- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Indiában szeretnek TV-zni
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gianone #10997 üzenetére
Utána meg kilövi a biztonsági mentés és visszaállítás menüpontban a google biztonsági mentést, hogy ne szinkronizáljon. Különben ugyanott fog tartani. Sajnos.
huberpe:
Van a telefonban giro, csak nem tudod használni. Valami geba** van vele, ezért mindegyik ROM -ban le van tiltva szoftveresen. ROOT után vissza lehet mókolni, saját felelősségre.Másik hozzászólásra pedig, ami szintén ezzel kapcsolatos. Szerintem erre várhatsz, hogy aktív legyen.
Szerk.:
Gigi01, közben megtaláltam ki írta.Szerk.2.:
Amúgy P9 Lite -ba már nem is került giro.. -
gianone
őstag
válasz
ravebp #10995 üzenetére
Beállítások/Alkalmazások/Gogle Play Szolgáltatásokban alul Menü/Frissítések eltávolítás. Kell közben egyet deaktíválni, azt megcsinálod, leszeded. ApkMirrorról meg letöltöd az apk-ját és telepíted manuálisan.
6.0 meg sokkal jobb. Nem Lollipopon kell tanakodni, hogy mi lehet ez a láz. Alapvetően mindig vannak frissítésmániások és konzervatívok, azt nem itt kell megvitatni, viszont ez az eszközt mintha kicserélnék 6.0-n. Eleve kijelző fényessége klasszisokkal jobb, szebb az egész. Az akksi is szuper, csak be kell lőni. De nem kötelező, viszont akkor felesleges erről diskurálni. A nem csinálás az nem tevékenység. Egyébként giroszkópról is volt szó. Benne van, csak el van rejtve, mert nem stabil. Valaki roottal elő is hozta, de azt meg nem ajánlják az okosok.
-
G@ß!
őstag
Azt vettem észre, hogy mióta 6.0 van a telefonon, sokkal rosszabb minőségű fényképek születnek, mint előtte (5.x).
Nem vettetek ilyet észre? -
gambl-R
csendes újonc
válasz
ANDROID??? #10989 üzenetére
Hááát, ez nem túl baráti.
És ez csak nálam van így, vagy másnál is? -
blande28
újonc
Segítséget kérek!
B551 es frissítés után felrakása után nem indul el a telefon. Huawei logó villog és semmi nem történik.
ABD nem ismeri fel a telefont. valami ötlet? -
törölt tag
-
gambl-R
csendes újonc
válasz
ANDROID??? #10982 üzenetére
Kosz! Es mit tudok tenni ellene? A problema tovabbra is fennall... Pedig eskuszom, nem vagyok spam. :-)
-
ptom30
csendes újonc
Itt a két kép bocsi.
-
ANDROID???
addikt
válasz
ptom30 #10978 üzenetére
Nem gond ha nem követed a topicot frissítés óta (ebből is látszik sokan csak akkor írnak fórumokon, ha bajuk van).
A keresőt próbáltad már használni? Mert ha beírod "merül" máris rengeteg hozzászólást találsz és nem kell újra leírni ugyanazt, mert valószínű nálad is az lesz a probléma ami korábban.Google automata frissítést kikapcsolod, stb...
#10976 gambl-R:
Utánakérdeztem..
Spam elleni védelem. -
TCr
veterán
Sziasztok!
A HiCare nekem is felajánlotta a az ALE-L21C432B564 frissítést (gyári független telefonom van), mehet rá?
Ezután is kell factory reset-et csinálni? -
ptom30
csendes újonc
Sziasztok!
Lehet hogy volt róla szó de nem követem minden nap a a fórumot mióta frissítettem a B564re a telefont valami iszonyat mód szívja a telefont. Azt írja az akkumulátor kezelő, hogy android többszörös alkalmazás. Ez pontosan mit jelent? Én laikus vagyok nem értek hozzá. Csatolok két képet hátha az segít. Mi lehet a megoldás? Elöre is köszönöm a válaszokat. -
gambl-R
csendes újonc
válasz
ANDROID??? #10974 üzenetére
Nekem folyamatosan azt irta ki, hogy ne irjak addig semmit, amig az elozo hozzaszolasomra valasz nem erkezett.
-
gambl-R
csendes újonc
Nem tul nagy dolog ugyan, de azert adhattak volna a fekete telefonhoz fekete tartozekokat...
Itt valoban nem lehet addig hozzaszolast irni, amig az elozo az utolso megjelenitett hozzaszolas a topikban?
-
gombcomp
senior tag
válasz
gambl-R #10965 üzenetére
Vigyázz a nano kártyával,mert ha normál simből vágod ki nem lesz meg a "szigetelő kerete"
és mivel a kártya fiókja fémből van letestelhet. Ilyenkor vagy működik a SIM vagy nem.
Én is így jártam,próbáltuk celluxxal megoldani,de az sem volt tökéletes megoldás.
Maradt a kártyacsere. -
gianone
őstag
-
gambl-R
csendes újonc
válasz
gianone #10957 üzenetére
Én is ezt olvastam.
Közben a külföldi szolgáltatónál elvileg megoldódott a dolog, mert a nagy sim kártyából "kivehető" a kicsi. A telekomos viszont nem lesz ilyen egyszerű. Az előfizetés nem az én nevem van, ezáltal gondolom én egyedül nem tudom elintézni a kártyacserét. Lehet, hogy egyszerűbb lenne valami szakemberrel átalakíttatni. Sima sim kártyából lehet nano-t is "varázsolni", vagy csak micro-t?Egyébként épp most csomagolom ki a "kicsikét". Szép nagy, és jól be van fóliázva.
-
kutga
félisten
válasz
DessertFox #10962 üzenetére
Milyen pluszt adott a spanyol rom?
-
DessertFox
aktív tag
Okuljatok: spanyol romot tettem fel, root, TWRP. És egy egész délelőtt kellett ahhoz hogy újra normális legyen a telefon. Itt köszönöm meg Bubusnak az önzetlen segítségét.
Csak tanácsolni tudom: TWRP - től óvakodni, mint a tűztől. Mondhat bárki bármit, tanuljunk más kárából. -
gianone
őstag
Nem akartam a direktlinket,, hogy lásd, honnan van. A leírást meg, légy szíves, keresd vissza a topikban. Nem nagy móka. B560.
OTA-ra várni meg felesleges, fájlból jobb frissíteni. Bár B564 így is OTA lesz. Nem tudom, hogy az felmenne-e közvetlenül fájlból B200-ra, de hivatalos forrásból még nincs is, csak külföldi letöltött. -
mazza
tag
válasz
gianone #10957 üzenetére
ALE-L21C432B200 -re csak lengyel hivatalos oldalról lehet feltenni az új android-t vagy később elérhető lesz OTA-n keresztül is?
Ha csak az első lehetőséggel lehet, kérhetek egy leírást és egy linket? Érdemes-e váltani? Független a készülék.
-
gianone
őstag
válasz
gambl-R #10955 üzenetére
De, most néztem, hogy már az. Anno mikor én cseréltem, még volt díja, de ritkán számolták fel.
"2. A micro-, illetve nano SIM-kártya cseréje - hívószámod megtartásával - akkor is díjmentes, ha nem vásárolsz nálunk készüléket (kivéve lopás, blokkolás, feltételezett eltűnés, rongálás) esetén. Ez esetben a kártyacserét Telekom üzleteink egyikében intézheted:"
ildi223 A B560-at kell a lengyel hivatalos oldalról. És az majd frissít B564-re OTA-n
-
ildi223
újonc
Sziasztok!
ALE-L21C432B200 build-re még mindig nem lehet felrakni a 6.0-t? Vagy csak én vagyok suta?
-
gianone
őstag
Mondjuk mert mert meddig bírja így akksi?
Nem jó ha túl lemerül, nem jó neki, ha tele van töltve, ugyanaz a töltési ciklus is rövidebb ideig tart ki.
Nem azt mondtam, hogy nem lehet használni, csak ha betartja azt az alapelvet, hogy a használathoz vesz készüléket, akkor teljesen normális, hogy ilyen intenzív terhelésre jobb akksis telót vesz. Szerintem tök egyértelmű.
Nem mellesleg függetlenül 55-60-ért sosem vennék ilyen telót, bármennyire is tetszik.gambl-R Nehogy fizess érte. Bepróbálkoznak, de ha okos vagy és magabiztos, mindegyik szolgáltatónál találsz olyan ügyintézőt, aki kicseréli ingyen. Max. mondd azt a végén, hogy néha nem jó. Persze ha nem tök új, úgy könnyebb.
-
-
kutga
félisten
válasz
Tejberizs76 #10945 üzenetére
Ebben a topikban a P8 Lite-ot fogják ajánlani.
MOD
jailhouse
Igaz rövid utakra használom, de nem hagyott cserben, Sygic és IGO Szülinappal. Melegedni melegszik, de ebben az időben, szélvédőn nem is csoda. Autós navigációra igaz én valami komolyabb PNA-t vennék. -
jailhouse
csendes tag
Sziasztok!
Alapvetően autós GPS funkciókra keresek okostelefont.
Érdeklődnék, hogy valaki használja-e a telefont autós navigálásra. Mennyire megbízható a GPS, mennyire gyorsan talál jelet és mennyire pontos? Mennyire melegszik, én 10-12 órás utakon használnám.
Köszönöm.
-
Tejberizs76
tag
Sziasztok! Lehet noob a kérdés,de P8 Lite vagy Zenfone2 Laser?
-
-
mazza
tag
Sziasztok!
KÉP. Erre tudtok valamit mondani? Szinte minden éjjel ez történik, 15-20%-t leesik a töltöttségi szint a SUPL20Services miatt. Helymeghatározás, wifi kikapcsolva.
Előfordult, hogy csak 1%-t csökkent egy éjjel, ekkor lehet repülő üzzemmódban volt a telefon, ezt még ki akarom próbálni. -
gambl-R
csendes újonc
Sziasztok!
Bocs a hülye kérdésért, de nem vagyok egy telefon-guru.
Jól értem/sejtem, hogy amennyiben a készüléket két sim kártyával szeretném használni, akkor azoknak különböző méretűeknek kell lenniük? Egy micro, ill. egy nano?
Valamint az is érdekelne, hogy mi a tapasztalat egy külföldi+egy magyar sim kártya esetén? Működik rendesen a dolog?
Köszi előre is! -
Namelesske
addikt
Nekem is megjött az OTA. Kellett az FR mert a jogosultság kezelő bugos volt.
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis útbaigazítást..
Kb 3 hete tettem fel a háromgombossal a B550 verziót. Most dobta fel a telefon a B564-et. Ez a verzió a huawei honlapján sincs fent. (Gondolom akkor a tiszta háromgombos itt nem játszik..) Ez akkor a B550 javítása lenne, vagy hogy van ez? A telefonom dual simes független. Továbba akkor az a B565 amit másoknak dobott fel, az milyen verzió?A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv. -
kutga
félisten
válasz
scabiosa82 #10928 üzenetére
Megfelelő beállításokkal nekem is.
-
radi8tor
MODERÁTOR
A topikgazda kérését illene figyelembe venni, ne kelljen naponta többször erre járni moderálni!
Offokat is kérném visszaszorítani! -
Trooper82
senior tag
válasz
scabiosa82 #10923 üzenetére
Szia! Mi változott a kamera beállításokban? Az akku idő tényleg jobb. Már-már mint az 5.0-án
-
ANDROID???
addikt
válasz
zebede #10921 üzenetére
Értem, hogy nem ajánlás, de ha már odaírja, hogy neki bevált és működik, akkor más is meg akarja csinálni, és ha kevésbé hozzáértő csinálja, vagy valami nem jön össze elég nehéz visszahozni a készüléket.
Nem azt írtam, hogy nem eshet róla szó, hanem hogy ha szó esik róla, akkor tegyük meg, hogy megemlítjük, hogy benne van a téglásodás és ha emiatt valaki szervizbe akarja küldeni, mert hogy garanciális, jobb ha tudja, hogy nem fogják garanciában ingyen javítani. Akkor én nem értem? Szerintem ne erőltessétek a "nem értemezést". Túltárgyaltuk, a további személyeskedő hsz-ek (OFF)(akár ezzel kapcsolatban)(/OFF) moderátor által lesznek moderálva! -
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Harom gombos modszerrel feltolt B550es keszulekre ma reggel erkezett egy B564. Ez a verzió mivel jobb, több? (fuggetlen keszulek)
-
zebede
őstag
válasz
ANDROID??? #10917 üzenetére
Ezeket a szabályokat te hozod, vagy hol van leírva a PH alapelvekben, vagy szabályzatban?
Mert én még egyetlen topikban sem olvastam, hogy nem lehetne iyesmiről beszélgetni.Egyébként megkérlek ne ajánlgasd a *#*#2846579#*#* kódot, mert megvan a veszélye hogy valaki nyom egy faktory resetet.
Istenem
-
ANDROID???
addikt
válasz
maaniac #10916 üzenetére
Az remek, hogy a Te készülékeden a TWRP pazar módon sikeresen összejött
Viszont vannak akik nem olyan sikeresek, vagy egyáltalán nem jártasak és ha úgy járnak, hogy a készülék megnyekken a kutya nem fogja nekik garanciában orvosolni, esetleg ha kifizetik a javítást, ezért kértem ne erőltessük a téma emlegetését.
Azonban, ha ennyire jónak látod a TWRP-vel való megoldást, akkor tegyük oda mindegyik hsz-hez amiben szerepel a TWRP, hogy megvannak a veszélyei simán téglásíthatja a készüléket. Úgy gondolom, hogy ez nem egy hatalmas kérés, vagy tévedek?Mi nevetséges ezen?, mert szerintem nem nevetséges, hogy mások értékei tönkremehetnek, mert nem mindenki megy be minden héten nyugodtan venni egy 50-60 ezres készüléket.
-
maaniac
aktív tag
válasz
ANDROID??? #10910 üzenetére
ne csinálj már ebből "ördögűzést", ajánlás, link és semmi sem volt...tények voltak leírva
azt hittem ez egy fórum ahol a telefonnal kapcsolatos dolgokat meg lehet beszélni, de máglyára azzal aki kiejti a száján azt hogy TWRP...gratulálok
nevetséges
-
Finnugor
tag
válasz
ANDROID??? #10913 üzenetére
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#86973952 #10878 üzenetére
Persze, hogyne.
S7E-n ment is, telón keresztül le is frissítette az órát. Viszont p8 lite-on az alkalmazáson keresztül párosítani sem tudom. BT menüből odáig eljutok, hogy párosítsam, viszont csatlakozni már nem hajlandó a telóhoz semmiféle módon.
Holnap lesz időm, szerintem írok majd nekik, hogy akkor most mizu van.
-
maaniac
aktív tag
válasz
ANDROID??? #10893 üzenetére
nem erőltettem, nem hirdettem és még csak nem is ajánlottam neki
kérdezett válaszoltam és pont
-
zojjektum
senior tag
válasz
szaboi6512 #10903 üzenetére
Keresd bubus66 kollégát!
-
Finnugor
tag
Sziasztok,
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha az sd slotba beteszek még egy sim kártyát, ami elvileg lehetséges, és azzal egy sima tabletes mobilnetet használok, akkor működni fog párhuzamosan a telefon és az internetszolgáltatás? Van ezzel valakinek tapasztalata?
(Baromira elegem van már a folyton lefogyó adatforgalomból, viszont nem akarok emiatt több tízezer forintot fizetni havonta..)
Köszi előre is!
Szerk.: a telekomnál vettem, ha ez számít, de úgy hallottam, független. -
szaboi6512
őstag
válasz
ANDROID??? #10901 üzenetére
A gyári böngésző elérhető még valahol?Nekem már nincs meg.
-
kutga
félisten
válasz
ANDROID??? #10901 üzenetére
Manapság amikor minden sarkon meg otthon meg irodában is van wifi.
Igaz utóbbi kezd rakoncátlankodni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó a csúcsmodellje mellé egy kicsit szerényebb tudású testvért is piacra dobott, ami nyolcmagos processzorral és HD kijelzővel rendelkezik.
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Xbox Series X|S
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- LEGO klub
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- EAFC 25
- Vezetékes FEJhallgatók
- Synology NAS
- iPad topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest