- Garmin topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
válasz
Gubu0101
üzenetére
Lustaság? Már az androidos korszak előtt is főzött romokat heggesztettem fel telefonokra, hogy megfelelően működjön. LG Viewty, HTC Touch Pro 2, HTC HD2. Aki ismeri a HD2-t tudja, hogy a Windows mobile (nem phone) 6.5-el jött ki, de Android 4.3 is elfutott rajta. Naponta cserélgettem kernelt, ment az oc, uv, minden. Aztán elkezdett olyan lenni az android Google kettőse, hogy nem volt ezekre szükség egyáltalán. LG G2-re még pakolgattam custom romot 2013-ban, de azóta rohadt felesleges és kín szenvedés akár a root, akár az unorthodox apphasználat. Ha valami működik teljesen jól X telefonban, akkor nem lusta leszek Y-ra váltani, ahol nem tudom HIVATALOSAN használni mindazt, amiért fizettem, ahol van előfizetésem, hanem nem cseszek ki magammal, hogy egy szép küllemű telefont vegyek jó kamerával és pont, vége.
Ha megvettem volna a telefont én is biztos így vélekednék. De tök jól elvagyok a gagyi szar S10-el, amin minden megy gond nélkül amit használok, és ugyanúgy kibír 1 napot az én használatommal, mint azt a P40-ek tennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Battlefield 6
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest