Hirdetés
- Android szakmai topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybike81
őstag
-
-
Tybike81
őstag
válasz bluemirage #4504 üzenetére
Akkor ez ennyit tud? Pedig olyan szép éjszakai képeket láttam amit P9-el csináltak vagy csak én vagyok balf..sz?
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Tybike81
őstag
Létezik, hogy a kamera nem működik megfelelően a telefonomban? Én úgy nézem hogy a 6 éves SE X10i-m jobb képeket csinálna.... vagy csak tényleg ennyit tud ez a kamera rendszer? Itt lesz pár kép tegnap este illetve ma reggel készültek. Jó lenne ha megnéznétek és mondanátok róla valami
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Tybike81
őstag
Van olyan téma ami az ikonokon jellezi az értesítést? Vagy ilyet hogy lehet beállítani? Olyanra gondolok mint a samsungoknal mikor a face vagy insta ikonján van egy szám ezzel jellezve hogy történt valami...
-
Tybike81
őstag
Használtok valamilyen flash értesítő alkalmazást? Olyan érdekel ami rendesen működik, és tuti reklám mentes.
-
Tybike81
őstag
Értem, de semmi változást nem veszek észre ha a monokróm lencsét letakarok. Azt hittem lesz valami változás. Olyan mintha semmit se csinálna, mert se nem sötétebb se nem világosabb a kép. Ebből gondoltam, hogy működik e vajon.
-
Tybike81
őstag
Amúgy azt hogy tudom eldönteni hogy használja e mindkét lencsét a kamera?
Én nem nagyon látok különbséget ha kitakarom a monokrómot, szinte semmi se változik. Vagy csak fotózás után gyúrja össze a két képet?Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Tybike81
őstag
Eddig ha lezártam a képernyőt és mikor felodottam mindig más háttér volt a lezárt képernyőn. Most valamit elállíthattam mert mindig ugyanaz az fogad. Mit kell beállítani hogy változzon?
-
Tybike81
őstag
Wifin keresztül hogy tudok videót vagy képet átküldeni SmartTv-re?
Eddigi mobiljaimon volt egy kis ikon és már át is lőtte a videót vagy képet, a P9-nél még csak a komplett kijelző tükrözést találtam meg, illetve csak a bluetoothon való küldéstSamsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Tybike81
őstag
válasz #86973952 #4333 üzenetére
Köszi, akkor még jó hogy nem toltam fel
Amúgy a frissítések a kamerát is javítják?
Nekem most B166-on nagyon túlélesít szerintem és mintha kicsit fentebb lenne a fényérték mint kellene...
Ilyen képeket csinál. Vagy teljesen rendben van szerinted szerintetek? Mintha valami nem stimmelne ezzel a minőséggel szerintem.
[link]Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Tybike81
őstag
Üdv nektek most jöttem át G4-ről és lenne majd pár kérdésem...
Először is mi az a soft amit nyugodtan feltehetek a P9-re minden gond nélkül, és ráadásul jól is teszi a dolgát nincs vele gond.
Most EVA-L19c432B166 van rajta.
Ja és hogyan kell ha letöltök valahonnan egy softot feltenni a legegyszerűbben?Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Tybike81
őstag
Aki Lg G4-rő cserélt P9-re gyors véleményt tudna mondani? Most mind a kettő van nekem, és nem tudom melyiket tartsam meg? Leginkább a fényképek minősége lenne a lényeg....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Call of Duty: Black Ops 6
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Android szakmai topik