- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
Diabo6 #10280 üzenetére
(#10282) Diabo6
A 3 gombossal, nem mert azzal nem ment fel max az FF-en keresztül. Nekem az van fent és semmi gondom nincs vele.
Ha csak az update.app van update_data_full_VNS-L21_hw_eu és ez nincs mellette akkor lehetséges, hogy test_keyes lesz ugyebár akkor elég sok dolog nem fog működni.. Csak az eredeti OTA-val lehet helyre tenni, (csak úgy ha valaki lementi) de erre sincs 100% garancia..
Ha kapsz egy install failedet, akkor minden marad a régiben, max ha volt ROOT és azt nem sikerült 100%-ban eltávolítani akkor lehet gond..
(#10279) snooze
Nem fog mindent az sd-re telepíteni ami a belsőn van annak a működés szempontjából ott is kell lennie..
-
bubus66
nagyúr
válasz
frewwy #10274 üzenetére
Esetleg itt de a Téma Összefoglalóban is meg találod a Custom ROM-okat Petya220 jó voltából..
-
bubus66
nagyúr
válasz
castiels #10256 üzenetére
Már ha fenn van neki hogyan menti le, szerinted? Különben meg 90% nem tudja, hogy az OTA-t hogyan kell lementeni.. Különben meg közel sem biztos, hogy neked felmenne...
Ahogy nézem nem csak ezt a fórumát a Nova-et vagy bármelyik más fórumét sokaknak halvány lilla fingjuk nincs, hogy a Teljes verziót is lelehet menteni valamint, hogy hova tölti le.. Pedig nem egy ördöngös dolog...
Én a P8 Litenél le mentettem a Dualost (alapból singelere) utána meg a Single-ét is lementettem.. Igaz az csak 6.0 volt..
-
bubus66
nagyúr
válasz
boneyard #10220 üzenetére
Elméletileg menni-e kell.
(#10221) castiels
Igen lehetnek 1 hetes csúszások.. Neked nem számít, mert te is megfogod kapni. De ha valaki lementi neked a komplett frissítést akkor feltudod tenni.. Ha meg meg kapod akkor figyelj oda, hogy melyik jön meg neked... Remélem tudod miért mondtam.... A B370 vagy a B371 neked nem mindegy.... a jelen állapot szerint.
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #10168 üzenetére
Tessék csináltam egy leírást nehogy tégla legyen a telefonodba..
-
bubus66
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #10168 üzenetére
A Leges legelső dolog a bootloader nyitása
Nem a TWRP-ból cseréled az oeminfo-t hanem a toolkittel
a dualositásban benne van a menete ugyan az csak az oeminfo meg a ROM változik ezért nem fogok újat csinálni.
oeminfo VNS-L21C432 SS
firmware VNS-L21C432B131A TWRP csak a ROOT miatt kell, hogy az oeminfo-t ki lehessen cserélni..
-
bubus66
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #10163 üzenetére
Itt van a leírás másképpen nem fog fel menni..
-
bubus66
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #10163 üzenetére
Pedig fel lehet tenni oeminf cserével
-
bubus66
nagyúr
válasz
Jaki2000 #10151 üzenetére
Na azért a M2 is meg akasztotta az FB különben meg kérdez meg, hogy az FB alkalmazás egyhatalmas fos az egész.. az FB biztos, hogy ludas benne ez az összehasonlítás meg nagyon teszik..
ahogy látom elég jól félre értelmezted a dolgokat a szemét amit én nevezek annak az FB a Messenger a google+ stb, (had ne soroljam fel) valamit a telepített játékok na ezek az én belátásaim szerint a szemét
a FB-re dolphin böngésző használom a Messengerhez ezzel használom a messengert.
Akkor vegyek egy 3000 Ft-os buta telefont?
Azt neked kell eldönteni.. Mint irtam az FB és a Messengert ki lehet váltani mással is..
-
bubus66
nagyúr
válasz
eninek #10147 üzenetére
Mint mondtam az FF-l letöltött félhivatalos, mivel nálunk még hivatalosan nincs kiadva.
Megkérlek, ha valami nem tiszta akkor kérdezz inkább Köszi Mert neked nem ment fel ami lehet user hiba is azért még másnak felmehet...
Érdekes módon nekem felment a B181 meg még másnak is a Téma Összefoglalóban van egy leírás is..
(#10146) sonye
Türelem szerintem napokon belül jönni fog nem érdemes a FF-fel foglalkozni..
(#10148) Jaki2000
Hát igen a szemét az szemét FB és Messenger párosítás még fent lesz addig nem is lesz jó...
Meg a goole szemetek is kuka, meg nem ártana néha gyorsító tárat kitörölni.. Közel sem biztos, hogy ideig óráig oldja meg az FR.
Érdekes modom mikor újra telepítem, csinálok egy FR és az összes szemetet tiltom, vagy törlőm ez FB alkalmazás ami legelőször repül a kukába,
-
bubus66
nagyúr
válasz
eninek #10110 üzenetére
Teljesen felesleges a FF-szórakozni mikor hamarosan már lesz a mienkre is.
(#10109) miacska33
Neked az is jó lesz ha valaki lementi a FULL OTA frissítést és te az felteszed.
a proxy módosítással tetted fel? Mert ha nem akkor érdemes lenne azt megpróbálni..
Ha Singlere kell azt majd én leszedem..
-
bubus66
nagyúr
válasz
miacska33 #10070 üzenetére
Van RollBack azt tedd fel és arra a telefonodnak meg felelő ROM-ot.
Csak az itt lévő ROM-kal megy a RollBack
Itt letudod tölteniAz L21= DUAL SIM
Az L01= SINGLE SIM
a RollBackból is ugyan ez kell
a Tesztekey pedig azér lett mert az OTA frissítésben nem volt benne ez update_full_VNS-L01_hw_eu.zip
vagy update_full_VNS-L21_hw_eu -
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #10031 üzenetére
Pedig nem is olyan sokkal előtted írta a Cunaja..
Azért ne légy ilyen szívtelen, hogy nem mondod meg neki...
(#10030) K e n y a
kukkancs ide csak..... -
bubus66
nagyúr
válasz
PACSA75 #9931 üzenetére
Szia nem fog felmenni rá csak így de hamarosan jönni fog a hivatalos..
Igen és kell a mind a 3.
(#9933) Feri1977
gryroscope nincs benne..
Nincs gorilla glass vagy más kijelző védelem ezt szintén nem értem, mert minden telóban van valami.
Akkor olyat kell választani amelyiken van..
a fényerő nem nagy állítólag, napfényben nem lehet látni. Ez nem igaz mert lehet látni.
Kamerájáról csak rosszat írnak mindenhol, ez is érthetetlen, mert a p8 lite nagyon fullos képeket csinál.
Juj a P8 Lite na ne állíts már falhoz.. Volt P8 Litem de nem csak kamerában másban is mérföldekkel el van maradva.
De az OFF topickban csináltam képeket.
Ez a kép a P8 Litevel készül minőségileg messze elvan maradva
-
bubus66
nagyúr
Megkérnem azokat az usereket akik feltették a 7.0 teszteljek le a GPS-t legyenek szívesek.. Köszönöm
(#9907) KVZacc
Neked a B381 van fent ugye? Ha z teszteld le a GPS-t légyszíves köszi..
-
bubus66
nagyúr
Azért mert lehetséges, hogy a a megjelölése a Honornál a L21 DS és mondjuk a L01 SS
Ha meg nézed a RollBacket és a hozzátartózó ROM-ot (P9 Lite) Letöltésnél a DS L21C432B160 az SS Pedig L01C432B161 tehát lehetséges másiknál páratlan végű is lehet DS, itt nem arról volt szó, hogy a Honornál melyik az, hanem a P9 Literől annál meg úgy van.
Igen de letöltésnél nem a L21C432 kell letöletened
hanem az L01C432 és ez is Általános Európai... És érdekes módod a Build még is L21C432 lesz... Sőt ha a garit le ellenőrzöd ott is L01 ír ki...
[link]Ha meg kérsz egy DS-t, hogy nézze meg annak pedig VNS-L21-et fog kiírni..
-
bubus66
nagyúr
Ki mondta, hogy a Honor 7-nál úgy van, én a P9 Lite-ről függetlenekről beszéltem és annál úgy van.. Meg A P8 Litenél is.
XDA leírása miatt lett már blokk tégla a telefonból...
(#9902) KVZacc
Igen mert a Tied Szolgáltatós de abban is van páros végű lásd Vodafone C02B122 C02B124..
-
bubus66
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #9860 üzenetére
Csak oeminfo cserével lehet feltenni.
Ha független akkor miért van rajta vodafone-os ROM?
Az enyém is Független Telekomos de nem a Telekom C150-es ROM-ja van rajta, ha nem a C432 független ROM.
Különben meg így tudod a legkönnyebben megnézni, hogy függő vagy független.
Tárcsázóba beírod #*#*2846579#*#*
3 pont/2 pont/
SIM Loc Info
SIMLOCK_DEACTIVE ha ez van Független
SIMLOCK_ACTIVE Függő -
bubus66
nagyúr
Na látod írogatsz össze-vissza mindet a kicsiben azért nincs mert az csak egy javító frissítés és nem kell bele mert azt a data részt nem bántja minek bele integrálni mikor egyszer már feltetted..
FullOTA-MF-PV
és ez volt bene
update.zip
update_full_VNS-L01_hw_eua B370 & B371 ugyan ez volt és nem települt a 3 gombossal..
Pont a B371-nek kellett volna a dloadból felmennie...
Tehát az hogy a B381-ban vagy a B380 egyel több van az nem jelent semmit sem..
-
bubus66
nagyúr
válasz
leixlo80 #9829 üzenetére
A 3 gombossal nem fog fel menni
(#9828) Littli
Jó neked felment örülj neki (elég érdekesnek tartom) mert senkinek nem ment fel a Bétára a dload mappából, persze én elhiszem, azért egy kicsit kételkedem is benne, hogy sikerült feltenned másoknak meg nem.. de próbáld meg a B380 és ha nincs benne azért az még települni fog.. Mit azzal kell foglalkozni, hogy mi van benne az a két zip-et belekel tenni az update.app mellé és azt telepíteni fogja különben meg tudom mi van benne mert én már tegnap lementettem..
-
-
bubus66
nagyúr
Nem mondta senki, hogy úgy csináld ahogy én leírtam, de ha nem vagy valamivel tisztába hülyeség ne írogass. Vagy ha nem tudod, hogy mit hova mit tölt le..... Köszi.
A Letöltés pedig Belsőtárhely/HwOUC és onna helyezi át a dload mappába és úgy telepít...
(#9816) leixlo80
A Nagy nem megy fel a B370 & B371 arra valóban azt írta ki de a kicsi simán felment.
Nem irt ki semmit sem..
Próbáld meg a proxy beállításokat még egyszer, és mikor elkezded a letöltés ne felejtsd el a Hozzáférést és a proxyt visszaállítani alaphelyzetebe.
A Nagyot próbáltam a B161 simán felment a B371 ugyan azt a hiba üzenetet kaptam mint te.
-
bubus66
nagyúr
Milyen keveredés nem lesz???
Itt a leírás A Belsőtárhely/HwOUC mappába tölti le és onnan telepíti ugyan úgy mint az OTA
Mert csak a lerás alapján a proxy módosítással működik
A Letöltéssel, meg ha nem vagy tisztába akkor inkább ne írjál semmit sem..
online1986
Hiába teszem fel úgy nem működik
Itt a proxy beállítás nekem kb 20 perc alatt lejött.
Semmilyen más letöltéssel nem fog felmenni..
-
bubus66
nagyúr
válasz
morzsa16 #9807 üzenetére
Igen a RollBack és utána a Huawei oldalról letöltött csak az megy fel a Roolbackre
Csak a 7.0-ra lehet a RollBacket feltenni
A linken válaszd ki a telefonodnak meg felelő RollBacket és ROM-ot
L01=Single
L21=DualA ROM feltevése után csinál egy user resetet=factory resetet.
(#9809) leixlo80
A nagy csak az MM-re megy fel a B370&B371 nem
(#9808) MR ME
Mert a módosított proxyval kell ezt is letölteni és feltenni. Az FF letöltéssel nem működik.
És csak a kisebb a 300MB körüli megy fel.Én feltettem mind két módszerrel..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roxbury #9795 üzenetére
Igen de azért kérdeztem minek ezzel foglalkozni, tudomásul kellene venni, hogy ez nem Nokia 3210 ami el ballagott egy töltéssel akár 14 napot is. (nem rád értettem)
Volt egyszer a 6.0 ki próbálta, hogy csaj telefonálásra meg sms-re, meg egy kis wifi, volt csak használta 3,5 nap volt.
-
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
espista #9767 üzenetére
Én értem, mert tudom, a jelentőségét ennek a update_data_full_VNS-L01_hw_eu zip-nak. Akkor van gond ha valami oknál fogva nem települ..
Ő erre gondolt, hogy ha ez rosszul tölti le a finder akkor a build számod is lehet NRD90R test_key ami elég hiányos ROM és csak a RollBackel lehet visszatérni az eredeti build számra..
de ha itt version\special_cust\VNS-L21\hw\eu\prop\local.prop VNS-L21C432B371 szerepel akkor jó lesz a build szám..
update_data_full_VNS-L01_hw_eu zip Ha esetleg ezzel meg keveredik az FF akkor lesz test_keyes.
Egy kis utána kérdezéskor kiderül, hogy a hivatalos (amit Szerbiában) már 3 napja kiadtak OTA frissítést szintén ugyan ez a build.prop-ja..
update_data_full_VNS-L01_hw_eu/data/hw_init/dataversion.text ha nem VNS-L21C437B371 tartalmazza akkor van a gond... Ami az FF-nél fordult már elő...
-
bubus66
nagyúr
válasz
tucsok8510 #9761 üzenetére
Rendben.
-
bubus66
nagyúr
válasz
tucsok8510 #9758 üzenetére
Igen de erre fel kell tenni B160 vagy 161 attól függ milyen a telefonod.
-
bubus66
nagyúr
válasz
tucsok8510 #9756 üzenetére
Igen de napi használatra nem ajánlott a RoolBack
-
bubus66
nagyúr
válasz
castiels #9751 üzenetére
És miért lenne a gyártó hibája, ha szolgálta nem tesz érte semmit sem? Ha a Telenor nem kéri akkor a gyártó minek adná ki, meg a nem gyártó rakja tele a szolgáltatós szemetekkel...
Állìtólag a gyártó dönti el, hogy kiadja e telenoros kèszülékekre a frissìtèst, nem a telenor.
A gyártó kiadja a frissítés azt, hogy a Telenor kéri vagy sem azt nem lehet tudni... A Szolgáltatós frissítés alapja ugyan az mint amit a B161 megfog kapni, azt látja el a szolgáltató saját alkalmazásaival és build számával..
A telenor ne a gyártót okolja ha nem saját magát ha nem ad ki egy frissítés..
-
bubus66
nagyúr
válasz
tucsok8510 #9746 üzenetére
(#9746) tucsok8510
Igen vissza de van egy köztes ROM aminek a neve RollBack.
Neked a B160 való visszaálláshoz a L21 és RollBack és hozzávaló szintén L21-es ROM kell.
(#9747) castiels
Ha a Telenor olyan intenzitással adja ki minta P8 Lite-re akkor soha. Mert ő volt a 3 szolgáltató közül a P8 Litere nem adta ki a 6.0. Ne legyen igazam.Szerinted ha a Telenor nem tudja akkor mi honnan tudnánk mikor még a függetlenek sem kaptak meg..
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roland0224 #9736 üzenetére
Akkor nem jó a Cunaja szerint
De így már akkor nem user hiba
Én vissza állok a B161 és meg várom a hivatlost
-
bubus66
nagyúr
válasz
castiels #9731 üzenetére
Figyel olvasod a Logoutot? Mert nem nagyon mindegy mit csinálsz a BL legyen nyitva meg az oem feloldás megengedett legyen bekapcsolva..
A bootloader sikerül ez alatta 2 nap alatt kinyitni, vagy legalább a kódot lekérni?????
Azt, hogy én hogyan csinálom azzal nem kell foglalkozni, mert nekem ez kb 30 perc ami neked is annyi lenne ha a dualositás leírását olvasnád...
Megakadsz egy dolgon most írom le utoljára, hogy a BL nyitás csinál egy FR akkor meg édes mindegy, hogy mi nem aktív és mi az aktív..
Semmi köze a verzióhoz mikor oeminfo csere lesz......
-
bubus66
nagyúr
Aki fel tette a VNS-L21C432B370 vagy a B371 az legyen szíves a build.prop-ba a következőt megnézni
ro.build.id= ide mi van írva
ro.build.display.id= ide mi van írvaEszköz/system mappába találod
a Root Browser ha esetleg másik fájl kezelő nem látja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged