- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jozso1989
őstag
válasz
Cyberpunk #98 üzenetére
Ebben igazad van, nagyon is! Ráadásul sok app már virtuális bill-re van optimalizálva és pl. nekem, ahol a virtuális gomb lenne, ott egy fekete sáv van, középen 3 pöttyel (mint opciók). -_- Elég béna... Lassan elfelejtik a rendes, ill. kapacitív gombokat... sokkal jobb pedig, mint a virtuális.
Viszont egy érv van a virtuális mellett is... baromi gyorsan reagálnak (bár a kapacitív is)!
-
Peterson_
addikt
válasz
Cyberpunk #84 üzenetére
+1.
Csak az sem perspektíva, hogy az ember gyereke folyton az akkut cserélgesse.
Nyilván jobb, mintha azt sem lehetne, de radikális nevelésre lenne szükség.
Én is cserélem nap mint nap, mert igaz, hogy visszafogottabb használat mellett simán elmegy egy napot(sokaknál még kettőt is), de részemről nem azért vettem ilyen telefont, hogy aztán visszafogottan használjam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest