- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ataman
aktív tag
A készülő összefoglalóban is bent van, de itt egy Touchplus link is.
-
ataman
aktív tag
A véleményetekre vagyok kíváncsi, azokéra akik már telepítették. Ez a clean debranding valóban működik? Belerakjam az összefoglalóba magyarítva? Tényleg eltűnnek a szolgáltatói cégjelzések, appok a használatával? És ugye frissül is B200-ra, onnan meg majd remélhetőleg 5.1-re (meg 6.0-ra
-
Black&White
addikt
Miért, egy random képernyő, mikrofon, stb hiba esetén mi akadályoz meg abban, hogy nyomjak egy Full Unrootot a SuperSU app-ben és úgy menjen gariba?
Persze vannak olyan esetek is, amikor nem tudod eltüntetni a nyomokat, de ne általánosítsunk.
Egyébként LP-ig egy rakat Huawei/Honor készüléket lehetett rootolni, pl. Kingroot-tal, zárt BL mellett is. -
ataman
aktív tag
Itt utalnék vissza erre a Huawei álláspontra.
-
Bópapa
csendes tag
Lényeg hogy sikerült.
Ami furcsa, nekem pl a b200 ból hiányzik a képernyőzár ikon. Mondjuk én nem is használom szóval nem probléma, csak mint érdekességet hozom fel. Továbbá egy fordítási hiba telefonban. Kezdőképernyő hosszú érintése, és ott a minialkalmazások szó van elírva.És egy kis módosítás, megcsináltam hogy a záróképernyő is automatikusan forgatható legyen. Csak egy kis kényelmi funkció.
-
Bópapa
csendes tag
A 170 es mellett van egy custom mappa. Azt is feltetted?
Mert nekem legelőször feltette de azóta hiába próbálom, egy hibaüzenettel leáll. Pedig az a rom két gépen is tárolva van, onnan másolom, nem a netről szedem le. Lehet hogy az a custom mappában lévő kiegészítés módosítana valamit? -
Bópapa
csendes tag
Nekem is telekom függő, gyárilag b134 es rom volt rajt. Aztán frissítettem a letöltött b170 es rommal (sd kártya, 3 gombos módszer). Nekem a b200 at is felajánlotta azóta, telekomos szemét se telekomos bootanimáció sincs. Egyszer visszatettem a b132 szoftvert arra is felajánlotta a b170 et. Huawei oldalról egész rom letölt, memóriakártyára rá, 3 gombos módszerrel felrakni, wipe aztán a hálófüggésen kívül el lehet felejteni a telekomot.
-
Akos_h
tag
Én is kipróbáltam a videózást de nálam talán ha 1x tartott fél másodpercig a fókuszálás, pedig rángattam ide-oda közelre-távolra mint egy hülyegyerek.
Próbáltad másik helységben, ahol mások a fények vagy a bútorok/falak színei? Lehet abban a helységben pont olyanok, hogy nem látja rendesen a tárgyakat a Huawei szoftvere.A frissítések meg mindig késnek, mert az okos fejlesztők megírják a tökéletes rom-ot, aztán kiadják a félhülye béta tesztelőnek aki 2 perc alatt hazavágja a több hónapos munkájukat
Ez így van a nagyobbaknál is mint a Sony meg a Samsung.Szerintem ez a két hiba amit találtál csak azért zavarja a többieket, mert más telefonok sokkal durvább hiányosságokkal rendelkeznek amik mellett lehet ezek már fel sem tűnnek és inkább kötekedésnek veszik.
A P8 a nagyok 200 ezer Ft-os készülékeihez képest is hibátlan csak az a különbség, hogy amíg ők sok millió készüléket eladtak és a visszajelzések alapján már ezeket az apró dolgokat javították, addig a Huawei sokkal kevesebb eladott készülék után kevesebb visszajelzést kap.
Nézd meg a MIUI felületet, amiről ezt másolták. Hetente jön ki rá frissítés, mert még mindig találnak benne apróságokat amin javítani lehet, pedig MIUI már az összes nagy gyártó készülékére létezik és az összes MTK chip-es kínai telefonra is. -
Cassio1987
tag
Nem tom neked mi a gondod a fókusszal, de most megnéztem villanyfénynél tök alap beállításokkal és elkezdtem össze vissza rángatni a telefont bútorról bútorra, közelre, távolra fókuszálva és maximum 2 másodperc alatt mindig megtalálja a fókuszt magától, anélkül hogy hozzá kellene érni a kijelzőhöz. b170-es független rom.
Az inaktív névrendezési sorrend nálam is jelen van de őszintén kit érdekel? Ha annyira keresek egy számot, akkor elkezdem beírni a kereső mezőbe és kiadja, amúgy meg a legtöbb vezeték névvel együtt van beírva és az szerint rendezi, miért is baj ez egy olyan országban, ahol vezeték név szerint rendezzük az emberek neveit?
-
Plafoon
tag
Legapróbb dolgok miatt hisztizel, ha azokat megoldanák akkor másba kötnél bele. Minden "végfelhasználónak" más az igénye, nekem semmi bajom nem volt eddig a mobillal a fülhallgatót cseréltem le egy jobbra, ennyi. Ez a propaganda amit te nyomatsz, nyomod a saját nézetedet mindig.
-
theo_76
aktív tag
Nagyon jól tudom, hogy te szidtad, és én csak hozzáfűztem ahhoz amit írt...
Lehet én tudom rosszul... de ez a fórum nem azért van, hogy szidjuk amink van, vagy éppen nincs, hanem azért, hogy megoldásokat keressünk... De ismétlem... lehet hogy tévedek, és akkor én vagyok rossz helyen. Ha baj van a készülékkel lehet a gyártónál anyázni, és nem itt csinálni a fesztivált, ahol ha jól tudom senki se tud garanciális, illetve készülék/programhibákkal kapcsolatban érdemben lépni. (legalábbis nekem még itt senki nem javított meg semmit, ellenben ha szépen kérdeztem, és tudtak, akkor segítettek megoldani). A legtöbb írásodban pocskondiázól, szidsz, és ez kezd nagyon unalmas lenni. Csak egy kérdést tegyél fel magadnak: javít a helyzeteden? Vannak erre más fórumok is, amik direkt erre vannak.
Csak ismételni tudom magam... ha ennyire nem tetszik a telefon, add el, és le van a gond... Te nem fogsz idegeskedni, mi meg nem olvassuk az állandó felesleges pocskondiázást.
"Persze lehet jelezni a gyártónak, de az arra fordított idő pont annyival több, mint amennyit arra szerettem volna fordítani." és most komolyan... ezzel mit érsz el itt?
-
ataman
aktív tag
Jó ötlet, de akkor inkább már a hivatalos Nillkin.
-
V.Stryker
nagyúr
Szerintem az iPhone 6 kamerája azért érezhetően jobb. Egyrészt. Másrészt az én belépőszintű tükörreflexes Canon-om simán tud sötétben is fókuszálni.
Na ezzel csak azt akartam,hogy a kamerája tényleg nem rossz a telefonnak, de bizonyos esetekben, főleg alapbeállításokkal előkapva, esetleg videózva az i6 jobb, illetve nekem leginkább a fókusz lassúsága nem tetszik.
Ennek ellenére elégedett vagyok, mert arra használom amire egy telefonba való a kamera... pl. a munkám során fotózni esetleges bekötéseket, kész dolgokat, illetve ha valamit nagyon kell, valami út során, esetleg dokumentumot bescannelni...
Minden másra ott a tükörrefis...ennyi.
-
Skimaster
senior tag
Nem minden egyértelmű abból,amit írtál,mert nem vagyok "telefonos"...
Tegnap este mindent belőtte,100% töltöttség,minden kilőve,repülős mód,és reggel ugyan úgy 100% volt.....Köszi fiúk,ma még nézem napközben mi lesz.Most cella 6%,android 14% és sajnos beúszott a google szolgáltatások(hogy honnan nem tudom),és az 36% most....ki lehet azt kapcsolni valahogy?
-
pepetech
őstag
Én is találkoztam ezzel a hibával. Már rengetegszer átírtam a komplett telefonkönyvemet minden telefonnál szarul jelent neg eddig a google álltal mentet számok. Itt azt vettem észre hogy ha elmentesz egy számot és beírod a nevet szarul rakja be a telefonba. Ha az adott névjegynek a bővebb szerkesztéséhez mész ott láthatod, hogy van külön kereszt illetve vezetéknév rublika is. De nem foglalkoztam vele. Azt a 70 névjegyet módosítottam ami rosszul jelent meg. Maxx 20 percembe került
.
Mint ahogy írtam ez nem egyedi rengeteg gyártónál szar a telefonkönyv. Mindig sz#pok vele egy fél órát telefoncsere esetén.
-
theo_76
aktív tag
-
V.Stryker
nagyúr
-
Akos_h
tag
Nekem van alu bumper és szép meg minden, de leárnyékolja a GPS jelet.
De ettől az embertől ne rendeljetek, mert csak bevágja egy borítékba és a hátlap teli lett mély karcokkal amire ideért.
Egyébként a Nillkin cuccok nagyon jó minőségűek, eddig minden telefonomhoz volt tőlük tok. Ráadásul szoktak adni ajándékba fóliát, ami simán bír egy évet is minden karc nélkül. -
-
vince19
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Akciókamerák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- További aktív témák...
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest