Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gery2123

őstag

Nem ide tartozik mert Honor 8 de azért itt is leírom hátha tud segíteni valaki :)

"Na akkor élménybeszámoló :)
    Tegnap nyitottam a bootloadert. Eddig nagyon egyszerű és semmi gond nem volt.
    TWRP telepít probléma nélkül. Belépni már annál nehezebb...de nem lehetetlen.
    Majd CM14,1 letölt, gapps letölt és twrp alól telepít. Boot és jön a meglepi. Fél óra után se akart elindulni a rendszer csak a botanimáció ment. Ismét töröl, majd újra rak, és ezt más rommal is megismételtem de hiába.. ugyanúgy botanimáció bámulás 30 percen keresztül.
    Természetesen melóhelyen, nehogy nyugodtan tudjak gondolkodni... Nembaj 9-re otthon voltam majd nekiálltam, hogy mit rontottam el. Arra jutottam, hogy mindent leírás alapján csináltam de akkor se megy. Na ekkor csináljunk vissza mindent. MM boot+recovery leszed és a megfelelő rollback + csomag. Nem kis szenvedés után sikerült a rendszert visszarakni B131-re, majd OTA egésezn fel 389-ig.
    Nem tudom mit rontottam el de nem volt egy szép nap :D Most megy a készülék minden gond nélkül, de jobban örültem volna egy működő CM14.1-nek.
    Valaki használ AOSP romot? Ha igen akkor hogy a fenébe rakta fel?"

-- PSN_ID: GerY2123

Új hozzászólás Aktív témák