Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RegElek
csendes tag
Sziasztok!
Nagyjából május óta olvasgatom a fórumot, megközelítőleg akkor döntöttem el, hogy P9-et fogok venni.
Mivel elég régóta követem a hozzászólásokat, így nagyjából képben vagyok, hogy mit várhatok a telefontól.
Hosszútávra tervezek vele, nem vagyok az a 3 havonta telefoncserélgetős (ezt talán mi sem bizonyítja jobban, mint hogy egy HTC Desire (BRAVO) készüléket fogok leváltani vele).
Az egyik pozitívum amit itt olvastam és fontos is számomra, az az antennák erőssége. amikor haza utazom falura, akkor sokszor küzdök térerő gondokkal, kíváncsi leszek, hogy ez mennyiben fog változni, ha egyszer hozzájutok a telefonhoz.
És itt érkeztem el a kérdésemhez:
Találtam most egy hirdetést, korrektnek tűnik az eladó, jó az ár, single sim-es a telefon, még van ~10 nap a 3 hónapból stb.
A számlán 1 év garancia van feltüntetve a telefonra, ennek ellenére a HiCare-ben be van regisztrálva (Arany tagság érvényes a vásárlás napjától számítva 1 évig).
A számla kibocsájtója az IS-MAIL Electronic Kft. Minden keresés a mobilkereskedes.hu-ra mutat, ott viszont semmit nem találok IS-MAIL cégre utaló megjegyzést.
Tud róluk bárki bármit? Érdemes ezzel foglalkoznom vagy inkább várjak olyanra ami megbízhatóbb helyről való? (új vásárlása egyelőre nincs napirenden)Válaszotok előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A színes és monokróm szenzorral is rögzítő, dupla Leica kamerás P9 a Huawei eddigi legjobbja, és a Kirin 955-ös SoC is hozza a csúcssebességet a mutatós készülékházban.
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest