- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome0001
senior tag
Hello. Van valami ötletetek miért inaktív a rezgő billentyűzet visszajelzés? Köszi
-
beteg
őstag
-
SeatZola
őstag
Remélem jövő héten tényleg megérkezik hozzánk. Az edigitalban 17-re ígérték, amikor megrendeltem......
-
joey04
titán
-
SeatZola
őstag
Srácok!
Az új Note most tényleg fém keretre lesz építve, vagy csak kap egy vékony külső fém keretecskét? Nics róla valami hivatalos/official video, hogy hogy van kialakítva?
Ja, és mi a fene az a TBC rádió, mert a gsmarenán a rádió résznél ez van írva... -
zsoltti
senior tag
Erre a haverom azt mondta nagy cucc övé, is feltölt félig félóra alatt!, valami sony xperia 1600as akkúval
Ja mondom , aztán le is merül 1 óra múlva...
Töltőzsíror lóg a seggéből egyfolytában úgy mászkál, inkább aztmondom bírjon többet mint töltsön gyorsan ha már konnektor közelébe kell menjek napközben már úgyis mindegy.
Amúgy nem para a N3 akkú, mert nincs olyan hogy maxon megyek el otthonról , de alig érek haza töltöttséggel, viszon ha első nap végén nem töltök , akkor már a második nap már fosok -
zsoltti
senior tag
Bennem akkor ment fel a pumpa, amikor megláttam hogy milyen szar evett kis akkutettek bele(a helyhez képest!), inkább nagyobb akku lett volna mint fém keret ha esetleg kifogásolja valaki a sulyát..
Viszont az első és hátsó kamerát irigyelem. És a nagyobb felbontást is csak negatívnak említeném, mert nem lehet látni szerintem a különbségek a N3-on nincsenek már látható pixelek, így meg csak többet kell mozgasson a rendszer...l -
AS
félisten
Mit is tud?
: -
apaszka
veterán
-
S e t h
nagyúr
A touchwiz annyira belassítja a rendszert, hogy friss összevetésben nem csak az iphone5s, hanem bizony a One és a G3 is gyorsabban reagál, az alkalmazások megnyitásánál szinte mindegyiknél állva hagyták.Ok, jön majd rá frissítés, de azért 7-800 euróért egy zászlóshajónál nem kellene ezzel "égni".
-
halkow
őstag
na erre abszolút kíváncsi vagyok hogy
élőbe milyen akkor ezek szerint a g2 még mindig jobban bírja szuflával mint a többi -
beteg
őstag
Nem tudjátok, az arany színű olyan lesz, mint a tab s arany?
-
B1T3
addikt
Azt lehet már tudni, pontosabban milyen kameraszenzort kap? Remélem, nem pont az S5 minőségét nyújtja majd, mert az enyhén szólva nem nyűgözött le.
-
SeatZola
őstag
Tényleg, itthon mikorra várható a megjelenés?
-
stranger28
addikt
Nem csak a méret miatt, súlya is van azért az akksiknak. Látod, hogy már most számolgatják a grammokat...
Note 3 vastagsága nekem konkrétan kevés volt, tokkal együtt sokkal kényelmesebb szerintem. Akkumulátor viszont jól bírja: 4.5 óra kijelzővel és 2 nap ~5 óra után mutatott 14%-ot.
Note 4 nem győzött meg, egyedül a vízállóság lett volna előrelépés szvsz.
-
SVLaller
senior tag
a német Mediamarkt oldalán már fent van 11.01 megjelenéssel 699€-ért: [link]
-
patoga
tag
Itt végre megnezhetők az új panel színei. Egész jo...Samsung Galaxy Note 4 vs Note 3 vs Galaxy Edge da…: http://youtu.be/eEsNHe1TZRE
-
Ip védettsége van?
-
andrew01
tag
Jó pár emberkével egyetértek.. kütyüváltási fétisem van - de ez most nem váltott ki ingert - Marad a Note3..
MERT - akksi maradt, kijelző nem nőtt, (felbontás-irreleváns 300ppi+) hangszoró hátlapon csúfkodik.. új airCommand se jön be.. pulzusmérő, meg ujjleny. pfff kösz nem kell.. ellenben cseppállóság már vmi lett volna!
A kamera naa az igen..! de ez pont nem érdekel, mert van profi fotómasinám.. N4 Offpedig vártam...
-
Cyberpunk
félisten
Amúgy az S-pen nekem nem szimpatikus ezzel a formával.
-
p87
senior tag
Na már az nvidia is kezdi.
NVIDIA suing Samsung and Qualcomm over GPUs
Valahogy nekem sántít az egész, ha jól vettem ki a Qualcomm SoC-okkal van a gond amiért fizet a Samsung, akkor hogy van pofájuk a Samsungot azért perelni mikor egy másik gyártó termékével van a gond? A Samsung csak megveszi és beszereli.
Ráadásul egyből a termékek beszüntetését kérik, ez valahogy nagyon apple-ös, nem lennék meglepve ha a háttérben összejátszanának... -
jacis
nagyúr
Egy hangyányival fakóbb ez a kijelző mint a Note 3 nem? Vagy csak én látom rosszul.....?
A fehér változat most szerintem jobban néz ki mint a fekete. A fehér fém pereme jobban tetszik nekem meg persze a hátlapon is kisebbek azok a tarhanyák.
-
Haneto
tag
Edge-ről nincs is hír, videó, kép?
-
Z a hangya
tag
Belassultak a fejlesztések, hardveresen egyhelyben topogás van, szoftveresen meg már nem tudnak mit kitalálni mit rakjanak bele a következő Note-ba. Süssön-főzzön?
Bár mondjuk holografikus kivetítő jó lenne benne
El nem tudom képzelni hogy mi újdonságot hozhat majd a Note 5 majd a 4-hez képest. Kiváncsi leszek. Én mindenképp az akkuteljesítmény gyúrására szavaznék a szoftveres hókuszpókuszok ellenére, az mindenkinél jó pont lehetne.
-
xmaas
őstag
Kineztre bejovos, csak az a hatlap az kicsit sok nekem
-
-
Peterson_
addikt
El hát.
Reped a silónál, nyekereg(igaz, csak ha tekergetem), és saját-és több fórumtárs tapasztalatából leszűrve kopik.
Én tokban tartom, mégis.
Ami fajóbb, hogy az S-pen vége is.
Félreértés ne essék, aki követi a Note3 totyikot, az tudja, hogy ez ettől még egy baromi jó telefon, csak egyszerűen nem igaz, hogy nincs értelme a fém keretnek. -
Dare2Live
félisten
"A note4 nem luxuscikk..."
Kinek? Ez a 200K+on nyitó kategória még tőlünk NYra is annak számít. Hát akkor még nálunk. Persze baromi szubjektív a kinek mi drága.
ráadásul a meglehetően jó hit rate aránnyal rendelkező gsmarena szerint a note 4 nem 699 hanem 799euros MSRPel jön. +100eurval drágábban adja samu note3/note2 höz képest.
-
-
Telefonban en nem sok 4K megjelenitot lattam meg...
QHD az nem = a 4K-val.
-
janos1988
addikt
Ehhez kapható majd dokkoló, amin van hdmi és usb port?
-
Locutus
veterán
10.5mm
Annyira nem vészes az a méretéhez képest még.
Engem inkább a súly zavar. A fém keretet a 4-en is csak egy túllihegett hisztériának tartom, igazából a Note3 műanyag keretével sincs semmi gond. Sőt, úgy egyáltalán a műanyag anyaghasználattal nem lenne semmi baj, mert már úgysem a régi kopós lepattogós műanyagokról van szó. A Note3 meg az S5 anyaghasználata is kiváló, és legalább könnyűek. Pont olyan baromság a fém keret, mint az üveg hátlap... az is csak arra jó, hogy szar lett a fogása tőle a Z2-nek... -
jacis
nagyúr
A vízállóságról meg az ujjlenyomat olvasóról nem találok semmit. Valaki valamit?
-
Minden szempontból top készülék,gondolom az ára is top lesz.
-
Szerintem jó lett de az MA-tv minden kiderül
-
jozso1989
őstag
válasz
Cyberpunk #98 üzenetére
Ebben igazad van, nagyon is! Ráadásul sok app már virtuális bill-re van optimalizálva és pl. nekem, ahol a virtuális gomb lenne, ott egy fekete sáv van, középen 3 pöttyel (mint opciók). -_- Elég béna... Lassan elfelejtik a rendes, ill. kapacitív gombokat... sokkal jobb pedig, mint a virtuális.
Viszont egy érv van a virtuális mellett is... baromi gyorsan reagálnak (bár a kapacitív is)!
-
hallerlaller
addikt
uncsi
-
Cyberpunk
félisten
válasz
mAtThEw0319 #96 üzenetére
Jó az a gomb ott, akár csak az iPhone-nál. Egyrészt a virtuális elveszi a helyet a kijelzőből, és nem igazán dinamikus, sokszor ott van valamilyen formában akkor is, amikor nem kell. Ha se fizikai, se érintőgomb, akkor részemről a gesztusvezérlést tudom elképzelni, az egy jó dolog lenne.
-
Peterson_
addikt
válasz
mAtThEw0319 #96 üzenetére
Ez elég jellegzetes stílusjegy:
Fizikai home gomb, plusz a két kapacitív.
Nem is kell ezen változtatni.
Én legalábbis személy szerint rühellem az onscreen gombokat, ráadásul a legtöbb gyártó hulla feleslegesen erőlteti, amikor alul meg ott a fél méteres káva. -
mAtThEw0319
senior tag
Semmi hátsó szándék, kötekedés nincs a kérdésemben, de van valami oka, hogy a samsung nem tér át az érintőképernyős navigációs gombokra?
-
Ádám16
addikt
Szép és jó ez az új Note, de sajnos nem fogja megérni a felárat a 3-hoz képest. Az akksitól egyenesen félek, QHD mellett kíváncsi vagyok, mit fog produkálni ez a +20mAh.
Ezzel az ultratakarékos üzzemóddal is elmehetnek a ***-ba, nemhogy a rendszert optimalizálnák normálisan, hogy ne ragadjanak be dolgok, vagy az akksit növelnék.
Btw a Note edge engem jobban megfogott.
-
fojuzer
aktív tag
Hm vélemények,izlések,pofonok,de föképpen a Pénztárca-Bankszla tömöttsége,üressége,a döntö,Ezek viszont különböznek.
-
Peterson_
addikt
válasz
Cyberpunk #84 üzenetére
+1.
Csak az sem perspektíva, hogy az ember gyereke folyton az akkut cserélgesse.
Nyilván jobb, mintha azt sem lehetne, de radikális nevelésre lenne szükség.
Én is cserélem nap mint nap, mert igaz, hogy visszafogottabb használat mellett simán elmegy egy napot(sokaknál még kettőt is), de részemről nem azért vettem ilyen telefont, hogy aztán visszafogottan használjam -
Mondjuk ez a felbontás dolgot én sem értem. 5,7-re full hd szerintem elég. Számomra full hd, 4000-es akksi, vízállóság és sokkal jobb térerő lett volna a nyerő. Dehát ízlések és pofonok.
Ha kiadnának egy jó kis note 8,4-et akkor könnyen lehet hogy elcsábulnék egy sony z3 compact + note 8,4 kombóra. Nálam lenne értelme a vízálló mobilnak.
De a note koncepció ( s pen) tetszik, egy note-nak lenni kell
-
boksz
senior tag
A Samsung ismét odatette magát tervezésben és dizájnban
-
Venyera7
senior tag
Amugy nem ertem hova novelik a kijelzo felbontasat,jovore 4k vagy mi?megertem hogy valamivel elo kell rukkolni de pont ezzel!?120 cm-es tv eseteben megertem,hogy kell a nagy felbontas,de mobil kedzulek esteben nem elvegre nem nagyitoval fogom nezni vagy tevedek?
-
kengyel
nagyúr
Ha úgy állnék anyagilag ahogy jelenleg nem, a sort megkezdeném érte
Nagyon tetszik mint minden Samsung !
Még egy szolgáltatói árra leszek majd szemfüles
-
h4h01
senior tag
Hát, so-so..Tetszik a fém keret, elvileg masszívabb a fogása, nehezebb lett a telefon, azért prémium cuccnak nem nevezném mint pl. egy M8-at, de azért fejlődott ezen a téren is a Note..A hardver az éves hagyományokhoz híven megkapta az elérhető legjobbat..(aki 4 gb ramot várt meg hasonlók, az picit szálljon le a talajra, még nincs itt az ideje). A szoftveres trükkök is jók, de van nagyon sok felesleges baromság, amit újdonságként hirdetnek a youtube-os csatornák pl. S Note programba bekerült még 3 új ecset..váó..Közel egy év alatt a ceruzán, és az ecseten kívül semelyiket nem használtam, de biztos jó ez is..
A kijelző terén hozták az elvárt szintet már QHD, viszont a színek egy kicsit olyan fakóbbnak tűnnek egy Note 3 mellett, lehetséges, hogy az újabb Touchwiz kinézete miatt nemtudom..
Arról gőzöm sincs, hogy miért kellett visszatérni a micro usb 2-re a háromról ez számomra értelmezhetetlen..Az sem tetszik, hogy a hangszóró visszaköltözött a hátlapra..nemtudom nekem ez egy kardinális kérdés, hogy jó helyen legyen, és ha lerakom az asztalra akkor ne némuljon el, ez nekem egy nagy minusz..Viszont talán a legfájóbb dolog az az akksi..QHD Felbontás, és az akku semmit nem növekedett???? Mi a Lófsz? Az oké, hogy elméletben a 805-ös nem fogyaszt többet, mint a Note 3 800-as chipje, de azért kérem..itt jóval több pixelt kéne megmozgatni..Ezt elqrták..nem kicsit..Így összességében tetszik az új note, de korántsem hozott annyi fejlődést, hogy elgondolkodjam a Note 3 cseréjén, talán csak az a fém keret, és a jobb build quality az ami vonz, a többi cucc ami benne van azok csak számok, úgysem venni észre..A Note 3-am is villámgyors, szal maradok még az ő gazdija egy darabig
-
ctvagyok
őstag
Szerintem jól tették, hogy nem mentek fel 6".Szokásos Note minőséget hozták azthiszem. Kamerára kiváncsi vagyok mit fog tudni. Néha énis elgondolkodom, hogy kellene egy Note.Jó lenne napközben felírni, hogy mit kellene venni a tecsoban, de aztán folyton arra jutok papírra jegyzetelni olcsóbb
A VR es dolog meg érdekes.
-
hemaka
nagyúr
A kijelző felbontása nem gyenge, a hw itt gondolom meg fogja hajtani rendesen. Bár a Samu gyári felület miatt vannak félelmeim.
-
Cyberpunk
félisten
Ehhez szerencsére lehet használni csere akkut, ha netán lemerül, meg vannak power bank-ok is. Részemről ha nagyobb kiruccanást tervezek nem megyek sehová power bank nélkül, de anno mindig volt egy plusz akksi a zsebemben. Most nincs, mert hát a szifonban az nem cserélhető.
az a gond, hogy drasztikus kapacitás növelés kéne ahhoz, hogy ne kelljen power bank, mert hát azokból vannak 5-10-15 ezer mAh-s darabok is, és hát nem 1x töltöm fel róluk.
-
S e t h
nagyúr
Csak a megjegyzés kedvéért.
Sokszor találkozik az ember olyan véleményekkel, hogy számosan nem értik a phablet őrületet és nem tudnának elképzelni maguknak ilyen méretű telefont.
Ezt csak azért írom le, mert sokan mások - köztük magam is- igen.Hogy miért írom le mindezt?Mert ha képes vagyok elfogadni, megbarátkozni ilyen méretű tepsikkel, akkor miért gondolják azt a gyártók, hogy ha még egy kicsit növelnék mondjuk a vastagságot a nagyobb kapacitású akkumulátorok érdekében, akkor már elfordulnék tőlük?
30 perc alatt tölt fel most 0ról 50%-ra?Te jó isten!Hát ez eszeveszett jó dolog, főleg ha mondjuk vkinek olyan a munkája, hogy egy-két napot távol kell töltenie időnként minden áramforrástól, így hát feldughatja magának a 30 perces kengyelfutó gyalogkakukk sebességű töltést.
Az a mérnök aki annak idején felelős lehetett azért, hogy a note 2 képes volt 10-11 órás kijelzőidőt produkálni vagy akár 4-5 napig is elment egy töltéssel, gondolom a samsung azóta már internálta a telefonos közösségek ellen elkövetett szörnyű bűnéért. -
Peterson_
addikt
Jó, én magamból indulok ki.
Elvétve betévedek egy almás totyikba, hisz én is kíváncsi vagyok, de ha jót nem tudok írni, akkor inkább nem írok semmit.
Annyira amúgy sem vagyok otthon benne
Csak a Flamelést utálom.
A gyártók meg röhögnek a markukba, hogy micsoda vérre menő fanatizmust tudnak kiváltani az emberekből. -
Cyberpunk
félisten
Formai szempontból jobban tetszik, talán eddig ez néz ki a legjobban a Note szériából.
-
furio
aktív tag
Naa srácok, ne rinyáljatok már (fanyalgóknak)! A Samsung úgy látszik megtalálta a saját design vonalát, és akárhogy is nézem, minőségi és szép telefont gyártott, a széleinél lekerekített üvegű sima Note 4 (tehát nem az edge) milyen finomság lehet használat közben
Az első telefon mostanában amire mindenképp benevezek.
-
apaszka
veterán
válasz
Gadgetfan_ #68 üzenetére
Tényleg jó, és a Note3 at is imádom. Viszont jó ilyen hszt olvasni almástól.
-
Dare2Live
félisten
válasz
jozso1989 #59 üzenetére
sztem nem a TW a lag oka. Legalábbis note2, S3, S4, S5nél nem. max ha felraksz vmi nagyon gyorsat (pl nova) akkor a launcer nem lagol de minden más igen.
A megoldás a mokolt CM.... romok. Csakhát amióta ~bármi ugrassza knoxot ez kilőve meg nem is normális, hogy fözött rom kell ahog, hogy egy S600, S801.... ne lagoljon.Ami a bosszantó, hogy pl LG G3 amikor kijött uugy lagolt mint a fenti sor. De ott jött új rom azt megoldódott. Samsungnál meg S4, S5... uugy lagol 1.5/0.5év után is.
kb nálam ezen okok miatt (főleg knox ugrás = garivesztés) nem lesz többé Samsungom.
-
S e t h
nagyúr
válasz
dreamdancer #70 üzenetére
Én már nem tudnék meglenni nélküle és értekezleteken ezt használom jegyzetelésre.
-
SX Wave
aktív tag
válasz
dreamdancer #70 üzenetére
a telefonra írni olyan, mint egy mini jegyzettömbre..
Igazad van, a méretéből kifolyólag nem is lehet más feelingje
Az viszont, hogy az s pen kézírás-élményt ad, szvsz kam duma..
Szvsz nem kam duma, mert én tényleg használom. Ez vanés a négyesben még jobb lett... Remélem.
-
dreamdancer
őstag
Phabletben valóban a Samsung a király. (Mondjuk én ekkora tepsit meg TouchWizt soha.)
Az viszont, hogy az s pen kézírás-élményt ad, szvsz kam duma. Vékonyabb, mint egy toll, nem olyan kényelmes fogni, a telefonra írni olyan, mint egy mini jegyzettömbre, pár szó oké, de hosszabb szöveg (pl. egy előadás) kizárt. Ja és persze a csuklód se támaszd le, mert félreérti az érintést.
-
hue2000
tag
Szerintem elég ütős lett jól hangzik a QHD és a snapi 805 de az ár tuti 230k-nál kezdődik
-
Gadgetfan_
senior tag
Minden Note megjelenéskor elcsábulok egy kicsit, mert bár én már maradok mindig is almafan, és nem váltanék iPhone-ról, de ezt az s-pent és a hozzá tartozó dolgokat, meg az osztott kijelzőt nagyon irigylem. Jó lenne ha lassan az iOS is tudná végre ezt, akkor maradéktalanul elégedett lennék. Korrekt kis cucc ez megint.
-
dezs520
senior tag
válasz
fRooStzzZ #62 üzenetére
Most már figyelni fogom akkor a samus híreket is,és ha meglátok egy kötekedő almást....
De sajna a tendencia fordítva még nagyobb...na sebaj,egyszer csak megunja valaki..." Az almasok mindig jonnek a samsungos hirekhez, vagy droidos telefonokhoz okoskodni, magasba emelni az o tulajdonukat stb.."
Az aláírásom se hiába...
-
Eclips21
őstag
hát ahogy nézem elérkeztek a fejlesztések végére innét már csak döcögni fog az össze gyártó
-
zsoltti
senior tag
-
Fr0z3n
őstag
Ez nagyon jóra sikerült. Alig várom, hogy megtapizzam.
-
fRooStzzZ
senior tag
Nem olvasom a almas topikokat, mert marhara nem erdekel engem az a resze a dolognak.
En ezt el is ismerem, es ennek fejeben en nem megyek oda egyszer sem okoskodni, fujjogni a masik gyartot..
Sem az LG-hez, sem a Nokiahoz, se sehova.. Ha olyan, elolvasom a cikket, ha nem akkor nem. De bebufogni engem nem lattak meg egy forumon sem, hogy hat ez mert ilyen, az mert olyan, ez mert nem uvegbol van vagy ez is szappantarto mint a masik...
Viszont forditva mindig is igaz volt.. Az almasok mindig jonnek a samsungos hirekhez, vagy droidos telefonokhoz okoskodni, magasba emelni az o tulajdonukat stb..
Es ugyan ez van mindenhol.. NV / AMD oldalon is, Vagy Intel vs AMD..
Mindig is intel parti voltam, most kivetelesen AMD jutott.. De engem meg nem lattak amd procit fikazni, vagy nv-t.Ezzel most arra akarok kilyukadni, minden gyarto mas.. Mindenki mastol vesz telefont, vagy barmi mast..
De azert, mert en vagy xy utalja a masikat, ne menjen mar oda fikazni a masik gyartot, mert elkotelezett hive valaminek.. Erdekel valakit, hogy most Neked vagy Pista bacsinak iphone-ja van? NEM.
Erdekel Teged, vagy mast, hogy nekem evek ota samum van? NEM.
Tobb az egyik ember a masiknal, mert mas cucca van? Nem.. AKKOR??En most egy szoval sem irtam, vagy akarlak megserteni, mert en ertettem mire irtad azt amit..
Csak sajnos mar sokan unjak, hogy a samsungos hirekhez egybol jonnek az almasok ocsarolni a telefont.. -
FIREBLADE78
addikt
Örülök,hogy csökkent a szélessége a telefonnak. Cserélhetem az s4-et erre.
-
Márko88
aktív tag
Jó a Samsung nagyon,erős komoly telefonok. S4et is szerettem csak valahogy hamar meguntam.
-
jozso1989
őstag
Engem lenyűgözött az S-Pen használata... hamar meg tudnám szokni, mint a multi-window-t.
Zseniális ez a készülék!!!! Első Samsung, ami tényleg bejön szoftveresen is, bár, ahogy látom még a Note4 is lagol... mikor növi már ki a Touchwiz a gyermekbetegségét...
-
dezs520
senior tag
válasz
Peterson_ #50 üzenetére
Minden kütyüs hírt el olvasok,mert szeretek minden kütyüt,nem csak az almát....
Azért nem szoktam írni,mert nem értek hozzá,nem ismerem a rendszert,épp ezért kicsit olyan érzésem van,mintha nem is lenne közöm hozzá.....
Az meg hogy leírom hogy tetszik e vagy nem (tetszik),
1, nem hiszem,hogy bárkit is érdekel
2,azzal érdemben nem teszek hozzá semmit a topikhoz.
Épp ezért szép csendben csak elolvasom,a rajnigot meg meghagyom a szószátyároknak..."Ugy is reg olvastam mar roluk egy samsungos topicban" erre reagáltam,hogy bár fordítva is így lenne,az almás topikba RÉG olvashatnék fikázásokat....
-
atike
nagyúr
Tetszik! Nem kicsit. Pedig Samsung....
Kíváncsian várom....
Nekem a nagy szívfájdalmam ez a sokféle procis kiadás... Mi a bánatért nem lehet egy telefont "csak úgy" kiadni? Miért csináltak ebből divatot, hogy ilyen proci, olyan proci, ennyi memória, annyi memória? Oké, a Note4-nél "csak" a proci változik, de szerintem bosszantó, hogy azon kell agyalni, hogy ide ugyan mi jön belőle, és ha épp a másik féle kellene akkor ugyan honnan szerzem be.... Szerintem. Egyszerűbb volt amikor egy telefon egy hardver volt.
-
rotobot
tag
G3 érzésem van!
Azt is nagyon vártam, és csalódás volt!
Nehéz egy jó telefon után egy sokkal jobb telefont kiadni. -
Remiel
őstag
sosem láttam még ilyen zseniális formatervet
-
danilla
őstag
Nincs elfelejtve: IFA 2014: Lekanyarodik a Galaxy Note Edge kijelzője oldalra (max te siklottál el felette)
-
Kex613826
tag
Szerintem piszok jól néz ki, az alumínium felhasználása dicsérendő. Az akkumlátor lehetne nagyobb is, de így is megfelelő. A képen nagyon jól néz ki az a hátlap
-
ez az akku vicc.. az usb visszalépés is.. nevetséges.
-
S e t h
nagyúr
válasz
ArthurMiller #34 üzenetére
Az edge pedig olyan meglepetés volt, amire szerintem senki sem számított.Én konkrétan erről a fejlesztésről olvastam a legkorábban, talán már az év elején, számomra max az a meglepetés, hogy külön verzióban dobták piacra, ami nem kis előrelátásra utal, mivel ez képes megosztani a vásárlókat.
-
Leskin
tag
Afölött mindenki elsiklik, hogy végre egy optikai képstabi is van a teloban ?
Faxert nem tudtak s5-be is tenni...
-
dsr
senior tag
Nekem nagyon tetszik
-
Engem valahogy nem ragadot el a must have erzes, ahogy vegig olvastam
. Tudom en hogy nehez minden evben felul mulni az elozo peldanyt, de msot nekem valahogy nem adtak el a note 4et. Szerintem a note 3 mat nem erdemes lecserelni ra...
-
fRooStzzZ
senior tag
Oooo.. Az Edge hogy fog mukodni? Azaz az "oldalso" kijelzore gondolok.
Mert ugye az ember ha kezbe veszi, akkor nem fog ott "erintest" erzekelni??
Ha bal kezbe van, akkor ugye az ujjai lognak ra az embernek ahogy fogjak, ha viszont jobb kezben van tatva, akkor a huvelyk ujj alatti tenyer resz fogja tapicskolni azt a kis reszt.. -
peetyy
őstag
Én is már nagyon vártam, de a kijelző mérete visszalépés a Mega 6.3 után...ejjejjj, kisebb nem kell
Amúgy jó teló, nagyobb képernyővel és nagyobb akksival rá is csapnék -
Peterson_
addikt
"Megkérdőjelezhető fontosságú fejlesztés, hogy 1024 helyett immár 2048 különböző nyomási erősséget tud megkülönböztetni, de ettől még valószínűleg nem lesz igaz a Samsung állítása, mely szerint a Note S Penje olyan írási élményt nyújt, mint egy hagyományos golyóstoll."
-Ilyet csak az mond, aki nem használja napi szinten.
Nálam pl ez az a része a telefonnak, ami miatt akkor sem cserélném le, ha a konkurencia amúgy erősebb ajánlatot mutatna.
A kézírás pedig nagyon jó a hármason is, ráadásul a szoftveres része is igazán rendben van.
Nagyon kis hányadban hibázik, pedig én irdatlan rondán írok -
tothmark1
csendes tag
Sztem egy kicsit csalódás, nem értem, hogy miért kellett megint hátlapra rakni a hangszórót, illetve az usb 3.0-ról visszamenni 2.0-ra... Majd Note 5 vagy Edge 2 hátha jobb lesz
#37 Phonearena szerint elvileg vízálló, de ki tudja, erről sem esett egy szó sem
-
Nem rossz ez, de nem váltom le a note 3-at. A vízállóság és jóval nagyobb akku kellett volna hogy kisértésbe esek.
-
joey04
titán
igazából a QHD parasztvakítás, a különbséget nem látni élőben, azt meg csak remélhetjük, hogy a 805 tudja úgy pörgetni a pixeleket, mint az s800 a note 3-ban. és ha még tudja is, kérdéses lesz az akksi idő. a sok pixel meg az erősebb vas miatt. szerintem nem éri meg note 3-ról váltani. és nem csak azért, mert nem hozott sok újdonságot, hanem azért, mert amit hozott, az legalább akkora hátrány, mint előny . ezt láthattuk az lg-nél is, g2-g3 viszonylatban. egyetlen dolog miatt venném a note 4-et, a 3 helyett, a support miatt, ismerjük droid vonalon hogy megy ez, le lesz szarva a note 3 is, de minimum hónapokkal később kap majd frissítéseket.
Azt hozzátenném, hogy ez nem a samu fikázása, ezek a fejlesztések vannak (s805, QHD, stb) ezeket kell belepakolni az új készülékbe.
-
ArthurMiller
senior tag
Nem értem a fanyalgókat.....mégis mire vártak? Csak nem gondolta senki sem komolyan a retina szkennert..
Ez egy korrekt telefon, korrekt kijelzővel, ami szerintem jelenleg a legjobb a piacon, végre nem festett polikarbonát a keret, hanem tisztességes fém, a jelenleg elérhető legjobb processzorok, 3 Gb RAM untig elég, jó kamera és kiváló S Pen funkciókkal. Az energiatakarékos móddal pedig az üzemidő is jelentősen kitolható. egyetlen gyenge pont a touch wiz, de arra számtalan megoldás létezik pár pillanat alatt. A műanyag hátlap pedig a cserélhető akku miatt teljesen elfogadható.
Összességében a Samsung egy korrekt telefont tett le az asztalra, véleményem, szerint nincs jobb a piacon. Az edge pedig olyan meglepetés volt, amire szerintem senki sem számított. Mondjuk engem nem hoz lázba. Részemről azonnali cserés a note 3, amint megjelenik a piacon. -
Dovloran
senior tag
Na így néz ki egy szuper csúcs kategóriás galaxy note! A Note 3 is nagyon kemény, de ez...le a kalappal ez jó lett Samsung.
-
tonerz
aktív tag
Komoly jószág minden szempontból, de az ára is valószínűleg az lesz.
-
Silenzio
addikt
Á! Megint egy Samsung! Most épp csúcsmodell. Nyami. Hál'istennek hiába rúgták ki a dizájner főnököt, ez is ugyanolyan ronda, mint a többi. De legalább nem szaggat majd a QHD-tól, mint szegény G3. Nos, nem csalódtam, és őszintén örülök, hogy hátat fordítottam az Android világának. Jobb a békesség.
A Note 3-mal rendelkezőknek biztos nem éri majd meg váltani, de szerintem még Note 2-ről is maximum az új játékok miatt.
-
prolad
addikt
Jónak ígérkezik,remélem erre az exynosszal szerelt verziót fogják forgalmazni.
-
Nigér
őstag
" A gyártó természetesen Super AMOLED technológiát alkalmazott, amelyről a sajtótájékoztatón csak annyit mondtak; annyival jobb a hagyományos TFT-LCD megjelenítőknél, hogy még az összehasonlítás is felesleges."
Kis koreai suttyón nagy arc...
-
blackydan
senior tag
Szep es jo tenyleg bar azt hiszem en is maradok a note3-nal
-
NeRo28
aktív tag
Most akkor van ujjlenyomat olvasó?Csak mert sehol nem említik,de más portálokon sem!Ez nekem furcsa!
-
azopi74
addikt
A címet olvasva azt hittem, az edge-ről lesz szó. Mert az csak kétoldalú a korábbi háromoldalú pketykákkal ellentétben. A három oldalt biztos 2015-re tervezik, nem akarják egyszerre ellőni az összes töltényt.Aztán évente jön a négy, majd az öt oldal. Végül jön 2018-ban az edge 5, aminek már a hátoldalán is kijelző lesz.
-
roli543
őstag
Szép, erős, jó telefon, de valahogy nem fogott el a must have érzés. Gondolom drága lesz, szerintem még mindig megéri Note3-at venni, az a QHD annyira nem ad többet... Inkább akkor Note Edge
-
HKorn
veterán
de szexi ez a hátlap
-
falijja
őstag
Durva cuccos ...de nem fogok cserélni note 3 ról szvsz nem éri meg a csere...
-
fRooStzzZ
senior tag
A neten talalhato "kiszivargott" kepek kozt azert volt olyan, ami jobban tetszett mint a vegleges.
Lenyegeben semmi sem valtozott, de szerintem lesz ilyenem.
Jelenleg N2 van, 3-ra nem szerettem volna valtani, de ez meg erdekelhet is..
Az N4 Edge meg kulnosen tetszik a sarkitott kijelzo miatt..[moderálva]
[ Módosította: koxx ]
-
laverdadb
tag
Tetszik. Nem vagyok Samsung párti, de a Note 3/4 kombo jol sikerult. Hihetetlen mennyi mindent belepakoltak, bar furcsa, hogy az ujlenyomat olvasorol egy arva szot nem szoltak a bemutaton. Az akkumlator nem egy nagy durranas, rakhattak volna bele ennel nagyobbat is. Apropo... Wide Selfie, ezen mosolyogtam a Huawei P7es keszulekben debutalt ez a tulajdonsag Panorama selfie neven, ugylatszik a Samunak megtetszett az otlet.
-
Euron
csendes tag
515-ös ppi Super Amoleddel. Basszus.
-
Locutus
veterán
Nemtom miért kell ebben a cikkben azt sugallni, hogy a Note3 és 4 egy napot se bírna ki töltés nélkül, amikor a valóság az, hogy én pl csak minden másnap töltöm... Míg az LG G2-3 üzemideje pl csak a PR anyagokban volt jó, a Note3 tényleg jól bírja, és ha ezen a Note4 még 7.5%-ot hozott a hardver és a kijelző fejlődése ellenére, akkor csak még jobb lesz.
-
s4ndwraith
újonc
A QHD jól hangzik, de elég lenne a Full HD, mert így biztosan sokat fogyaszt...
-
AS
félisten
Fekete mindig öröké
Nete4 vs Note3
-
papi77
addikt
Elég fakó lett az új kijelző nem? Legalábbis a note 3- al összehasonlítva.
-
dlaj
őstag
Ha lesz fizikai home gomb nélküli változat, rám számíthatnak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest