- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyika1980
kezdő
válasz
rpeti33 #21761 üzenetére
Én akkor így nem tudok segíteni. Ha be tudna lépni bootloader módba, vagy esetleg azt írta volna ki az USB portoknál hogy ,,Huawei USB COM 1.0" akkor gyerekjáték lett volna. 16 euró, de biztos módszer.
Most, hogy jól szét lett offolva a P9 topikja, lenne egy kérdésem a rendes P9-el: miért van az, hogy 4g-n a jelerősség 65 dBm, a 3g pedig 90dBm, és stand by-ban úgy merül 4g-n,mint a Titanic. 3g-n pedig 1 százalékot sem órákon át. Amúgy csak ezért a kérdésért tévedtem ide eredetileg, csak megláttam egy segelykérést. 🙂
-
Cunaja
addikt
válasz
rpeti33 #21755 üzenetére
Gyári recovery. Teló kikapcs. hangerő fel és power bekapcs gomb egyszerre nyomva tart. Ha itt a recovery jön be, akkor gyári. TWRP-t viszont egyből észre fogod venni, mert ott lesz a neve.
Gyári recovery esetén nyomd fel amit linkeltem és jó lesz.
A képeidet töröltem, mert ott volt az imei számod.5 percen belül egy hozzászólásba írj légyszi, válaszd a szerkesztést!
Ma már mennem kell, minden segítséget leírtam.
Innen már a P9-Lite topikjában is tudsz segítséget kérni, ott keresd Bubus64 vagy petya220 usereket és segítenek. -
Cunaja
addikt
válasz
rpeti33 #21747 üzenetére
P9-Lite 2017-ről van szó!
Nem ide való téma, de itt sokkal több a hozzáértő user, mint a telefon saját topikjában!
Mai napon foglalkozunk még itt vele,holnap már megy a P9_Lite topikba!
Ha nem kapcsol be a telefon, akkor hogyan tudod a product menüt előhozni?
Ha kicserélték a gyári recoverydet TWRP-re, akkor nyitva a BL.
Ha romot szeretnél rá rakni, akkor gyári recovery kell, mert TWRP alól nehezebb sokkal.
Eddig próbált mindenki segíteni, de sajnos az információk kuszaságába nagyon nehéz, és ez miatt küldenek vissza a P9-Lite topikjába.
Mivel itt vagyok, gondolom azért jöttél ide, de ha nem követed azokat amiket írok, akkor elég nehéz segíteni.
Ami hiba, hogy kiválasztották az SD-kártyát alapértelmezettnek, ebből adódóan megbolondul az EMUI rendszere. Nougat nem nagyon szereti az sd-kártyát alapértelmezettként, ezért se engedi bizonyos romoknál állítani.
L31-es a telón lévő rom eredetileg global rom(C432) és nem Vodás. Viszont a version.img az Vodas azaz a fiacskád kicsit keverte a romokat.
PRA.LX1C02-es Vodas telefonra felnyomta a PRA-L31C432-es global romját.
Ez kiderül a Manufacture infoból, de a készülék Version-PRA.LX1-002 azaz Vodás.
Oeminfo csere nélkül ment fel a rom, így nem tudott rendesen települni.
Ezt kell felnyomni rá és jó lesz, feltéve ha gyári a recovery. [PRA-LX1C02B150] Van frissebb is, de ez full rom ami aláírt. ( PV )
Ha a product infót megtudod nézni, akkor gondolom a telefon adatait is látod a beállításoknál. NA arról kellene egy kép. -
Cunaja
addikt
válasz
rpeti33 #21741 üzenetére
Egy pár kérdésre nem jött válasz:
1. Hogyan került ilyen állapotba?
2. Mi volt az utolsó rom ami rajta volt?
3. Singel vagy dual sim készülék?
4. Otthon nincs véletlenül memória kártya olvasó? Másik telefon illetve olvasó? Akkor másolni lehetne az sd-kártyára telefon nélkül.
5. Tudom, hogy újraindul, de írtam a megoldást. 1 másodperc van mindenre. Nagyon gyorsnak kell lenni, hogy elkapd a boot előtti folyamatot.
Azért nem megy tovább, mert nem jó rajta a kernel.Egyszóval ha válaszolsz minden kérdésre, közelebb leszünk a megoldáshoz.
2. Mi volt az utolsó rom ami rajta volt?
3. Singel vagy dual sim készülék? Ez a két legfontosabb kérdés. -
Sanyika1980
kezdő
válasz
rpeti33 #21741 üzenetére
Akkor azt mond meg nekem, hogy amikor azt csinálod, hogy hangerő le folyamatosan és csatlakoztatod közben a telefont, akkor az eszközkezelőben mit ír ki? Az USB portoknál. A hangerő lefelé gombot egyenként nyomva is kell tartani első alkalommal egy bő 15 másodpercig a driverek miatt.
-
Sanyika1980
kezdő
válasz
rpeti33 #21736 üzenetére
Meritsd le, és a szokásos modszereddel próbáld meg elérni, hogy bekapcsolva legyen a telefon. Töltsd fel. Ha megvan, kikapcs, és akkor nézd meg, hogy a ,,hangerő le+csatlakoztatod a telefont a számítógép USB protjához" beadja e a #21712-ben lévő képernyőt. Ha behozza, tudok segíteni a továbbiakban. De először azt próbáld, amit Cunaja javasol!
-
Sanyika1980
kezdő
válasz
rpeti33 #21721 üzenetére
Pont ez a lényeg, hogy így feltölt, és utána normálisan ki lehet kapcsolni. Mert ha kikapcsolva töltenéd, akkor ugyan ott lennénk. Töltsön. Utána ha nem jó a 3 gombos módszer (mert mondjuk nem jó a recovery) akkor fizetős megoldás marad.
Ha feltöltött egy 80-90%-ra, akkor kikapcs. Majd a legfrissebb, hivatalos PRA-LX1C02Bxxx ROM. Fontos, hogy sd kártyára és nem más féle rom (pl C432Bxxx)!!! Utána hangerő fel+le+bekapcs gomb. Ha nem indul...
-
Cunaja
addikt
válasz
rpeti33 #21721 üzenetére
Csak azért nem szólok közbe, hogy P9 Lite is a téma, mert a helyreállítási mechanizmus, egyforma a P9-el.
Ha off-ba pakolgatnám, akkor meg eltűnne a válaszok között.
1x és mindörökre tanulja meg mindenki, hogy telefont csak feltöltött akkuval próbálunk életre kelteni, mert nagyobb galibát tudunk okozni, mint ami van.
Ezt szerencsére a topikunk 99%-a már tudja.
Egyszóval!
Telefon 100%-ra feltölt és utána 3 gombos módszerrel az a rom, ami éppen rajta van, legyen a dload mappában, amit már fentebb leírtam.
Ha nem bírod kikapcsolni, akkor sincs gond, csak 1 másodperced van a reakcióra.
Szóval a telefon kényszerített újraindítás után közvetlenül, mindhárom gombot nyomjad, ami a rom felrakást elindítja és helyreteszi neked a dolgokat ( Goggle és többi ).
Azért a fiadat megkérdezheted, hogyan került ilyen állapotba a teló? Gondolom rossz rom ment rá. -
Sanyika1980
kezdő
válasz
rpeti33 #21701 üzenetére
Akkor csináld azt, hogy hagyod lemerülni. Ilyenkor majd teljesen kikapcsol (ha be akarod kapcsolni, akkor villog a piros led). Felrakod tölteni, megjelenik a villám. Hagyod max 1 percig, majd lehúzod. Ilyenkor nem szabadna vissza kapcsolnia. Ha ez így ment, akkor jöhet a PC-hez csatlakoztatás. Fontos, hogy először nyomd le és tartsd is nyomva a,, hangerő le" gombot.
De ezek szerint nem csinálta meg a dload-os megoldást, mert nem zárta bootloader-t.
-
Sanyika1980
kezdő
válasz
rpeti33 #21693 üzenetére
Hagyd lemerulni. Majd ha lemerült, feldugod töltőre, pár perc után bekapcsol a telefon. Ilyenkor hagyod tölteni. Utána ha feltöltött, lehúzod töltőről, majd kikapcsolod. Ilyenkor ki kell, hogy kapcsoljon. Ha kikapcsolt, hangerő lefelé, és közben csatlakoztatod az usb-t. Belép fastboot-ba. Innen, ha nincs megoldás, jöhet a DC Phoenix.
-
Cunaja
addikt
válasz
rpeti33 #21688 üzenetére
BL nyitva van?
Ha nincs, az baj, de nem annyira.
Letöltöd azt a romot ami rajta volt, majd a zipet kicsomagolva az sd-kártya dload mappába másolod és 3 gombos módszerrel telepíted. Hangerő fel+ hangerő le+ vekapcs. gomb egyszerre.
Ha nem sikerül, mert sérültek a partíciók és zárt a Bootloader, akkor a DC-Phonix progi segít. Most nem tudok linkelni, mert nem vagyok gépnél, de a Google barátunk egyből megtalálja. -
Cunaja
addikt
válasz
rpeti33 #21685 üzenetére
Kikapcsolod, hangerő le és közben rádugod a PC-re, egyből BL-be lép.
Nincs rajta rendszer.
Keresd meg a legutolsó gyári romod és a gyári recovery flash, majd a full rom 3 gombossal.
Nem baj, hogy ide is írtál.Caleb: Szinte az egész Nougat-os EMUI társadalom szenved ez miatt.
Témát kell csinálni, amibe berakod az ébresztő órát a lockscreenbe.
Huawei fejlesztői oldalra regisztrálsz, ott megtudod csinálni. Nekem nincs időm most foglalkozni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- P2P Fogadóoldal
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest