- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy több alkalmazásnál is előfordul amikor alkalmazáson belül rábökök egy videóra akkor kilép az alkalmazásból. Mivel több alkalmazásról is szó van ezért gondolom, hogy nem az alkalmazás hibája.
Találkozott valaki ilyennel, van valami gyógymód ennek javítására?
A telefonon az eredeti HMS van, semmi mókolás.
Köszi. -
-
Zsocy155
őstag
Szerintem a Telemaxnál attól függ a szervizelés sikere stb. hogy melyik (valószínűleg) betanított "szerelőhöz" kerül.
Én régebben dolgoztam a FLEX-ben mint bizt.őr és láttam pl. a Blackberry szerelőosztályán, hogy milyen betanított szerelők vannak. Volt olyan, hogy az egymásra pakolt szerelésre váró dobozokban egyesével lévő készülékek ledőltek a raklapról, stb.
Egy ilyen részlegen dolgozik kb. 34-40 ember 3 műszakban. Van jó képességű és van kevésbé jó képességű.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest