3 évet de neki csúcs iphone kell....
Nem értékelnek semmit... -
SonyNex7
senior tag
Miért az autó ipar nem ezt csinálja több mint 100 éve... nemsokára elektromosak lesznek de attól még ugyanaz az alap elv marad. A-B között mész néha C érintésével.
Majd ha repül...
Szerintem igen is innovatív a note 7 kevésbé össze lopott mint a többi telefon. (mondjuk 6gm ram, meg egy tanítható infra bele férhetett volna, egy 3800mah akkuval)
Ezért írtam valamelyik topikban hogy aki erre vár az addig várhat amíg nem lesz meg az első csuklóra tekerhető darab.
Itt jön az hogy az emberek fel sem fogják mit tartanak a kezükben ezért unalmas,főleg ez a 15-20 éves korosztályra igaz,na jó bemutató megvolt, unalmas következőt.
Nem vagyok idős 31 de én mind ezek nélkül nőttem fel,és csak lesek még mindig hogy miket tudnak ezek a tenyérnyi dolgok,főleg a mostani csúcsok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- iOS alkalmazások
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest