- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Íme az új Android Auto!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bouli
csendes újonc
válasz
Rikseven #5981 üzenetére
Szia. Szerintem ilyen használat mellett soknak számít...Ha nem beállítási probléma van, akkor vagy az akksi nem jó, vagy vírus lehet rajta. Most tesztelem mennyit bírja, ha nem használom csak szükségállapot esetén a telefont . Intelligens mód + háttéralkalmazások kilőve + 2G (mobilnetet amúgy sem használok). 11.-én (múlt hétfőn) este 8 és 11 óra között töltöttem fel utoljára. A telefon a szobában letéve 20-24fokban, ez alatt a hét alatt kb. 5-6 pár másodperces / félperces beszélgetés volt benne, s vagy 2x 2percre felléptem Tinder-re (ezalatt ment Wi-Fi + GPS). 6nap + 17óra elteltével még 8%on áll az akksi. Engem meglepett. Független, DualSim-es, B170-es ROM.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest