- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem.
Leginkább erre reagáltam: "Miért ne lehetne akkor vitatkozgatni úgy általánosságban a mobilról, vagy a gyártóról, vagy akár bármi másról?"
Tehát vitatkozni, offolni a felesleges szócséplés.
Ez egy szakmai topik, amiben az ilyenek kerülendők. Ha nincsenek tulajok vagy vannak ugyan, de nem írnak be ide, akkor a topik elsüllyed. Nem kell kötelezően fenntartani, nem verseny ez.
-
mjani1172
addikt
Köszönjük, tényleg hasznos mindannyiunk számára, hogy ugyanaz az 5 ember minden nap, minden Huawei topicban elmondja hogy miért nem érdekli ez a telefon.
Engem ha nem érdekel valami, akkor nem foglalkozok vele, de nem is írom le folyamatosan.
Hogy ez miért jó sosem fogom megérteni.
-
7Heads Drago
veterán
Aki nem vesz Huaweit az egy béna, tanulatlan szar?
Hol írt ilyent?
Válaszom...
Idézlek: elég szűk látókörű reakcióEz a kompromisszum kötés is érdekes dolog. A Huaweinél a HMS-sel kötsz, a Samunál mondjuk az üzemidővel, Xiaominál a némiképp bugos rendszerrel. Pont ezért választ mást mindenki mivel mindenkinek más a fontos. Nincs tökéletes telefon. Mindenkinek máshogy nézne ki.
-
Nem ezt mondtam. Abból indult ki a gondolatmenet, hogy volt olyan illető, akinek még maga a készülék tetszett is meg a funkciók, amiket tartalmaz, de amint megtudta hogy nincs Google rajta, azonnal arra az egyszerű következtetésre jutott, hogy nem jó, mert nincs rajta(értsd: nem azt mondta pl., hogy nem jó, mert ez rohadt drága és nem nyújt annyival többet).
A Google ökoszisztéma meg nem a Huaweien múlik, mert ők többször elmondták már, hogy nekik érdekük, hogy legyen, szóval nem tudom ezt megint miért a Huaweire próbálod kenni...
Az ára meg valóban túl sok, ennyit valóban nem ér! Aláírom, hogy ez a legnagyobb hibája ennek a szériának, s ezt szerintem még a tulajok is elismerik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged