Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Bekékült a Pixel 10a
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
siege5
aktív tag
Sziasztok, végre ide is megérkezett a "kis" telefon. Rögtön lenne is egy kérdésem, a telefon gyári képnézegetőjéhez szeretnék rendelni ujjlenyomat olvasást, hogy csak azzal lehessen megnyitni, de sajnos még nem jöttem rá hogyan lehetséges.
Valaki esetleg próbálta már?
Egyébként az eddigiek alapján, gyors pörgős telefon, én semmiképpen sem bántam meg, de majd kiderül hosszabb használat után.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő