- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
válasz
Tybike81 #4537 üzenetére
Láttam de írtam is hogy ilyen táj fotót nen csinálok soha mert ezeknek semmi értelme. Ha a családomat fotózom ott baj nincs. Szerintem te is kezdj el valami hétköznapit fotózni kocsidat max 5 méterről mintha eladáshoz csinálnál fotót ha ott is gatya akkor baj van. Nekem ez mind automata módba van fotózva.
Na meg újjal mindig arra a tárgya bökök amit fotózok így a fókusz is azon lesz.
-
MK VII
veterán
válasz
Tybike81 #4518 üzenetére
A kamera jó is.. Nagyon is jó.. Lehet benne bízni.. Viszont akkor a te igényeidhez mérten nem ezt a telefont kellett volna választanod hanem egy iphone-t.. Az iphone a legpraktikusabb és a legjobb az automata módú fényképezésben viszont makrót nem lehet vele készíteni.
-
törölt tag
válasz
Tybike81 #4508 üzenetére
Nincs általános, ezt mindig a helyzet adja. Meg az sem mindegy, hogy hol a fókusz.
Annyi biztos, hogy minél magasabbra teszed az ISO -t annál nagyobb lesz az érzékenység, így a képzaj is. Éjszakai manualhoz már kell állvány. Én az ISO -t nem nagyon szeretem 200 fölé tolni. Viszont ezt ellensúlyozni kell a záridővel. Ezt viszont Neked úgyis visszajelzi a kijelző. Tehát látod mennyire lesz sötét a végeredmény.
Másszóval alacsonyabb ISO, kevesebb zaj, ami mellé magasabb záridő kell, amihez meg állvány.
-
entoni1989
tag
válasz
Tybike81 #4500 üzenetére
Távolra nálam is valami hasonló a helyzet és ezen vagyok ledöbbenve, de én azt veszem észre, hogy hiába állítgatom távolra egyáltalán nem akar fókuszálni. Viszont ha valamit közvetlen közelről fényképezek vagy közelre irányítom a fókusz láthatóan tökéletesen dolgozik, azonnal reagál.
-
válasz
Tybike81 #4500 üzenetére
A kamera széleken lévő torzulás még mindig félelmetes.
Volt egy buszos-lányos kép még itt az elején. Ott görbe volt a busz... hát ezen a képeden is van görbület rendesen:
http://www.kephost.com/images/2016/10/02/IMG_20161002_070834.jpg
A bal szélső renault orra is szupi!A nappali képekkel szerintem semmi gond nincsen. Ez ilyen. Az éjszakainál meg csodákat nem szabad várni.
-
cenzor
tag
válasz
Tybike81 #4331 üzenetére
Én is G4-ről váltottam. Szerintem a G4 fotói szebbek voltak, de mobilos fotózásra ez is bőven jó. A bőr hátlap is egy olyan dolog volt a G4-en, ami nekem nagyon szimpatikus volt.
Ezt a két dolgot leszámítva azonban sokkal jobb választás a P9. Az 5.2"-es méret szerintem sokkal jobban kezelhető, az ujjlenyomat olvasó szuper, a telefon működése többnyire akadásmentes és ami a legfontosabb (!), hogy nem billeg az asztalon
-
MK VII
veterán
válasz
Tybike81 #4328 üzenetére
Szia. Üdv itt.
B170-nel nekem ezek a tapasztalataim..
Nagyon gyors vele a telefon.
Ja most látom két simesed van. Arra a 166 a legfrissebb amit alattam írtak.(#4331) Tybike81
Kamerával nagyon meg leszel elégedve.. Sok állítási lehetőség van benne és gyönyörű képeket lehet vele csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest