- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
Szia!
P9 esetében már csak kijelzőt,burkolatot,USB csatit és aksit tudsz beszerezni,esetleg camit.
Fődarabot nem nagyon kapsz,és gariban sem lehet azokat javítani. Amelyik fődarab hibás lesz az cserét kap ha garanciális még.
A P9 Lite mobilnál is ugyanez a helyzet van.
Sajnos a 2-3 éves P9 esetében már könnyen becsúsznak a hibás fődarabok ilyen olyan hibákkal.
Nehéz kifogni majdnem tökéletes darabot!
Nagyon olcsón ha külsőleg és belsőleg nagyon jó állapotban vannak érdemes beáldozni olcsón. Amúgy már nem érdemes ebben gondolkodni.
Itt még beszerezhetőek az egyes burkolatok és érintők de semmi több.
Nekem van 2db P9-s mobil itthon,az egyikre teljes felújítás volt a fődarabon kívül és úgy vettem meg egy emberkétől. A másik meg hosszabbításos garison van amiben az aksi gyenge már, melyet még a Telekomnál vettem dominó csomagban. Ha nem lesz csere alkatrész azon a teljes árát kapnám meg vagy levásárolható. Dilema ha ezt meglépem mi is legyen helyette?
Szerintem akinek garis az nem fogja 2-30000Ft áron eladni. Nekem biztosan nem érné meg annak tudatában,hogy 2021 január közepéig garanciális. -
Cunaja
addikt
Szia!
Remélem nem ide válaszolnak neked, hanem privátban, mert akkor nem kell azonnal törölni.
Egy kérdés, ha már ennyire dicséred a P9 fényképeit, elmondanád, hogy milyen rom van rajta?
Nekem van P7, egy P9 és egy Nova 5T.
A P7 és P9 saját rom.
Abban igazad van, hogy jó képeket csinál a P9, hogy de azért nem kell Honor 20 pro, hogy jobb legyen.
A Nova 5T azért tud jó képeket csinálni, de nem sokkal jobbat mint a tuningolt P9-em.
Ha a Novát tudnám tuningolni, az lenne az igazi.
Egyszóval ha maradsz és beszerzel egy jó P9-et, próbáld ki rajta a romomat, majd azokat a képeket nézd. -
SOAD19
addikt
Ez a 10k-s ár, csak a munkadíj, vagy ebben benne van az aksi ára is? Garanciában már nem tudom cserélntetni, mert nem rég beázott a telefonom, és egy mobilosnál ultrahangos mosáson esett át, azaz oda a hátralevő 1,5 év garim. Viszont, ha 2k-ért kicserélik az aksit akkor lehet benevezek rá, igaz még nem vettem észre, hogy gyengült volna. És ha jól olvasom, akkor még fóliát is cserélnek rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest