- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
-
kutga
nagyúr
válasz gianone #10598 üzenetére
Utánaolvastam én is erre arra. A wifit jobb hagyni ahogy van, főleg ha van használható hálózat.
A másikkal nem tudom mi a helyzet, de talán hagyom azt is úgy ahogy volt.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
gianone
őstag
Felesleges, nálam mindkettő be van kapcsolva, és nem merül semmit.
"Tájékoztatjuk, hogy a Beállítások-Adatfrogalom kezelés-Mobilhálózati beállítások-Mobiladat mindig aktív menüpont a különféle applikációk értesítéseinek jelzéséhez szükséges, amikor a telefon alvó üzemmódban van."
De amúgy maga a mobiladat nálam ettől függetlenül alvó módban nem folyamatos. De ha nem akarsz értesítést, akkor nyilván nem kell. Mondjuk nappal is ehet alvó módban.
A fejlesztői módban van egy ugyanilyen nevű, az nem kell. Az csinálja azt, amire te gondolsz.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
kutga
nagyúr
válasz #86973952 #10586 üzenetére
Még két dolgot kapcsoltam le.
Mivel most nincs egy védett alkalmazásom sem (vagyis a képernyő lezárásával le is állnak), gondolom a mobiladat mindig aktívot is ki lehet kapcsolni, illetve a wifi ébren tartása alvó módban sem szükséges (csak ha töltőn van).
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
hekki89
csendes tag
Hali! Nemrég frissítettem a telómat 6ra. Most B551 van rajta. Fő update felment de a vendor már nem. Installing Update... 5%nál állt vagy egy órát. Kikapcsoltam majd be és műküdött rendesen és a build B551. Viszont szerintem rosszabb mint az 5ös android. Pl. Facebook és Instagramnál a görgetés borzalmas, eddig semmi gond nem volt vele. Ezért elkezdtem a Rollback-et de ott is ugyanez van, 5%-nál áll, így nem tudom visszatenni rá az 5-t :/
-
Debilon
addikt
válasz #86973952 #10586 üzenetére
ja, nálam is éjszaka óta az android OS ami a stat alapján folyamatosan ébren tartja a telót
este ébresztő beállítva 68% akku, reggelre 12 %, és a grafikonon látszik, hogy folyamatos ébrenlét
(eddig is ugyanígy használtam, tehát, wifi on (nem marad bekapcsolva ha lezár a telefon), sync on, tehát semmi nincs korlátozva, eddig este 11 éjféltől reggel 6-7 óráig 3-4-5%-ot merült)aztán töltőről levettem délelőtt és a 2 óra 30 perc alatt 10%-ot merült és az android OS 2 óra 23 perces ébrentartást csinált, cpu idő meg a maradék idő (voda, B140-es rom, 5.0.1)
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
törölt tag
Akkor ezért merül, a Google szutykolt frissítése miatt. Minden telefonnál ez a probléma.
Szolgáltatások frissítését töröld, aztán tedd fel manuálisan a legújabb apk -t. A beállításokban a Google biztonsági mentés mellől meg vedd ki a pipát.
Többnyire segít.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Kilőttem még pár szolgáltatást, google biztonsági mentést, helyelőzményeket, helymeghatározást akkukímélőre tettem, teszek vele így egy próbát.
MOD
csaba1203
Jaja lesz ez jobb is. Meg aztán ez felhasználói szokás kérdése is. Én szerettem eddig, hogy jelzett a telefon, jött valami, válaszoltam, leraktam. Talán azzal hogy ezek az IM kliensek nem futnak a háttérben, kevesebbszer nézek rá a telefonra.[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz gianone #10575 üzenetére
Ok, próbaképpen kilövöm őket, mondjuk pont azért vettem okostelót hogy folyamatosan elérhető lehessek. Érdekes egyébként, ötös alatt maradt még erő a telefonban másnap reggelig, ugyanilyen beállításokkal.
MOD
csaba1203
Nem fogom emiatt lecserélni, este így is úgy is töltőn van.[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
válasz csaba1203 #10577 üzenetére
Akkor még egyszer. A függőknek ott a gyári app. Értesítés azért jó, hogy tudd, ha valami fontos érkezik.
De még mindig nem tudtunk meg semmit, miért jobb, mint a böngésző. Elhiszem, hogy neked szimpatikusabb vagy jobban tetszik, de akkord írd azt.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
csaba1203
addikt
-
gianone
őstag
válasz csaba1203 #10573 üzenetére
Értem én, csak így az alkalmazásnak sincs sok értelme.
Arról semmit nem írtál, miért jobb.
Egyébként az értesítés lényege pont az, hogy ha nem lógsz rajta, akkor jelezzen...
asound
Messenger, Whatsapp, Viber, Skype futhat a háttérben. Google helymeghatározás...
Nincs több kérdésem. Folyamatosan ébren van a teló.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Imádom a telefont, de ez az üzemidő normális?
Wifi és mobilnet állandóan be van kapcsolva (munkahelyen és otthon is van használható hálózat), két kártyával, az egyik 4G-n. Teljesen átlagos felhasználás mellett, kis telefonálás, Messenger, Whatsapp, Viber, Skype futhat a háttérben. Google helymeghatározás akkumulátorkímélésre van állítva, Energiagazdálkodási séma intelligens, Play áruház automatikus frissítéseit kikapcsoltam.
Reggel hétkor húzom le a töltőről, este tízre gyakorlatilag csutkára merül, pedig nem nagyon nyomogatom.
-
csaba1203
addikt
válasz Sirandrish #10571 üzenetére
Nincs benne push up azonnali értesítés,mint a hivatalos FB-ben.
Időnként megnézed kaptál-e valamilyen üzenetet ennyi.
Cserében az akku időd duplájára fog nőni. -
-
gianone
őstag
válasz csaba1203 #10567 üzenetére
Mitől jobb, mint a böngésző? Kicsi, az biztos. De ha nem értesít, akkor sok értelme nincsen, csak egy plusz app.
Nekem Dee Browseren tökéletes a Facebook. Gyári böngésző meg értesít is, csak nekem 6.0-án nem stabil.Valakinek jól megy a Lite?
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
ANDROID???
addikt
válasz szegabapuci #10568 üzenetére
Az nem lesz gyorsan, de ezt a Telenorosoktól sem fogod megtudni, csak ha már kint van.
-
csaba1203
addikt
válasz Sirandrish #10566 üzenetére
Ezt használom régóta:
-[link]
Annyi a különbség,hogy az üzeneteket nem jelzi de a böngészős-től jobb. -
Sirandrish
legenda
-
gianone
őstag
válasz Sirandrish #10564 üzenetére
Nálam is olyan. Így csak értesítésre használom, böngészőből fb-zek. Pedig mostanra már eleget tud. Próbáltam a bétát is, ugyanolyan. Moto G 2013-ön sokkal jobb, bár kicsit még azon is szaggat, de legalább nem olyan, mintha fékezné valami. Szóval, az app se tökéletes, de ezen a telón botrányos.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Sirandrish
legenda
Üdv. Arra létezik valamiféle megoldás hogy a facebook ne szagasson mint állat? Play áruházban olvastam hogy másnál is rossz.
Erről a facebook lite nevű cuccrol lenne szó... Ha görgetem akkor ilyen lassított felvétel kb az egész.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Melack
veterán
válasz patyiboy82 #10562 üzenetére
Akkor ne kezdj neki, hanem várj türelemmel a Telenoros rom-ra
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
patyiboy82
csendes tag
[kép] Telenoros a p8 liteom. B551 álltalános europai romot fel tehetem rá? Muszály utánna a factory reset a három gombos menüben?Nem akarnám az egészet újra tenni ha nem muszály!
[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
válasz BMartin1121 #10557 üzenetére
De mondtam, hogy tedd védetté az alkalmazást beállításokban.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Melack
veterán
-
BMartin1121
újonc
gianone, köszi a választ!
Meg próbáltam már több lépésszámlálóval ahogyan mondtad, még gps el is, de csak addig számlálja ameddig be vagyok lépve.. Miután lezártam a képernyőt utána semmi. Van esetleg valami ötleted? Esetleg más alkalmazás vagy valami?
Nem lehet valahol külön be állítani, hogy folyamatosan nézze a helyzetemet? -
scabiosa82
tag
Köszönet a válaszokért !
-
gianone
őstag
válasz scabiosa82 #10553 üzenetére
A lengyel Huaweien keresd, a te ROM-od is az.
Igen, B170 után felmegy B550 a tiedre. A helyedben viszont a B560-at tenném fel. Az való rá, és pár javítás is van benne B550-hez képest.És fájlból tiszta telepítés jobb, mint az OTA.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Melack
veterán
válasz scabiosa82 #10553 üzenetére
Mivel független, így ki fog rá jönni. A készülék lengyel? Ha igen, akkor a lengyel Huawei oldalról szedd le a frissítést.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
scabiosa82
tag
Ok, akkor a három gombos módszer.
Ezzel semmi gondom, de azt olvastam, hogy a B200-ra nem megy fel az 550, az 560-ast pedig nem találom a Huawei oldalán. Valahol valaki azt is írta egy hsz-ban, hogy először a 170-es, majd rámegy az 550 gond nélkül. Szóval ennél a résznél vagyok elakadva, hogy mit mire lehet pakolni. Korábban Sam mániás voltam, majd BB ... azokat jól ismerem, viszont ez nagyon új terep nekem.Szóval keressek 560-as frissítést vagy mi a legjobb?
Gondolom így, hogy nem ide szánták a készüléket, nem is jön majd rá később OTA. -
gianone
őstag
válasz ANDROID??? #10550 üzenetére
Ezért tuti baromság, hogy meg mernék csinálni, hogy független készüléket másik EU-s ROM-mal visszadobnak. Most pl. ha az itthon vett lengyel B200 ROM-osra felmenne a magyar B550, akkor bukná a garit, mert nem azonos a kettő? Nagyon abszurd. Ha nem, akkor egy lengyel is felteheti a magyart, EU van. Egyébként ezért nem is írták ám le sehol. Mindig köntörfalaztak, de igazából csak arra mondták konkrétan a bukó garit, ha nem a szolgáltató függetleníti a nem független telót. A többi mindig csak mismásolás volt. Várjál, nem ajánljuk stb. Nyilván nem akarják, hogy boldog-boldogtalan telepítgessen.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
törölt tag
válasz ANDROID??? #10550 üzenetére
Nem hinném, hogy a Huawei pótolta.
Szolgáltatóknál is küldözgetnek egymás között az "országok".
-
ANDROID???
addikt
válasz gianone #10549 üzenetére
Ezzel a saját maguknak mondanak ellent valamilyen szinten a garanciával kapcsolatban.
Semmi értelme ennek, hogy a készülékeket össze-vissza kutyulják. Annyira azért figyelni kellene, hogy ide csak az ideszánt jön, egyéb esetben pedig ne a felhasználónak kelljen már a garancia miatt figyelni arra, hogy felteheti-e ezt, vagy azt a ROM-ot, mert gar. stb.Ebben az országban úgyis jellemző a sz@rozás egyes esetekben..
-
-
törölt tag
válasz doriath #10541 üzenetére
Azért az jó lenne, ha nem vinné túlzásba a régió ROM -osítást a Huawei, mert a végén az lesz, mint az LG -nél. Hanyagolják a magyar ROM -okat egy idő után, aztán lehet vadászgatni a biztonsági frissítések miatt más országban. Mivel nem igazán van bennünk potenciál.
Eddig is voltak külön régiók, de jellemzőbben EU -n kívül. Illetve EU -n belül is spec. esetekben, pl. északi régió.
scabiosa82:
Pl. 3 gombossal, erre is vissza tudsz keresni a hozzászólások között.[ Szerkesztve ]
-
doriath
tag
válasz scabiosa82 #10546 üzenetére
Vannak itt hozzáértő kollégák, akik megnyugtatóan fognak ebben neked segíteni. Ha visszaolvasol, vannak erről infók.
-
scabiosa82
tag
Üdv!
Az E.digital-nál vettem én is egy ilyen készüléket, B200 a build vége. Ahogy látom itt több hozzászólásban, ez nem ide szánt készülék. Tudna valaki adni egy leírást, hogy hogyan frissítsem B560-ra? Illetve ... megéri?!
-
ANDROID???
addikt
válasz doriath #10541 üzenetére
Köszönjük a megosztott információkat, így hogy a Huawei ezt a választ adta számodra megnyugodhatsz, hogy a garancia él.
Azt is jó ha tudod, hogy a Huaweitől is valaki minden bizonnyal olvas fórumot és elég valószínű, hogy az itt leírtak sem újdonság számukra. Egyébként, hogy a készüléket magyarországi kereskedőtől vetted számlával stb. igazoltan a nem ebbe az országba szánt régiós ROM-al, így természetes, hogy nem fog a Huawei sem saját maga ellen beszélni és elismeri a ROM-ot és a garancia meglétét egyaránt, fontosabb a piaci előrehaladásuk mint a negatív reklám.."Továbbra is várom az anyázást privátban, és nem találtam fel a spanyol viaszt, mindenki eldönti ezek után, hogy mit csinál, nekem teljesen mindegy, a levelezésem itt található. És üzenem minden privátosnak, hogy NEM észt osztani jöttem ide...." az idézett rész teljesen felesleges zavarkeltésnek tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
-
Simba86
senior tag
válasz pesta66 #10540 üzenetére
kérdőjel ismerni?
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
doriath
tag
Sziasztok, vettem a bátorságot és írtam a HW Mo-nak.
Továbbra is várom az anyázást privátban, és nem találtam fel a spanyol viaszt, mindenki eldönti ezek után, hogy mit csinál, nekem teljesen mindegy, a levelezésem itt található. És üzenem minden privátosnak, hogy NEM észt osztani jöttem ide....Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük a megadott adatokat.
Szeretnénk tájékoztatni, hogy mind a két készülékére 2 év garanciát fogunk tudni biztosítani.
A szoftver frissítéseket megfelelően végezte el.
Természetesen a
B200-as Black P8 lite:
IMEI1: 86126**********
IMEI2: 86126********** - készülékéhez a lengyelországi támogatási oldalról kellett leszednie a szükséges frissítést, mivel a készülék regionálisan oda tartozik.ÜDVÖZLETTEL ,
HUAWEI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
Küldve: 2016. május 23. 20:14
Címzett: Huawei Ugyfelszolgalat
Tárgy: RE: információ kérés
Az IMEI számokB200-al jött Black P8 lite:
IMEI2: 86126**********B170-el jött Gold P8 lite:
IMEI2: 86126**********Üdvözlettel
Küldve: 2016. május 23. 10:11
Címzett: **************
Tárgy: RE: információ kérés
Tisztelt Ügyfelünk!Köszönjük levelét.
Kérjük írja meg számunkra a két készülék IMEI számait.Együttműködését előre is köszönjük!
ÜDVÖZLETTEL ,
HUAWEI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
Küldve: 2016. május 20. 09:48
Címzett: mobile.hu@huawei.com
Tárgy: információ kérés
Tisztelt Huawei Magyarország,a tegnapi nap folyamán kaptam két készüléket az Edigital.hu cégtől
1 db Gold B170-es Huawei P8 lite
1 db Black B200-as Huawei P8 liteMivel a 6-os Androidot mindenki várta, azért felmentem a huawei support oldalára és leszedtem a B550-es firmware frissítést, és feltettem. Viszont csak a B170-re engedte. Viszont a Lengyel szupporton volt update a B200-hoz B560 néven. Ezek dual simes független készülékek.
Az ember sok mindent olvas a fórumokon, mivel EU-n belül vettem, Magyarországi 1+1 év garanciával. Van-e valami köze a garanciának ahhoz, hogy melyik hivatalos Huawei build-et teszem fel a telefonra, mivel csak az megy fel. Arról én nem tehetek, hogy az egyik B170, a másik B200-al jött. Ha a B200 nem Magyarországra készült, akkor hogyan kaphattam magyarországi hivatalos eladótól hivatalos magyarországi huawei garanciával.
A készülékek tökéletesen működnek a 6-os hivatalos firmware-el, csak az egyik B550, a másik B560.
Kérdés, hogy garanciális ügyintézés esetén lehet-e ebből bármiféle probléma. Ha igen akkor kérem hivatkozzanak, hogy mely jogszabály, vagy végfelhasználói szerződésük tartalmazza az erre vonatkozó irányelveket.
Szeretném a kételyeket eloszlatni.
Válaszukat előre is köszönöm!
Tisztelettel
[ Szerkesztve ]
-
pesta66
újonc
Érdeklődöm C150B130 telekomos fel lehet rakni a 6.0
-
gianone
őstag
válasz ANDROID??? #10533 üzenetére
Hát azért szerintem ez elég egyértelmű volt nála is, csak kicsit szarkasztikus.
Egyébként a ROM-nál talán kezdem kapiskálni a dolgot. Van egy tippem. Szerintem ennek a B200-nak ugyanaz az android biztonsági szintje, mint a B550-é, de az B560-nál viszont későbbi, és ezért nem megy rá fel a magyar, csak a lengyel.
After installing it shows the following information:
Model number: ALE-L21
Build number: ALE-L21C432B200
Android version: 5.0.1
Android security patch level: March 1st, 2016
Baseband version: 22.126.21.00.00, 22.126.21.00.00
Kernel version: 3.10.61-gcd3fde7; android@localhost #2; Tue Mar 15 22:04:02 CST 2016
EMUI version: EMUI 3.1[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
válasz BMartin1121 #10530 üzenetére
Nekem ez elég hülyén hangzik. A lépésszámláláshoz nem kell GPS, hanem elég az accelerometer nevű érzékelő, ami természetesen van a telóban, pár ezres kütyükben is. Nem ismerem az appot, keress olyat, ami nem GPS-szel megy. Ha működne is, elég hülyeség volna, leszívná az akksit. Amúgy nem lehet, hogy az a baj, hogy nem védett alkalmazás?
Tedd védetté, és nyomd ki a GPS-t. Szerintem úgy is számolnia kell, különben semmi értelme.[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
BMartin1121
újonc
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy le töltöttem a steps maniat, ami egy lépés számláló alkalmazás..be kapcsoltam a GPS-t mert az alapján működik, de csak addig számolja a lépéseimet ameddig meg van nyitva az alkalmazás..
Meg lehetne valahogy oldani, hogy zárolt képernyőnél is számolja a lépéseimet? Külön be kell állítani GPSsnél, hogy folyamatosan nézze a helyzetemet ha igen akkor hol lehet ilyet beállítani?
Válaszokat előre is köszi -
zsola32
senior tag
válasz ANDROID??? #10527 üzenetére
falun (pécsen) 3 áruházból tudom megvenni
a másik a Média lett volna...
60ezerért
a romra nem vadászok
csak kérdeztem
2 évig win-es telóm volt
nekem ez is Mercedesa pénz részét már 1x elmagyaráztam
nevesincs boltokból nem szoktam vásárolni -
gianone
őstag
válasz ANDROID??? #10527 üzenetére
Nem a telefonhoz kapott kupont, hanem kuponnal vette 55-ért tartóval, és még ingyenes hitelre.
Olyan nagyon nem kell azért vadászni azt a B560-at, még itt is volt róla nem kevés szó. Végiggondolja a kockázatait, és eldönti, hogy felteszi-e. Amúgy szerintem egy ilyen ROM-mal árult telót tuti nem utasítanak vissza B560-assal gariban. Nem igazán tehetik meg.
Értem én, hogy nem szimpi Edigital, biztos okod is van rá, de ez már elfogultság is.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
zsola32
senior tag
válasz ANDROID??? #10522 üzenetére
akkor én felkapcsolom a lámpát
előtte héten vettem ott egy hűtőt is, amiért kaptam egy kupont, cirka 10ezer forint értékben.
innentől már matek az egész...
az autós tartót meg beáraztatjuk a beárazós totyikban - mert egy ilyen is járt hozzá.a többiek, aki még az e.digitaltól vették, ha fontosnak tartják, majd gondolom megíják még a személyes véleményüket...
az ingyen hitel, meg hab a tortán...kb. ennyi a történet dióhéjban
-
szaboi6512
őstag
Ahol én vettem pl ott 10 ezerrel olcsóbb a reklám miatt nem írom a nevüket
Edit: Sorry már emeltek az áron
[ Szerkesztve ]
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
doriath
tag
Most van "ingyen hitel" és lehet azért vagy nem tudom
-
ANDROID???
addikt
Valaki világosítson fel, miért jó a készüléket legalább 5000 Forinttal drágábban venni mint máshol, és miért jó az Edig-ben venni?
-
zsola32
senior tag
újoncként kérdezem:
kártyafüggetlen E.digitalból vett telefonra hivatalosan is meg fog jönni az új rom?
csak azért, mert szinte minden hozzászólás erről szól...(nem értek a mókoláshoz, ezért is vetettem fel a kérdést)
-
FAQtyA
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni egy érdekes probléma ügyében. Feleségem készített egy videót a telefonnal (Telekom függő, nem piszkált, gyári, single SIM). Otthon megmutatta a lányomnak, gond nélkül lejátszották. Amikor én este hazaértem, én is próbáltam megnézni, de akkor már azt írta ki, hogy nem támogatott hangformátum. Kép volt, de hang nem. Nem sokkal később készült ismét egy felvétel. Az már egyből visszajátszva hang nélkül indult el, ki sem írta a hangformátum problémát. Több lejátszót is próbáltam: VLC, MX Player, stb. PC-re áttöltve is ez a helyzet, kép van, hang nincs. A Mediainfo érdekes dolgokat mutat, a két fájl hangsávja nem is hasonló infókat tartalmaz. Ez valami sérülés lehet?Hang
Sáv száma : 2
Időtartam : 34 mp
Cím : SoundHandle
Nyelv : angol
Kódolás dátuma : UTC 2016-05-09 16:22:04
Jelölés dátuma : UTC 2016-05-09 16:22:04
mdhd_Duration : 34880Hang
Sáv száma : 2
Formátum : AAC
Formátum/adatok : Advanced Audio Codec
Formátum profil : LC
Kódek azonosító : 40
Időtartam : 6 perc
Source_Duration/String : 6 perc
Adatsebesség mód : állandó
Adatsebesség : 17,2 Gbps
Névleges adatsebesség : 96,0 Kbps
Csatornák száma : 2 csatorna
Csatorna kiosztás : Front: L R
Mintavételezési gyakoriság : 48,0 KHz
Adatfolyam mérete : 827 GiB
Source_StreamSize/String : 827 GiB
Cím : SoundHandle
Nyelv : angol
Kódolás dátuma : UTC 2016-05-20 15:46:21
Jelölés dátuma : UTC 2016-05-20 15:46:21
mdhd_Duration : 413333Van valami ötletetek, hogy mi a gond? Lehet a feleségem nyomkod el valamit felvétel közben? De mit?
Előre is köszi a segítséget! -
kutga
nagyúr
válasz gianone #10512 üzenetére
Én a Hangoutsra tértem át, ott jön a ledes értesítés.
Most kicsit automatizálni próbálom E-Robottal a wifit, kapcsoljon le amikor nincs elérhető konfigurált hálózat, de nem csinál semmit.
-
gianone
őstag
Fene tudja. Nagyon nem tetszett a kijelző Lollipopon, sokkal rondább volt, mint Moto G-n. Mintha fátyolos lett volna. Többek között ezért is tettem fel B524-et, aztán bubus rendbe rakta a balongot. Majd jött a spanyol B550, végül a magyar. Egyiket sem bántam meg. De a lengyelt már nem tettem fel. SMS konkrétan nem írok, és nem is nagyon jön, max. szolgáltatói. Inkább már a feature-ökre mentem rá.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
Aha, mondjuk nekem még fájlba jött anno a béta, és a linken nem is látszott a build, meg fáradt is voltam. Meg leginkább persze balfasz. Igen, azért a Huawei oldalán nehéz elnézni.
-inferno- gondolom, valamelyik buildre felmegy, valamelyikre nem. Egyébként igen, van, hogy a vendortól javul vissza build, de ott már a jó ROM van akkor. De hát csak ő tudja, mit csinált.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
kutga
nagyúr
válasz gianone #10506 üzenetére
Lehet én látom rosszul, de a Huawei oldalán elég egyértelműen oda van írva, hogy melyik verzió milyen telefonhoz való. Inkább elolvasom tízszer előtte hogy jót rakjak fel.
-
senior tag
válasz gianone #10506 üzenetére
Az hittem,bocs . Csak abból indultam ki,hogy egyik haverom is rosszat töltött le és neki ,már az elején valamilyen hibát írt ki és maradt a régi fent. Én amikor feltettem az enyémre érdekes buildot írt ki és amikor a vendort is feltettem,már normálisan jelent meg . Ezért gondoltam
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
gianone
őstag
válasz Black Phone #10505 üzenetére
Dehogynem megy fel, ebből jönnek az ilyen galibák. Nekem is felment. Van megoldás, ha szerencséje van, valaki segít neki megcsinálni.
Nyilván a buildet meg elírta, ahogy előtte meg félreolvasta.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
senior tag
válasz Zsocy155 #10504 üzenetére
Tudtommal a simára nem megy fel a 2 kártyás ,még amit irt olyan rom sincs :-)
b551 -es single sim a b550 es meg a duál ,de ezt csak is ő tudja melyiket töltötte le[ Szerkesztve ]
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
Zsocy155
őstag
válasz Black Phone #10503 üzenetére
Ha dual-ost tette fel a single helyett, akkor már mindegy, hogy a vendort is feltette vagy nem.
-
senior tag
-
pesta66
újonc
Telekomos de szerintem duál 500 tetem az 501 helyet, t-mobil nyáron vettem
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Autós topik
- Milyen routert?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Jövedelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok