- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grecky
senior tag
válasz
Bkrisz9 #8701 üzenetére
Igazából nem látok különbséget a T-s rom és a független között, hiába újabb a T-s kernele. Így nincs értelme fenthagyni, a gari miatt inkább maradok a független 370-en, ennyi.
Tudom, h sok jóféle időjárás app (widget) van, csak lusta vagyok végigpróbálgatni..zSoLTi.:
Köszi, kipróbálom a morecastot, jónak tűnik. -
Grecky
senior tag
válasz
Bkrisz9 #8697 üzenetére
Indítsd újra a telefont, nyomj egy hosszú érintést a kezdőképernyőre (mintha widgetet tennél ki), közben figyeld az ikonok betűtipusát, meg fog változni.
Az időjárás (nem fix városnál) egy idő után nem frissít csak, ha a gps-t is bekapcsolod (a B321-ben ilyen gond nem volt, mobil és wifiről is meghatározta a helyet.
Hát nem tudom, nem szivesen engedném rá a B370-et, lehet visszamennék B200-ra, ha megvan valakinek a ROM. -
Grecky
senior tag
válasz
Bkrisz9 #8675 üzenetére
Szia!
Frissítenék én is b336-ra, b370-ről. Független készülékről van szó, ha jól értem a lépések a következők:
B370->B300 Rollback->B170->OTA B336
Ez a B170 kell nekem, ami itt van?
[P8 V100R001C900B170CUSTC432D001 (Android 5.0,Emtion UI 3.1,General Version)] -
NandorHUN
addikt
válasz
Bkrisz9 #8653 üzenetére
Szia!
Itt a VIDEO amit kértél
Nem olyan rég óta használom, aku időben semmivel nem rosszabb, mint a sima B370. Szerintem 321, 323-nál jobb. Bár ez kb. elvárható mert B370 alapon fut.
RAM kezelése jobb, szerintem gyorsabban fut, de lehet ez betudható az újratelepítésnek és placebónak, vagy annak hogy mentes a "felesleges" előretelepített app-októl.Vidiben amit betettem az Nova launcher prime alatt fut, nem a gyárin, de ez egyéni izlés dolga, a lényeg úgy gondolom így is látszik. Viszont sok "extrát" nem tudtam megmutatni, mert az video felvételen nem látszódna, pl. jobb sarokra kattitva ki tudom kapcsolni a kijelző, Spotify megy a locksreenen vagy az összes reklám ki van kapcsolva appokon belül (youtube-ban mutattam) stb.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Bkrisz9 #8653 üzenetére
Szia!
Itt a VIDEO amit kértél
Nem olyan rég óta használom, aku időben semmivel nem rosszabb, mint a sima B370. Szerintem 321, 323-nál jobb. Bár ez kb. elvárható mert B370 alapon fut.
RAM kezelése jobb, szerintem gyorsabban fut, de lehet ez betudható az újratelepítésnek és placebónak, vagy annak hogy mentes a "felesleges" előretelepített app-októl.Vidiben amit betettem az Nova launcher prime alatt fut, nem a gyárin, de ez egyéni izlés dolga, a lényeg úgy gondolom így is látszik. Viszont sok "extrát" nem tudtam megmutatni, mert az video felvételen nem látszódna, pl. jobb sarokra kattitva ki tudom kapcsolni a kijelző, Spotify megy a locksreenen vagy az összes reklám ki van kapcsolva appokon belül (youtube-ban mutattam) stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest