- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RegElek
csendes tag
Sziasztok!
Nagyjából május óta olvasgatom a fórumot, megközelítőleg akkor döntöttem el, hogy P9-et fogok venni.
Mivel elég régóta követem a hozzászólásokat, így nagyjából képben vagyok, hogy mit várhatok a telefontól.
Hosszútávra tervezek vele, nem vagyok az a 3 havonta telefoncserélgetős (ezt talán mi sem bizonyítja jobban, mint hogy egy HTC Desire (BRAVO) készüléket fogok leváltani vele).
Az egyik pozitívum amit itt olvastam és fontos is számomra, az az antennák erőssége. amikor haza utazom falura, akkor sokszor küzdök térerő gondokkal, kíváncsi leszek, hogy ez mennyiben fog változni, ha egyszer hozzájutok a telefonhoz.
És itt érkeztem el a kérdésemhez:
Találtam most egy hirdetést, korrektnek tűnik az eladó, jó az ár, single sim-es a telefon, még van ~10 nap a 3 hónapból stb.
A számlán 1 év garancia van feltüntetve a telefonra, ennek ellenére a HiCare-ben be van regisztrálva (Arany tagság érvényes a vásárlás napjától számítva 1 évig).
A számla kibocsájtója az IS-MAIL Electronic Kft. Minden keresés a mobilkereskedes.hu-ra mutat, ott viszont semmit nem találok IS-MAIL cégre utaló megjegyzést.
Tud róluk bárki bármit? Érdemes ezzel foglalkoznom vagy inkább várjak olyanra ami megbízhatóbb helyről való? (új vásárlása egyelőre nincs napirenden)Válaszotok előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Microsoft OneDrive (korábban SkyDrive)
- E-roller topik
- AliExpress tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged