Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shift+ő
senior tag
válasz arion123hu #24569 üzenetére
Köszönöm. Első körben beviszem a Jókai téren lévő unofficial Huawei szervízbe. Ha ott 20 Eur alatt javítják, akkor ott hagyom. Árlista szerint 5K az újratelepítés. Ha sokkal több, akkor kipróbálom az általad ajánlott módszert.
Köszönöm, mindenkinek aki segíteni próbált.
[ Szerkesztve ]
-
shift+ő
senior tag
válasz Cunaja #24565 üzenetére
Ma voltam, de mivel nincs garancia levelem vagy számlám elhajtottak, pedig a rendszerük szerint még több mint egy év garancia van rá.
Kurva nagy fekete pont a huaweinek,
néhány éve sok telefont ROM-oltam, akár menthetetlennek hitt telefont is sikerült életre keltenem, de téglát még nem csináltam.
-
-
shift+ő
senior tag
Kész lettem ettől a teflontól.
Kezdődött azzal, hogy egy kedves kolléga rám sózta a hibás készuglékét, aminek az érintője kihagyott.
A netes leírás alapján csináltam egy rollbacket. A telefon ekkor L09C900B300 verzójú lett, de megjavult, viszont frissítés nem jött.A fórumon kértem tanácsot, azt kaptam, hogy rollback majd C150B183.
Ma este végre szabaddá tettem magam és elkezdtem, a rollback rom felment és bootloopba került a telefon.
Fastboot&rescue módban el tudom indítani, de innen semmi. Régen mentettem meg ennél remélnytelenebb állapotból is telefonokat, de ezzel nem boldogulok.
A fastboot látja, eddig ok.
Moost mi a következő lépés???
-
shift+ő
senior tag
Emuia 4.1.1-n van értesítési jelvény az alkalmazásokhoz?
Nemfogadott hívás, SMS, emailNem tudom frissíteni, beragadt L09C900B182-n
-
shift+ő
senior tag
Nincs sem számlám sem garanciapapírom a telefonhoz. Gyáriszám alapján reménykedhetek garanciálisa javításban? Hol tudom ellenőrizni, hogy mikori a készülék és, él-e még a garancia?
-
shift+ő
senior tag
válasz bluemirage #24158 üzenetére
Sőt!!!
Friss P9 tulajként, mivel érintett is vagyok, olvasgatom a fórumokat. Úgy tűnik a P9-nek van egy típushibája, ami csak Nougat-on jelentkezik, úgy tűnik, mintha az érintő panel, nem minden gesztust dolgozna fel. Láttam már videót mástól is, és itt is irt valaki erről.
Megoldás a gyári!!! rollback, 6-ra, ami, mint utólag kiderül nem frissül.
Sajnos garanciát nem tudok érvényesíteni. Így van mályvacukorba ragadt telefonom :-), ami nem hogy oreót de még nugátot sem kap.
Nem akarok alternatív megoldásokkal küszködni, és fizetni a BL feloldásért.
Szerintetek a Huawei-nek nem kellene ilyenkor helytállnia.
-
shift+ő
senior tag
válasz PAtr0n #24125 üzenetére
Vettem egy használt P9-et, abban viselkedett így az érintő, viszont még kezdő vagyok P9-ben, és a google találatok alapján gyári oldalon található rollbacket használtam. Egyenlőre C900B166, és nem tudom frissíteni, nincs kedvem sokat sz@rakodni vele, és mókolni.
A leírásod után talán még értelme sincs, ha a Nougáttal vissza jön a hiba is.
Gyári kijelzőt építettél be? Azzal hülyéskedik?
[ Szerkesztve ]
-
shift+ő
senior tag
Keresgéltem a fórumon, de azt a választ amit szeretnék nem kaptam meg.
Rollbackeltem, így lett C900B166-om.
Innen van menekülés valmilyen automatikusan frissülő ROM-ra, BL nyitás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest