- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ajalberto
csendes tag
válasz
Inarus #21266 üzenetére
Párom munkahelyéből kiindulva, közintézményeknél pl nem jellemző,(legalább is nem mindnen régióban).
Igaz, hogy off-ban taglaljuk az ügyet, de szerintem ez már offtopik-ként se igen tartozik ide.
De fejet hajtok, legyen úgy.
Azért is igazítottam ki magam a korábbiakhoz képest, hogy saját tapasztalat alapján.
-
ajalberto
csendes tag
válasz
Inarus #21262 üzenetére
én azt mondtam csak, amit nekem mondtak valamikor a boltban. én spec flottás vagyok, és már 2 díjcsomagmódosításon vagyok túl, két sim cserével.
Egyébként jól mondod, flotta esetében attól is függ az egész, hogy milyen a flotta, bár szerintem M.o. -n még nem olyan gyakori a flotta(nem is került most kontextusba).
Az én tapasztalatom és akkor a korábbi hsz-emet is helyesbítem ezzel, hogy ahová én jártam/járok üzletbe az ügyeimet intézni, ott sosem jelentett gondot a sim csere, nagyon segítőkész a csapat minden tagja(nevezzük őket pirosoknak).
Kékekkel nincs tapasztalatom, magentásokkal van, de ott vegyes(van jó is és rossz is), magentánál anyum ha bemegy a platina és arany előfizetésével, akkor épp nem kínálják meg üdítővel, más rokon aki nem olyan szintű ügyfél, ott már más volt a kiszolgálás minősége.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest