- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexandrosz
aktív tag
Megannyi kérdés
(majd lehet, hogy privátban érdemes folytatni)
Azt kérdeztem, hogy a mozgásérzékelő alkalmazásánál meg lehet-e azt csinálni, hogy éjszaka csak épp derengősen kapcsol fel a villany, ha belépek a konyhába, de mondjuk este 7-kor nagy fényerőn teszi ugyanezt? De egyetlen kérdésemre sem tudtak kapásból válaszolni.
Amúgy megvettem a kezdő szettet és hozzá még konnektort, pár izzót, szóval, belevágtam, de abszolút érdekel, mit lehet kihozni a rendszerből az IKEA által ajánlottakon felül.
Ha nem terhes, pár ötlet jöhet, én egyelőre a nappali -konyha okosítását tervezem, de érdekel az elő- és fürdőszoba is. Hátha okosodom -
AirunAlMarem
csendes tag
oké, így már érthetőbb, de még kevésbé érzem úgy, hogy nekem találták ki.
bár manapság a legtöbb lakásban kb. a közepén van egy nagy nappali, ahol elhelyezve egy hangforrást az egész lakásban jól hallani. ezért nekem érthetetlen minek vennék minden helyiségbe külön. lehet, hogy túl kicsi a lakásom?egyébként én pont a tv alá keresek, de jó lenne ha sokféle forrást tudna kezelni mint bt, optika, uram bocsá' analóg. stream az pont nem érdekel. ez az app-os kezelés is nekem zavaros. pl. mi lesz ha már nem lesz rá támogatás 5 android verzió múlva. akkor kidobom? a jbl ilyen szempontokból jobbnak tűnik. miért ne tehetném a konyhába vagy a hálóba? bt-al bármit lejátszik. az ára meg kb. ugyanott van ha 2x +10k konzollal/szerelvénnyel számolok. de miért gondolod, hogy "a sztereó hangkép ugyancsak érdekes lesz rajta"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest