-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A fórumnak igazából semmi közá hozzá, hogy milyen célból kell.
Csak szükséges volt tisztázni néhány dolgot, meg elhangzott egy kérdés is utánad.
Mivel elég ingoványos téma. Így nincs probléma és hsz. törlés.
Egyébként az EMUI (IS) pont ezért ilyen korlátozott a rögzítő programokkal szemben.
-
mcll
senior tag
Hát kipróbáltam egy halomnyi beszélgetés rögzítő szoftot, a legjobb amit ki tudtam hozni hogy az én hangom rögzíti a másik félét nem, illetve iszonyat halkan hallani, de az a hang az ami a hangszórójából visszakerül a mic-re. Ugyanis mintha csak azt rögzíteni. Beállításokat végigpróbáltam, semmi eredmény.
A 6-os Androidban ezt letiltották, vagy szimplán elbaxták? Mert a frissítés előtt nem volt ilyen gondom, és igen fontos nekem ez a funkció.
Másnál megy ez akinek már 6-os Androidja van?
-
törölt tag
Az a baj, hogy ugyanakkor melegíti is a telefont. Nekem van fém készülékem is (minőségi, HTC), nyáron nem ajánlott navigálni vele, mert brutál...hidegben frankó. Meg erős napnál nagy melegben vissza is veszi miatta az órajelet a szabályzó. Persze ott nincs levegő, aminek jóval alacsonyabb a hővezető képessége.
Meg az is igaz, hogy ez a telefon annyira nem hajlamos a melegedésre, alacsony fogyasztású és órajelű magok, plusz szerintem jól kezelgeti a szoftver is.
Viszont légkondi (levegőztető-) elé szerelt autós tartóval jobban lehet hűteni a telefont, így navigálás alatt fém tokban kevésbé melegszik. Vagy inkább ilyen fém hátlappal, mert az tuti nem szigeteli a vezeték nélküli kommunikációt.
-
gianone
őstag
Erről megoszlanak a vélemények, mint általában.
Fényesebb lesz a kijelező, gyors és stabil. RAM-ot is jól kezeli.
Nagyobbak az ikonok, ami valakinek vagy tetszik, vagy nem. Pár funkciót kivettek, hálózati sebesség mutatását, párat elrejtettek, vezeték nélküli képernyő, adatforgalom fordulónapját stb.
Szerintem érdemes, már csak a kijelző miatt is..
Ha jót akarsz magadnak, csinálsz telepítés után factory resetet, szóval erre fel kellene készülni.
-
idg104
tag
Szia!
Mindenképp érdemes frissíteni. Az én eddigi tapasztalataim:- jobb hangzás az alsó hangszóróból, valamint hangosabb is
- végre töltés közben is jelez az értesítésjelző led, ha van valami (villog a narancssárga)
- gyorsabb az egész rendszer
- játék közbeni teljesítmény javulásNegatív:
Azt hiszem, hogy egy parányit jobban merül. -
ANDROID???
addikt
Kérlek használd a szerkesztést! 5 percen belül van lehetőség a hozzászólást szerkeszteni!
Az nem gond, ha több embernek válaszolsz, ilyen esetben pl be lehet illeszteni a másik felhasználó nevét, kiemelni vastaggal és utána írni amit szeretnél neki. pl így:
http://mobilarena.hu/tema/re_huawei_p8_lite_nem_visszafogott_jellem/hsz_10548-10548.html
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest