Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Williams
aktív tag
válasz arion123hu #26326 üzenetére
Szia!
Majd véleményezhetnéd, hogy van-e gond vele. Az enyém is B399-en van (L19), ha jól műxik, én is felraknám.
Köszi! -
Cunaja
Topikgazda
válasz arion123hu #26177 üzenetére
szépen!
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
tpeter77
addikt
válasz arion123hu #26026 üzenetére
Ennyire jól én nem jártam, tegnap feltöltöttem este 92%-ra és most 36%-on van. Hardver 60% szoftver 40% használt, a kijelzőidő 3 és fél óra. Végig be volt kapcsolva a gps ésa wifi, a gps véletlenül bekapcsolva maradt, és bekapcsolva volt a Messenger is.
Tegnap este és ma reggel konfiguráltam sokmindent, de azt reméltem 50% alá nem fog merülni.[ Szerkesztve ]
-
pilipi
aktív tag
válasz arion123hu #26030 üzenetére
Megerősíthetem, nekem is aksi csere volt.
1 órán belül cseréltek két készülékben(P9 aksit ( Székesfehérváron) nincs nyoma a beavatkozásnak és minden a legnagyobb rendben van azóta.
+ 6 hónap garanciát adtak az akkumulátorra (papír, pecsét ahogy kell ) -
diablo1984
veterán
válasz arion123hu #26032 üzenetére
se-ez, se az, használtan vettem a telót, se doboz, se papírok nem voltak hozzá, csak a teló, a töltője és kábele....Egy papírt írtunk a fickóval, egy amolyan adásvételit, amivel az eredetét hozzá tudom igazolni, de másom sincs hozzá.
-
diablo1984
veterán
válasz arion123hu #26030 üzenetére
Gondolom garipapírt pótolni nem igazán tudják a szervízben a központi rendszerük alapján, nem?
-
diablo1984
veterán
válasz arion123hu #26026 üzenetére
Látszik valami a telón, hogy szétszedték?
Nekem is lekérdezve tavaszig garis lenne, de nincs garipapírom hozzá, az akku meg reggel töltőről levéve most 62%-on van, igaz ma nem nyomogattam még egyáltalán, csak pár hívásom volt... -
Williams
aktív tag
válasz arion123hu #25506 üzenetére
Szia!
Mivel jobb a B505 a B399-nél? Én is B399-en vagyok, csak azért kérdem, hogy érdemes-e rárakni, mivel már úgy sem fog jönni hivatalosan semmi rendszer frissítés...
Köszönöm! -
ignisz
senior tag
válasz arion123hu #25511 üzenetére
Hello. Próbáltam a leírás alapján frissíteni, de nem megy. B504-en vagyok. Végig menve a leíráson a HiSuite azt írja, a legfrissebb hivatalos verziót használom.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz arion123hu #25509 üzenetére
Jaa, hogy nincs rootod. Az más. Nem csak jó lenne már vkitől egy visszajelzés vagy valami, mert eddig egy ember sem írta, hogy húdefasza vagy vmi. Na mindegy, magamnak csináltam végülis.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
-
Uher
aktív tag
válasz arion123hu #25506 üzenetére
b505 hoz mi kell?
-
Cunaja
Topikgazda
válasz arion123hu #25497 üzenetére
Király, jobb vagy mint én.
Ezt érdemes lenne szerviznek megmutatni.
Egy email a Huawei központi szervizének.
Ha egyik éjszaka magától feltelepül, reggel már a telefon nem fog ébreszteni.
A DNS-t állítsd vissza, a beállítások>alkalmazások>frissítő alkalmazást keresd meg, és a gyorsítótár plusz adatok törlését válaszd, majd indítsd újra.
Ha ugyanúgy mutatja, akkor szerviz.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
C. Vieri
tag
válasz arion123hu #25500 üzenetére
Volt mindog, hogy nem egyszerre érkezett meg mindenkinek.
-
Lackooo84
nagyúr
-
Sanki
addikt
válasz arion123hu #25497 üzenetére
Ja hát akkor valami ott maradt.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz arion123hu #25493 üzenetére
Nyakamat ráteszem, hogy FF DNS vagy proxy mók. Hiába engednéd rá, le sem tölteni, hanem kiírna vmi hibát.
The Truth is out there...
-
Sanki
addikt
válasz arion123hu #25493 üzenetére
Rá ne engedd..
-
Sanki
addikt
válasz arion123hu #25338 üzenetére
Érték egyáltalán nem lesz a cserepapíron, arra jogosít fel, hogy a vásárlás helyén egy másik telefont hozhass ki.
Az ár pedig a vásárláskori kisker ár. -
Ralond
tag
válasz arion123hu #25316 üzenetére
Engem személy szerint kiakaszt, amit a Huawei alkot frissítés terén. Azt már feldolgoztam, hogy nem kapunk Nougat-ot.
DE!
Több mint 2 éve megvan a telefon, természetesen megragadt B386-on is. Most meg itt is? Felháborító, hogy egy fele annyiba kerülő Xiaomi(pár hónappal fiatalabb) normálisan megkapja a frissítéseket, ez az egykori flagship meg képtelen normális támogatást kapni.
Miért kell csak az új telefonokkal foglalkozni? ...
Újak közül a Huawei számomra biztosan kiesett emiatt... -
Azharel
aktív tag
válasz arion123hu #25316 üzenetére
Magától jött a frissítés vagy te mókoltad rá?
-
Pgraph
aktív tag
válasz arion123hu #25225 üzenetére
Köszi!
Kíváncsi leszek, Nálatok megoldódik-e a szerviz után.
Ami nekem furcsa, hogy bejövő hívásnál van ez, ha én hívok, akkor nem igazán jellemző. Eddig a mobilhálózat(ok)ra fogtam a dolgot, de mostmár jobban kifigyelem, hogy pontosabban mihez is köthető ez...
Illetve én inkább hálózat jelvételi bajnak gondolom, többször volt olyan is, hogy fel se épült a hívás, hiába vettem fel. Rögtön visszahívva a számot, már rendben volt.[ Szerkesztve ]
„A világosság felé vezető úton megtett minden lépés mélyebb sötétséget idéz.” - Hamvas Béla
-
Zsoltg4s
tag
válasz arion123hu #25175 üzenetére
Én [ITT] cseréltettem...
Fél év garanciát vállalnak, nincs postázgatás, nincs reset, beviszed, kicserélik, visszaadják, használod...
Kb. 20 perc, 8.000.- -
törölt tag
Hello.
Da Da Xiong akkumulátorokat amúgy sem ajánlom, bár tudom mostanában elég sok helyen felbukkan. Főleg a kamu értékek miatt. Nem ritkán 3 különböző értéken. Más van rányomva, más a típusszám szerinti adat és más a valós kapacitás. Ilyeneket amúgy is messziről kerülnék.
-
Cunaja
Topikgazda
Sziasztok!
Ne tegyél bele más akkut. Láttam már alaplap hibás telót, amiben nem eredeti akku volt és elég csúnyán nézett ki a P9.
A Huawei specifikus szervizeket nézd meg. Kb. 10-15 környékén lehet az akku csere. Ha magadnak csinálod, akkor meg csak eredetit vegyél.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
jeni
félisten
csak gyárit tegyél bele még akkor is ha az utángyártott erősebb/nagyobb értéket mutat!
[ Szerkesztve ]
-
C. Vieri
tag
Akkuból biztos nem játszadoznék ilyen gyanús kínaival.
-
shift+ő
senior tag
válasz arion123hu #24569 üzenetére
Köszönöm. Első körben beviszem a Jókai téren lévő unofficial Huawei szervízbe. Ha ott 20 Eur alatt javítják, akkor ott hagyom. Árlista szerint 5K az újratelepítés. Ha sokkal több, akkor kipróbálom az általad ajánlott módszert.
Köszönöm, mindenkinek aki segíteni próbált.
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
Topikgazda
válasz arion123hu #24569 üzenetére
Akinek van ideje, az ráér olvasni.Más:
A kínai áttérésben frissítve van a leírás, illetve a drive Oreo/Nougat EU B505 mappa.
A B505 került bele a B504 helyett, hogy ha valaki visszatér, a legfrissebb rendszere legyen.1. Akinek nem kell kínai, de nyitva a BL, annak itt a B505, de a no_recovery-t fel kell rakni előtte.(aláírás ellenőrzés letiltása ).
[Itt a 4-es és 5-ös pont.]
2. Másik lehetőség, ha a kínai leírás első oldala szerint csináljátok.
Figyelem!
Első megoldásnál a lentebbi linkekről töltsétek le a dolgokat.
Második megoldásnál, a kínai leírás alapján.
A linkeket használjátok, mert a kínai leírás linkek nem jó nektek,(1-es pont ).
Ott a fájlok átnevezve vannak fent.C432B505 mindkét verzió Update.zip mappája
C432B505 public mindkét verzió public része.
C432B505 L09_data L09 data része.
C432B505 L19_data L19 data része.Remélem érthető.
Írtam Oreo-n a hibát, hogy a Bluetooth nem rejthető el, és erre a gondra, nem csak a Huawei tulajok panaszkodnak Oreo-nál. Elég kockázatos újítás.
Tegnap a Tesóban voltunk, és 3 fájt akartak nekem küldeni idegenek. Felidegesítettem magam és eldöntöttem, hogy megoldom, vagy megy vissza a Nougat.
Megoldás: Letöltitek ezt, majd telepítitek és megnyitás. Kiválasztjátok a második lehetőséget, Limit to devices that are already discovered, vagyis a Bluetooth korlátozva lesz a párosított eszközökre, a többi nem éri el. Az alkalmazást bezárhatjátok nyugodtan.
Ha másik eszközt szeretnétek párosítani, akkor csak elindítjátok a gyári Bluetooth beállítást és már látható is a telefon, más eszközök számára. Ha kész a párosítás, akkor megint elrejtitek a fentebbi módon.
Elég macera, de így idegenek nem fogják látni a P9-et.
Más:
Fejhallgató hangerő növelése Oreo-n. Itt az 5-ös hozzászólásban írtam le a menetét.
A Nougat is ott van. Mondjuk akinek root van Nougaton, nem hiszem, hogy még nincs Oreo fent.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
Topikgazda
válasz arion123hu #24475 üzenetére
Azt nem találom sehol, de itt van ez.
[EVA-L19C432B161].
Full, ez is jó.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest