Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
Dwayne Hicks #3473 üzenetére
Eleg erzekeny, ha nem jo utemben koppintasz, nem mukodik....
Mas!
Eleg gagyi, hogy a hatterben nem mukodnek az official appok, pl. play music sem. Epp elo akarok fizetni zene szolgaltatasra, de inkapp a spotify lesz belole, az legalabb kepes futni a hatterben is...
-
zzola
titán
válasz
AngeloDivina #3461 üzenetére
Nem.
-
zzola
titán
válasz
metaldog #3442 üzenetére
Amit a Huawei oldaláról töltesz le, az mind megbízható! Nekünk szerintem nem jó a West EU rom, bár hardveresen tuti nincsen különbség a készülékek között.Érdemes lenne a CEE Nordic és vagy other channel romot kipróbálni, Huawei oldalára felmész bal felül tudsz régiót váltani. Nézd meg a keleti EU-s országokat, a rom felhozatal változó. Én egyébként az összefoglalóból is elérhető HUn B132-t használom, majd azt frissítem OTA B200, majd B313-ra. Rá kellett jönnöm, hogy 1-2 kisebb hibát és rossz optimalizációt leszámítva a béta v6 nagyon is használható!
Ilyenek vannak:
GRA-L09_V100R001C900B132CUSTC432D001_Firmware_CEE&Nordic European Region_Others_Android 5.0_EMUI 3.1_05012XMN
GRA-L09_V100R001C900B132CUSTC432D001_Firmware_West European Region_Others_Android 5.0_EMUI 3.1_05012YBD
Nekünk szerinem ezek jók: CEE&Nordic European Region_Others
-
zzola
titán
Rendeltem egy Xiaomi Hybrid Dual Drivers In-Ear Headphones-t, majd beszámolok a kompatibilitásról...
-
zzola
titán
válasz
Roland861010 #3438 üzenetére
Igen. Én az első percben leszedtem...
-
zzola
titán
válasz
Roland861010 #3436 üzenetére
beállítás/intelligens asszisztens/mozgásvezérlés/legalsó kapcsoló
-
zzola
titán
válasz
Roland861010 #3430 üzenetére
1x.
-
zzola
titán
válasz
Roland861010 #3427 üzenetére
Ha a frissítő talál frissítést,akkor nem kell SD...lehet belső tárhelyről is működik, talán a 3 gombossal...
-
zzola
titán
talkband n1-et használt már valaki?
-
zzola
titán
válasz
pepetech #3400 üzenetére
Csak azert kerdeztem, mert egy erdekes dolgot talaltam. Eddig mindig a central europe (CEE) romot pakoltam fel, abban nincsen benne (B200). Most a West EU rom van fent, abban benne van.
Mas erdekessegek is vannak, pl.:
-west romnal a G fiok beallitasanal nem kerdi meg, alaphelyzetre akarom allitani az appokat (ez ugye auto visszateszi az appokat a keszulekre, amiket hasznaltunk).
-fotok G appban a biztonsagi mentes nem mukodik. -
zzola
titán
Sracok B200-ban van kepernyo lezaro ikon a parancsikonok kozott?
-
zzola
titán
Kivancsisagbol feltoltam a B110-es romot. Durvan gyors vele a keszulek es az uzemido is nagyon jo. A beszedhang akadozik, bar lehet Telekom hiba is...
-
zzola
titán
Ha vége van a v6 teszt időszaknak, nem értem mi a francnak jelez a frissen telepített B200?
-
zzola
titán
válasz
Ferenczi Áko #3329 üzenetére
Az árát elnézve nem lehet nagy eresztés...
-
zzola
titán
válasz
atesz.tilla #3298 üzenetére
Csak a B200 stabil, a másik béta...
-
zzola
titán
A frissites ertesiteset en ugy tuntettem el, hogy B132-t feltoltam, majd full wipe. Utana mindent beallitottam, majd a frissites ertesiteset kikapcsoltam. OTA frissitettem B200-ra-ugye ido kozben jelzett, hogy van elerheto frissites-majd wipe cache, alkalmazasokat utana frissitettem. Igy nem jelzi a beta v6 elerhetoseget.
Persze ha ujbol frissitest nyomnak, valoszinu jelezne a betat, hacsak ma ki nem kapcsoljak az elerhetoseget...
-
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #3246 üzenetére
Értesítési központban is ki kell kapcsolni, akkor felül a sávon nem jelez, a beállítások ikonon meg akkor tűnik el, ha az alkalmazás (frissítő) adatait törlöd és letiltod, utóbbi csak újraindításig marad úgy.
(#3248) Promi
Aki jelentkezett v6 teszternek, azoknak a B200 jelzi a B313 elérhetőségét...
-
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #3238 üzenetére
Beállítások/Alkalmazások/ EMUI frissítőt kilövöd és már nem is jelez...
-
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #3229 üzenetére
Igazán nincs mit!
-
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #3215 üzenetére
Oké. Először azt gondoltam, hogy csak a B200-at lehet feltolni a B313 után, de nem.
-
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #3213 üzenetére
SD-re dload mappában legyen az update.app, készülék kikapcs, utána hangerő fel és power gomb kombinációval indíts!
-
zzola
titán
-
zzola
titán
Ha kivárod, a B132-t feltöltöm neked G drive-ba.
Tegnap feltoltam az 1 fileos B132-t, utána OTA B200, utána OTA B313, mindegyik között volt gyári visszaállítás és full wipe, mintha kicserélték volna a telefon, totál fürge lett...
Én amikor megkaptam a v6-ot, nem csináltam utána full wipe-ot, lehet azért volt furcsa a működése...
-
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #3202 üzenetére
Ha az IP ugyanaz, akkor lehet nem az eszközzel van a baj...
-
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #3194 üzenetére
A B170 nekem nem indult el 3 gombossal, a B132 igen hang fel+power gombbal, utána OTA B200...
Befejeztem a v6 tesztelését! -
zzola
titán
HiSuite gyakorlatilag egy fabatkát sem ér! B132-re azt mondja, van egy 3xx MB-os frissítés, gyakorlatilag az a B200 OTA frissítés. Természetesen frissíteni nem lehet vele...
-
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #3190 üzenetére
A rollback-re nekem a B132 felment simán!
-
zzola
titán
válasz
csiziktomi #3188 üzenetére
B300 esetén SD-re dload mappában legyen az update.app file, kikapcs, majd a hang fel+ power gombra elindul a flash...
-
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #3186 üzenetére
Frissítés menüből nem tudod indítani? Ugye a v6-ban hiányzik az az opció, a rollback-kel nem került vissza?
-
zzola
titán
válasz
tamas.varga5 #3180 üzenetére
Én is épp ezt akartam írni. A fent említett tok egy gagyi!
Összefoglalóban van egy Nillkin tokokat értékesítő weboldal is, érdemes benézni!
-
zzola
titán
Körbenéztem a Huawei háza táján ROM ügyileg, kb. 15 országét. Teljes a káosz, nincsen egy olyan oldal/ország sem, ahol az összes ROM elérhető lenne, az elnevezések is össze-vissza vannak, azonos verziók között is van méretbeli eltérés, szóval ezen a téren nincsen egység, elég gányolós bandának tűnik....
-
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #3166 üzenetére
A lényeg a lényeg!
-
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #3161 üzenetére
Ha .zip-et akartál flashelni ROM-ként, akkor nem úgy tűnik, hogy elolvastad...
Még jó, hogy nem lehet elrontani így a készüléket, a programozók mindenre gondoltak...Kérdezni persze lehet...
(#3162) jano_77
Ha zavar a szolgáltatós bootanimáció, meg az eltávolítható appok illetve nem szeretnél a v6-ra sokat várni (bár az is lehet, hogy Telekomnál hamarabb kiadják), akkor lehet romot cserélni.
Művelet nem veszélyes, de persze csak saját felelősségre mehet!Akkuidőre meg keress rá, vannak tapasztalatok bőven..
-
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #3159 üzenetére
Ha vetted volna a - standard - fáradságot és elolvastad volna az összefoglalóban levő linket, ahol Móricka módon van leírva mit hogyan kell csinálni, akkor most nem kellene itt görcsölnöd...
-
zzola
titán
Itt van egy rollback rom, amire aztán a B200-at vissza lehet tenni...
-
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #3106 üzenetére
Csak bejövőnél...
-
zzola
titán
válasz
Ferenczi Áko #3103 üzenetére
Szerintem csak januárban fognak-ha fognak.
Más!
v6-nál nem tapasztaltatok hívásfogadási hibát?
Többször jártam úgy, hogy felvettem a hívást, mintha a mikrofon ~1s-mal később kapcsolna be, így nem is értik, amit ez idő alatt mondok... -
zzola
titán
válasz
atesz.tilla #3100 üzenetére
Valami ébren tartotta a wifit, gondolom volt valamiféle átvitel. Nekem non-stop megy a wifi, de 12%-ot eszik/evett...
-
zzola
titán
Ma végre tudtam olyan képet készíteni a mobillal benti körülmények között, ami tetszik, éles! HDR módban állandó kamera vaku működése mellett!
-
zzola
titán
válasz
bexinho23 #3086 üzenetére
1. Beviszed a vasarlas helyere vagy keresel egy care pontot, Huaweit is a Telemax szervizeli, de itt nincsen Premium garancia.
2. Csak szerviz csereli, par honapos csak a keszulek, kerdes ertelmetlen.
3. Folia jo, bar nekem nincsen. Megkapod a teljes kijelzo meretet, cserebe nagyon a keszulek aljan lesznek a gombok, kenyelmetlen.
4. v6-ot megkapja tavaszig, a beta tesztje 2016.januar 4-ig tart.
5. 5.0.1-es a legujabb stabil rom, 5.1.1 allitolag nem kerul bevezetesre.Semmiben nem kimagaslo a keszulek, de ar/ertek aranyban ketsegtelen, hogy nagyon jo!
-
zzola
titán
v5 eseten kepeknel van histogram?
-
zzola
titán
válasz
Ferenczi Áko #3081 üzenetére
Faxa, nekem eddig nem volt ilyen...
-
zzola
titán
válasz
Cassio1987 #3061 üzenetére
Kosszi, ez eleg furcsa! Nem kellene a hatterben futnia?
-
zzola
titán
-
zzola
titán
válasz
Cassio1987 #3054 üzenetére
Nem, neked nehez a felfogasod. Nalam az aktiv net nagy fileok fel/le toltese, yt is sokat megy, a ceges notebook-om errol uzemel (outlook, SAP stb.), nekem korlatlan az adatcsomagom.
Nemreg aktivaltak a 4G-t a kartyamon, azota durvan megugrott a fogyasztas, igaz gyorsabb lett az adatkapcsolat.
Nem 10 percenkent nyitok meg egy oldalt, chrommal adattomorito opcioval...
Errol beszelek miota, hogY a felhasznaloi szokasok elteroek. -
zzola
titán
válasz
Cassio1987 #3047 üzenetére
Ertem. A kijelzo ido semmit nem mond nekem. Ha mindent kikapcsolok, akkor lesz akar 8 ora kijelzo idom es 8 oran at sms-t irok...
-
zzola
titán
válasz
Joe-Soft #3040 üzenetére
52% meg a 44% elég urban legend eredmények. 4G/wi-fi folyamatos használata mellett egy munkaidőt nem lehet kihúzni vele...(a folyamatos használat nálam nem azt jelenti, hogy látszanak az ikonok a kijelző sarkában)
Amiket leírtál, ezek minden újonnan kibontott/üzembe helyezett készülékre elmondhatók... -
zzola
titán
válasz
Roland861010 #3033 üzenetére
Mire vagy kivancsi?
-
zzola
titán
válasz
Roland861010 #3023 üzenetére
+1!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Erős csúcskészülékkel rukkolt elő a Huawei, amely a küllem és a kamerák tekintetében is megszorongathatja a riválisokat, ám hiba is becsúszott a gépezetbe.
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 Pro 128gb
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest