Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Újabb átverés? - Viber, Whatsapp
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pgraph
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég updateltem L09C432B504-re. Azóta azt figyeltem meg, hogy pl. a Chrome-ot, mint nagyfogyasztású appot nem állítja le a rendszer a képernyő zárolására, hiába van ez beállítva neki. Ahogy nézem, időnként ébreszti is a telefont és csak feleslegesen fogyasztja az energiát. Hogyan és hol lehet ezt lelőni, ha az erre szolgáló helyen nem működik a dolog?
Köszönöm!
„A világosság felé vezető úton megtett minden lépés mélyebb sötétséget idéz.” - Hamvas Béla
-
Pgraph
aktív tag
válasz arion123hu #25225 üzenetére
Köszi!
Kíváncsi leszek, Nálatok megoldódik-e a szerviz után.
Ami nekem furcsa, hogy bejövő hívásnál van ez, ha én hívok, akkor nem igazán jellemző. Eddig a mobilhálózat(ok)ra fogtam a dolgot, de mostmár jobban kifigyelem, hogy pontosabban mihez is köthető ez...
Illetve én inkább hálózat jelvételi bajnak gondolom, többször volt olyan is, hogy fel se épült a hívás, hiába vettem fel. Rögtön visszahívva a számot, már rendben volt.[ Szerkesztve ]
„A világosság felé vezető úton megtett minden lépés mélyebb sötétséget idéz.” - Hamvas Béla
-
Pgraph
aktív tag
Sziasztok!
A napokban két éves a telefonom, eddig különösebb bajom nem volt vele, leszámítva azt, hogy a bejövő hívás felépülése utáni pár másodpercben néha akadozik a vonal, 1-2 másodpercre néha elnémul a hívó hangja. Ez arra pont elég, hogy vissza kelljen kérdezni, így zavaróan indul a beszélgetés. Eddig az ilyesmit a szolgáltatómra fogtam (Telenor), viszont a minap egy ilyen akadás után teljesen kifagyott a telefon, újra bekapcsolni is néhány perc múlva tudtam csak. Ez csak ez egyszer fordult így elő, na de na...
Valami esetleg elhalóban lenne benne?
Valakinek van ilyen tapasztalata, esetleg szolgáltatói fronton is lehet valami gubanc ilyenkor?
Köszi!„A világosság felé vezető úton megtett minden lépés mélyebb sötétséget idéz.” - Hamvas Béla
-
Pgraph
aktív tag
Sziasztok!
Lassan megadja magát a régi belecsúsztatós tokom.
Ilyet néztem helyette: <<KATT>>
Posta mondjuk nem túl olcsó... Használ(t) esetleg közületek valaki ilyet? Jó-nemjó?
(Ahogy nézem, nem nagy a választék hasonló stílusban...)
Köszi!„A világosság felé vezető úton megtett minden lépés mélyebb sötétséget idéz.” - Hamvas Béla
-
Pgraph
aktív tag
válasz MK VII #20009 üzenetére
Hja, lehetne erről beszélni. Egyébként lehet itt gondozgatni, nevelgetni a gyereket, ha van olyan osztálytársa, akinek több ezer forintos öngyújtót vesznek/adnak a szülei. Általános iskola 8. osztály... Nooooormális...?
Nyilván a többi kis hülye meg könnyen elcsábul az ilyen menő pasitól... Pasitól... Érted.... 14 éves takony...
Bocsánat...„A világosság felé vezető úton megtett minden lépés mélyebb sötétséget idéz.” - Hamvas Béla
-
Pgraph
aktív tag
válasz MK VII #20006 üzenetére
Köszi!
1. Igen, sejtem, hogy kényes dolog ez.. De kicsit túl kamasz a leányzó... Értem én, hogy személyiségi jogok, meg ilyesmi, de mégis csak egy kiskorú...
2. OK, akkor a 391-nek nincsenek bénaságai.„A világosság felé vezető úton megtett minden lépés mélyebb sötétséget idéz.” - Hamvas Béla
-
Pgraph
aktív tag
Sziasztok!
Két téma:
1.
L19, T-Mobile P9-et tulajdonló tékozló kiskorú (14 éves lány) „nyomkövetésére” milyen lehetőség van? Telefonjára telepíthető alkalmazás kizárva. Anyuka Xperia M4 Aqua készülékkel (szintén T-Mobile) szeretne néha betekintést abba, merre kószál a drága gyermek, mikor nem veszi fel a telefonját...
2.
Saját L09, Telenor P9-emre OTA 391-es frissítés kínálja fel magát. Most 386-on vagyok, amivel teljesen elégedett is vagyok. Érdemes frissíteni, vagy nincsenek észlelhető, érdemi újítások?Köszi!
-
Pgraph
aktív tag
válasz bluemirage #18253 üzenetére
Köszönöm! Egyébként most üzemszerűen a régi Xperiám 850 mA-es asztali töltőjével töltök mindig, nem is melegszik egyáltalán az akksi, az időmbe meg belefér. Autós megoldást keresek most, oda sajnos nem jó a meglévő microUSB-s szivargyújtó töltőm. Nem jellemző egyáltalán nálam az autós töltögetés amúgy, remélem, egy pár töltéstől nem fog kinyíródni. Ezek szerint a 3,1A-t tudó töltőből a P9 úgyis csak 2A körül fog beengedni.
[ Szerkesztve ]
-
Pgraph
aktív tag
válasz brainticket #18185 üzenetére
Két dolgot néztem.
1. 2A-es szivargyújtó töltő állvánnyal, kb. 4K: töltő
2. Kisméretű (9x6 cm) powerbank, 10000 mA, kb. 6K: powerbank. Ehhez max 3.1 mA töltőáramot írnak. A P9 akksiban van gondolom védelem, nem lehet túlcsapni nagy árammal.[ Szerkesztve ]
-
Pgraph
aktív tag
válasz Zsuppim #18153 üzenetére
Köszi! Közben Gabbbb is bogarat ültetett a fülembe a power bankkal. 6000 körül már lehet 10000 mA-est venni és az még lehet, hogy univerzálisabban is használható. Van itt nem kevés lehetőség, még nézelődöm.
-
Pgraph
aktív tag
válasz Shyciii #18131 üzenetére
Sziasztok!
Éppen feljött itt a fórumon az autós töltő téma. Két hét múlva navis nyaralásom lesz. Mit javasoltok, mit érdemes venni, esetleg konkrét típus?
Vagy INNEN esetleg valamelyik?
Nem akarom agyonvágni az akksit valami nagy töltőárammal, az nem baj, ha közben merül is valamennyit.
-
Pgraph
aktív tag
válasz Mr.Franczy #17572 üzenetére
Szia, én keresek ilyesmit. Van vele tapasztalatod, jó cucc? Az az igazság, hogy csak úgy vaktában nem akarok telepítgetni, nem akarom teleszemetelni feleslegesen a nugátomat. Esetleg ha másnak is van tapasztalata sebességmérő progival, ne tartsa magában...
-
Pgraph
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami jóféle sebességmérő appot, ami jól tud dolgozni a P9 GPS-ével?
Reklámcsík nélkülit, ha van olyan.
-
Pgraph
aktív tag
Sziasztok! Kicsit untam már a kis piros jelzést a frissítéseknél, így feltettem az OTA-n felkínált B386-ot az eddig meglévő B378-ra. 812 MB volt a letöltött telepítő csomag. Gond nélkül felment, azóta sincs semmi probléma. Telenoros L09.
-
Pgraph
aktív tag
válasz brainticket #15845 üzenetére
Akinek nem inge, nem veszi magára. . Magam se kísérletezek, a hozzáértés megjönne egy idő után, de se energiám rá, se szabadidőm. Próbálok alkalmazkodni a láthatóan kevéssé jól sikerült stock Nougathoz. Ettől függetlenül kellemes ROM-olást mindenkinek, aki teheti, semmi bajom ezzel, csak ahogy fentebb is említi bluemirage márkatárs, kellő alázattal és tudással érdemes nekilátni. És ettől függetlenül ha sokat van cibálva, pakolgatva a rendszer, óhatatlan, hogy gubancok lesznek.
-
Pgraph
aktív tag
A csendes többség vélhetően elégedett... Mások hozzáértés nélkül ROM-olnak, nem állítják be megfelelően az alkalmazásokat, aztán szidják a telefont. Biztos vannak persze hibás darabok, de vélhetően semmivel se több, mint más top-márkáknál. A negatív hang persze mindig messzebbre hallatszik...
[ Szerkesztve ]
-
Pgraph
aktív tag
válasz the_pimp #15811 üzenetére
Na ezért volt jó majdnem rögtön a vásárlás után átállnom Nougatra, így legalább nem tudom, mi minden másom is működhetne... Amúgy egy teljesen belakott telefonnal főverziót váltani biztos macerásabb, több hiba fordulhat elő.
-
Pgraph
aktív tag
válasz the_pimp #15808 üzenetére
Az is hozátartozik, hogy 2 hónapos a telefonom, és még ismerkedés közben jött a Nougat OTA frissítés, úgyhogy ezzel is laktam be a telefont. A 6-os droiddal ilyenformán nincs is tapasztalatom, lehet, hogy az még jobb lehetne. Nekem 4-5 órás SOT-ok, 2-3 napos üzemidővel megvannak a 378-on, ezt megfelelőnek találom.
[ Szerkesztve ]
-
Pgraph
aktív tag
válasz Attipapa #15806 üzenetére
Igen, olvastalak. Nem tudom, kicsit ezotériába hajló nekem ez az egész, van akinél jó, van akinél nagyon nem, ugyanaz a ROM verzió. Nyilván különböznek a felhasználói szokások is, de biztos nagy a szórás a hardver összetevőkben is, máskülönben nem lennének ekkora különbségek. Valószínű nem bolygatom egyelőre a 378-amat, annál is inkább, mivel én csak OTA-n keresztül frissítek, a ROM-olás nem az én világom.
-
Pgraph
aktív tag
Sziasztok! Telenoros L09-emre 383-at kínált most fel az OTA. Eleddig 378-on vagyok, nekem semmi problémám vele. Jó az akkuidőm is. Érdemes frissíteni a 383-ra vagy lesz még stabil OTA kiadás?
-
Pgraph
aktív tag
Sziasztok!
Használ valaki közületek zajmérő appot? Melyiket érdemes letölteni, melyik a leghitelesebb, legpontosabb? Köszi!„A világosság felé vezető úton megtett minden lépés mélyebb sötétséget idéz.” - Hamvas Béla
-
Pgraph
aktív tag
Nekem a P10-el az a bajom, hogy túlságosan uniform lett, a megharapott almáshoz akar nagyon hasonlítani, pedig nem kéne ezt ennyire erőltetni...
-
Pgraph
aktív tag
Nos, kipróbáltam a tegnap említett 5V-850mA-es töltővel a töltést. 5%-ról 100%-ra 3 óra 35 perc alatt húzta fel. És ami a lényeg: közben teljesen hideg volt a telefon. Azt hiszem, ezt fogom használni az akksi kímélés miatt.
-
Pgraph
aktív tag
válasz ORCA58 #14271 üzenetére
Köszi!
Akkor a legközelebbi töltést már az 5V/850 mA-es töltővel sütöm. Kíváncsi vagyok, mennyi idő alatt lesz meg a 100%, illetve fog-e melegedni az akksi (nem lenne szabad neki). A gyorstöltőt meg csak tényleg sürgős esetben fogom használni.„A világosság felé vezető úton megtett minden lépés mélyebb sötétséget idéz.” - Hamvas Béla
-
Pgraph
aktív tag
válasz dssport #14262 üzenetére
Szia!
Ahogy előttem is írták, gyári állapotot fenntartva, reszelés nélkül is teljesen vállalható a telefon. Nyilván a kihegyezett ROM-okkal adott esetben több kihozható belőle.
Nekem most egy hónapos kb., „gyári állapotos”, és meg vagyok vele így is elégedve, még mindig jó ajánlat szerintem. Egyébként én a vétel után hamar felraktam a felkínált Nugát frissítést, és már ezzel laktam be a telefont. Ez is segíthet abban, hogy gördülékenyebb, hibamentesebb legyen az átállás, már ha nem akarsz ROM-olni.„A világosság felé vezető úton megtett minden lépés mélyebb sötétséget idéz.” - Hamvas Béla
-
Pgraph
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit zavar engem a meglehetősen erős melegedés akksitöltés közben, ráadásul az esetek döntő többségében nincs is igazán szükségem a gyorstöltésre, amit a gyári töltő ad (9V-2A). A régebbi Xperiámhoz van egy 5V-850mA-es töltőfejem. Szerintetek bármi hátrányom származna abból, ha ezt használnám a jövőben? Az akksira szerintem jótékony hatása lenne, vagy ez már túl kicsi töltőáram? A töltési idő lassúsága, ahogy említettem, legtöbbször irreleváns nálam. Le szoktam engedni 10% alá is, és onnan töltöm fel 100%-ig.
(Egyébként L09, gyári B378-cal, bő 2 nap üzemidővel, kb. 5 óra SOT-al, állandóan bekapcsolt mobilnettel, automata fényerővel, átlag felhasználással (beszéd, böngészés, viber kommunikáció)Köszi!
-
-
Pgraph
aktív tag
válasz C. Vieri #13020 üzenetére
Köszi, ez se rossz, miket tud ez a telefon... Esetleg ezen a gyorsindítón kívül nincs belülről indítható kis appja, mint pl. a zseblámpának is?
A frissítést kivárom, ráér, egyelőre úgyis tapasztalatszerzés folyik.[ Szerkesztve ]
-
Pgraph
aktív tag
Sziasztok!
Hétvégén lakom majd be a friss P9-emet (Telenoros L09). Egyelőre ismerkedek vele...
1. Amit viszont elsőre nem találok: gyári QR-olvasó app. Kamerával próbálkoztam, de ott nem találtam ilyen jellegű beállítást. Valami elkerülte a figyelmem esetleg? Play áruházas, reklámos appokkal nem feltétlenül szemetelném tele a telefont. Vagy van onnan valami jó olvasó?
2. B378-as szoftverre nemrég frissítettem, tovább nekem nem kínál fel újabbat. Mókolni nem akarok vele. A későbbiekben esetleg lesz automatikus frissítési felajánlás erre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titánium ! 3ÉV Media Markt GARANCiA
- iPhone 14 PRO - 256GB - Független
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1.tulajdonostól, 100%GYÁRI AKKSI, Iphone13PRO 128GB, Gyönyörű karcmentes, Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest