Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • krbC

    tag

    Sziasztok!

    Május közepe óta van P9-em és bár próbáltam az eleje óta követni a dolgokat itt a topicban, nem sikerült. Így ha már meg van válaszolva a kérdésem, nézzétek el.

    Említettétek ezt a képernyő érzéketlenség dolgoz, én is észre vettem néha bár engem ez annyira nem zavar mivel szerintem párszor ÉN nem értem hozzá a képernyőhöz, ha meg nem érzékelte akkor 2.-ra mindig érzékelte. Egy szóval ritka és amikor előjön se akadok fen rajta sokáig.

    DE

    Ami viszont már felidegesített, hogy mikor a párom diplomaosztóján fényképeket csináltam egyszer csak előjött az a probléma hogy: csinál egy képet majd mikor a következőt csinálnám, nem csinálja meg ( mintha lese nyomnám a gombot és lefagy kicsit) majd kilép a kamerából és 3-4 mp múlva behozza az ikonokat az "asztalon". Szóval ez így wtf? Rendszer visszaállítás? vigyem vissza(t-mobile) vagy csak mivel komoly a kamera így nem arra van kitalálva(...) hogy sokan lőjek vele? Bár megjegyzem a fényképek között nem volt bekapcsolva a kamera, csak akkor kapcsoltam be mikor fényképeztem is.

    -gl hf-

Új hozzászólás Aktív témák