Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- iPhone topik
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybike81
őstag
válasz
bluemirage #4504 üzenetére
Akkor ez ennyit tud? Pedig olyan szép éjszakai képeket láttam amit P9-el csináltak vagy csak én vagyok balf..sz?
-
Tybike81
őstag
Létezik, hogy a kamera nem működik megfelelően a telefonomban? Én úgy nézem hogy a 6 éves SE X10i-m jobb képeket csinálna.... vagy csak tényleg ennyit tud ez a kamera rendszer? Itt lesz pár kép tegnap este illetve ma reggel készültek. Jó lenne ha megnéznétek és mondanátok róla valami
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] -
Tybike81
őstag
Van olyan téma ami az ikonokon jellezi az értesítést? Vagy ilyet hogy lehet beállítani? Olyanra gondolok mint a samsungoknal mikor a face vagy insta ikonján van egy szám ezzel jellezve hogy történt valami...
-
Tybike81
őstag
Használtok valamilyen flash értesítő alkalmazást? Olyan érdekel ami rendesen működik, és tuti reklám mentes.
-
Tybike81
őstag
Amúgy azt hogy tudom eldönteni hogy használja e mindkét lencsét a kamera?
Én nem nagyon látok különbséget ha kitakarom a monokrómot, szinte semmi se változik. Vagy csak fotózás után gyúrja össze a két képet? -
Tybike81
őstag
Eddig ha lezártam a képernyőt és mikor felodottam mindig más háttér volt a lezárt képernyőn. Most valamit elállíthattam mert mindig ugyanaz az fogad. Mit kell beállítani hogy változzon?
-
Tybike81
őstag
Wifin keresztül hogy tudok videót vagy képet átküldeni SmartTv-re?
Eddigi mobiljaimon volt egy kis ikon és már át is lőtte a videót vagy képet, a P9-nél még csak a komplett kijelző tükrözést találtam meg, illetve csak a bluetoothon való küldést -
Tybike81
őstag
válasz
#86973952 #4333 üzenetére
Köszi, akkor még jó hogy nem toltam fel
Amúgy a frissítések a kamerát is javítják?
Nekem most B166-on nagyon túlélesít szerintem és mintha kicsit fentebb lenne a fényérték mint kellene...
Ilyen képeket csinál. Vagy teljesen rendben van szerinted szerintetek? Mintha valami nem stimmelne ezzel a minőséggel szerintem.
[link] -
Tybike81
őstag
Üdv nektek most jöttem át G4-ről és lenne majd pár kérdésem...
Először is mi az a soft amit nyugodtan feltehetek a P9-re minden gond nélkül, és ráadásul jól is teszi a dolgát nincs vele gond.
Most EVA-L19c432B166 van rajta.
Ja és hogyan kell ha letöltök valahonnan egy softot feltenni a legegyszerűbben? -
Tybike81
őstag
Aki Lg G4-rő cserélt P9-re gyors véleményt tudna mondani? Most mind a kettő van nekem, és nem tudom melyiket tartsam meg? Leginkább a fényképek minősége lenne a lényeg....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A színes és monokróm szenzorral is rögzítő, dupla Leica kamerás P9 a Huawei eddigi legjobbja, és a Kirin 955-ös SoC is hozza a csúcssebességet a mutatós készülékházban.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Politika
- The First Berserker: Khazan
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest