- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
1. Nyisd meg a számítógépen a Start menüt
2. Beírod: cmd
Ezután megjelenik egy újabb ablak, ebben dolgozz tovább.
3. Beírod, hogy cdÉs azt kell kapnod ami a képen van nem kell navigálni sehova sem
Persze ez csak akkor ha oda másolod ahova az előbbi hsz.be írtam.
1. Nyiss meg egy parancssort,abba írd be cmd
Ezután megjelenik egy újabb ablak, ebben dolgozz tovább. Beírod vagy másolod a lent felsoroltakat ugyan így ebben a sorrendeben.
3. -cd majd enter-t nyomsz (ez minden parancs után kell)
4. -adb devices
5. Kiírja az azonosítót: Pl. 1131221321312 device
6 -adb reboot bootloader
Újraindul a telefon bootloader módban, egy fehér képernyő lesz, egy kis robottal, és némi szöveggel.
7. -fastboot devices
8. -fastboot flash boot boot.img
9.- fastboot flash recovery recovery.img
10.- fastboot flash cust cust.img
11.-fastboot flash system system.img -
bubus66
nagyúr
Igen köszönöm csak a mega visszafejtési link kellene.
(#7339) Melack
Miért kell el navigálni a cmd promptnál navigáljunk el a kicsomagolt filehoz.
Ha a Logutomba lévő leírás alapján csomagold ki akkor elég egy cmd ablak nyitása és beírni cd és láss csodát működik
[link] Igaz a Huawei Extrator de ugyan abba a mappába kell ki csomagolni az adb-t és nem kell navigálni sehova se.
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
A Szerviz menüs az a gyári beállítások visszaállítás van egy úgy nevezett kettő gombos módszer a Kötelező Olvasmányba benne van Factory Reset címen Az biztos, hogy törli különben meg ha nem törli akkor meg nem is szabad ráeresztetni mert valószínű rossz helyre írta.
Factory Reset én egyet tudok az pedig a kettő gombos módszer stock recoveryvel
-
bubus66
nagyúr
ezt csináld meg a telepítés előtt
Windows 8-8.1-10
Adb és Fastboot driver telepítése előtt ajánlott ezt megcsinálni Windows 8-8.1 és Windows 10 alatt is műkődik. -
-
Morzsibácsi
tag
Akkor ott valami nagyon nincs rendben szerintem.Volt már itt szó többször róla,hogy akkor valami a háttérben zabálja az akksit.Szokták írni,hogy ha nem tuti a 4G hálózat,ne arra tedd,mert a sok próbálkozás,fel-le jelentkezés,szintén eszi.A bluetooth ami állandóan be van az enyémen kapcsolva.A többi az akkor,amikor használom.Védett alkalmazásokban 3 db-ot hagytam,az összes többit kikapcsoltam.És tényleg használom a telót mindenre,hiszen azért vettem.
-
-
bubus66
nagyúr
Szia pedig a Téma Összefoglalóba találsz rá linket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest