- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
RegElek #5059 üzenetére
Le tudod cserélni. Függetlenül a fenti sztoritól.
Azért írtam, mert nem függ össze. Mindegy, hogy független -e vagy függő, akkor is rá lehet tenni az EU általános ROM -ot.
Csak a Telekomos NFC fizetés nem fog menni, de ez gondolom nem érdekel. Ahhoz gyári Telekom ROM kell.
-
törölt tag
válasz
RegElek #5038 üzenetére
Szia! Én is ilyet vettem ismerősömtől! Ott voltam amikor hozta a futár és valóban független vafonatúj és természetesen az IMEI is új! Az a telekomos rom, tudtommal az a leg frissebb, bár én c432b180-an vagyok! Most ez nem rá beszélés, csak mondom hogy igen létezik ilyen, hogy független új IMEI-s jön! Na de én más vagyok mert jó ismerősömtől vettem át, így nem érhet le tiltásos meglepetés!
-
Luser2000
addikt
válasz
RegElek #3702 üzenetére
Vélhetően az van, hogy a mobilkereskedes.hu mögött működő webshopot / boltot korábban az IS-MAIL Electronic Kft. üzemeltethette, most pedig a Brunna Trade Kft. Mindkettő esetében külföldi tulajdonos van. Kicsiny hazánkban nem ritka az a helyzet, hogy egy-egy társasáig egy ideig működik, közben "kevésbé figyel a hatályos jogszabályoknak való megfelelésre", majd amikor már a helyzet "nehezen tartható", hagyják elsüllyedni a hajót. De a konkrét esetben nem tudom, hogy erről lehet-e szó!
Még egy kis morzsa 1 évvel ezelőttről: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest