- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
schullz
csendes tag
Szia!
A linken talált első elérhetősége jól teli szemetelte kínai programmokkal
a gépem, most puccolom le.. Melyik lenne a jó link amin tuttira megvan
az applikáció? Más azt mondta, hogy a Hisuite majd telepíti magától a
gépről.. Szóval nem kockáztatok többet, de kérlek legközelebb ellenőrizd
mit linkelsz be! Igaz, én is megfontolhattam volna, mit szedek le -.- .Köszi azért a tanácsot!
-
alberttt
tag
A telefon akkuja bekapcsolt kijelzővel 4 óra használatot bír ki. Hogy ki mennyi idő alatt használja ki ezt a 4 órát, az változó. Az akku nagyon gyenge a telefonban, lehet csűrni-csavarni, ez akkor is tény.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
sepyi
aktív tag
Bocsi lejárt az idő. Nevezetesen a root megnehezítésére gondoltam kernel szinten. A Sim lock-nak nem sok értelme lenne firmware szinten. Igaz a root megnehezítésének sem. Akkor tehát ezt is megbeszéltük. A Titanium backup nem töröl system appot?
Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
bubus66
nagyúr
Köszönöm nem mint ha nem tudtam volna, de mivel te írtad így elolvastam.
Minek kell a szolgáltatóihoz a ROOT. ahhoz a lányomnál pl egyetlen egy Telekomos alkalmazást nem lehet törölni az meg nem érdekelt mert le tiltom és csá, igaz kb kettő hétig volt fent neki pont ezért, hogy megnézzem érdemes-e fenn hagyni.Feltettem neki a 171 és meg oldottam ROOT nélkül és nincs benn szolgáltatói szemét...
Azt hittem tudom? Mert, hát az írásaidból olvasva ilyen kérdésre nem számítottam.... De ezek szerint tévedtem.
Miért hogyan kódolná le szerinted ha nem kernel szinten nyúl bele....
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
Kérdezem ki próbáltad a 188-ast feltenni??
A nálunk lévő 170-re semmilyen 188 nem kell csak a 524 update.zip. Ne is kísérletezettek vele mert lehet, hogy bootloop lesz a vége.
Akit érdekel és szeretné feltenni az keressen privátba engem vagy egabi71 a letöltő linkért.
Van "Link gomb" használd légyszíves Köszi.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
Csak halkan meg jegyzem, hogy semmi 188-nem kell simán bootlop nélkül fel megy amit mi kaptunk. Kérdez meg a tesztelőket, hánynak kellett a 188-as ROM-ot feltenni??
(#6901) maaniac
Oké köszi melyikkel a 300-sal ment vissza?
[ Szerkesztve ]
-
Zsolty20
senior tag
Csak halkan megsúgom, hogy teszt alany vagyok ami a saját kíváncsiságomból fakadt és megpróbáltam(még régen) a 170-es romra feltenni a 188-ast majd arra a 6.0-t és bootloop lett a vége. Nagy nehezen sikerült visszamennem a 170-es romra és nem ismertem fel se a memóriakártyát, se a SIM kártyát. Hála bubus66-nak sikeresen megoldottuk a problémát és már rendelkezem egy olyan rendszerrel ami ezektől a hibáktól mentesek és megmenthettem a telefonomat. Aki megkérdőjelezné az okosabbak szavát...ne tegye!
-
bubus66
nagyúr
Egyébként meg, ha bubus66 kipróbálja, akkor happy, mert holnap minden tuti lesz. Mondjuk ennyiből te is kipróbálhatnád..
De ígérem, hogy tájékoztatlak hogy műkődik-e vagy könyv nehezék lett belőle
Ha működik akkor az lesz ha meg nem akkor megy a szemétbe..
Igaz én felajánlottam, de ha feltenném a kérdés, hogy ki teszteli le a Single SIM-est..
Kíváncsi lennék hány jelentkező lenne???Voltak olyanok akik megkerestek bennünket, hogy teszteljék a 6.0 ez úton is köszönjük nekik, és ők is meg kapták az update.zip-et. Ide is ki tettük volna ha lehetséges lett volna. De mivel nem volt az ezért csak privátba osztottuk meg.
És akkor szeretnék kérdezni. A 170-re nem csak bootloader nyitással megy fel a 6.0? Ezt komolyan kérdezem, mert mintha azt olvastam volna itt a topikban, hogy minden Rom művelethez kell a nyitás.
Igen miért a visszaállításhoz nem kell nyitott BL???
Nem tartom valószínűnek, hogy csak BL nyitással menne fel mivel nem fastboot módszerrel települ, akkor egyik zártra se menne fel az OTA de lehet, hogy tévedek..
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Nem hurrogtalak le de, mint mondtam ki próbálom, és nevesítem veled ha persze nem szerviz lesz a vége!!!! mert a legtöbb esetben nem próbálja ki senki se (tiszteltet a kivételnek). Mivel szerintem meg tök felesleges B188 stb fel tenni mikor van sima 6.0 és bármikor felmegy a 170-re ha meg feltette akkor minek is akarna vissza menni az 5.0.1-re.
Én csak azért akartam, mert ki akartak próbálni a Singel SIM-set, hogy felmegy-e de nem jártam sikerrel.
(#6890) ANDROID???
Én senkinek nem szeretnék könyv nehezéket csinálni, ha az enyém fekszik meg akkor az nem olyan gond mint, mint ha másnak a telefonját fektetném meg tesztelés nélkül.
(#6892) gianone
Mit írtál nekik kód lekérést vagy csak azt kérdezted mi az a 14 nap?
Mert arra én is kíváncsi lennék, de ha lejár a 6 hónap akkor megnézem, hogy mit ír ki. Ha nem kapsz választ akkor át küldöm azt a pogit amit mondtam csak egy kicsit játszani kell vele. De az jó lesz csak sajnos én azzal nem tudom neked vagy másnak meg csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Egyszerű persze így elolvasva az de meg csinálva már közel sem biztos
Na ezt holnap (ha lesz időm ki próbálom) Mármint a visszaállítást. Max szerviz lesz a vége..
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Köszi
Ki próbáltad????
Azt hogy a topikba mit mondanak az egy dolog az meg egy másik amit én kipróbálok, és úgy osztom meg ha fel is teszem, ha fekszik a telefon akkor az enyém feküdjön és nem másé..
Van a 171 Singelere is de én pl vissza tettem az enyémet Singlere és nem ment fel rá, (igaz az nem jelenti azt, hogy másnak nem megy fel). Ha felment volna akkor be is linkeltem volna.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
A 170-re semmit nem kell feltenni 188 meg stb mehet egyből a 6.0 Akit esetleg szeretné meg próbálni az keressen engemet vagy egabi71-et és küldünk linket.... Csak dualos-ra.
Ha egyszer fel ment a 6.0 akkor nincs vissza 170 ez biztos mert próbáltam.. Vagy is a ROM fel megy csak a SIM kártyát nem ismeri fel..
Nem találom a 3 lépéses visszaállítást???
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
USB hibakeresés nélkül pl a samsung kies, a sony Flashtool az lg kdz sem Működik stb.
az USB hibakeresés pedig a rejtett fájlokhoz való hozzáférés és nem az amit te gondolsz.....
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Mivel az USB Hibakereső nélkül nem működik az adb ezért szegény HiSuite kénytelen kérni..
Magyarul nélküle nem sok minden kommunikál a számítógéppel.A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- CNC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest