- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
totopad #4721 üzenetére
Párom Note 3-at használ. Mindenre elég, kivéve játékhoz meg filmkészítéshez, az akkuja meg a mai napig másfél napot bír. Ezen netezik, FB-ozik, Viberezik stb. Alap dolgokra tökre elég. Hogy ezek az appok frissülnek-e, nem tudom, de gond nélkül működnek. Ennyit a kétéves csúcsmobilok vélt lemaradásáról.
-
Jano_023
őstag
válasz
totopad #4727 üzenetére
Szerintem elég egyszerű a dolog. Nézd meg a p30 pro kezdő árat és a mostani használtan eladó árat, ahogy láttad itt 170k körül mozog. Ha megnézed a tavaly év végi iphonet és hogy mennyiért megy most meg is van. Az én véleményem az hogy arányban kicsit jobban adható el az iphone de drágább is. És az eladáskor ez a 30-40k eltérés szerintem nem olyan nagy dolog annak aki ilyen árban vesz készüléket. De nem akarok senki zsebében túrkàlni csak az én véleményem. Szerintem is várd meg a mate 30 prot. Egy rész sokkal jobb lesz valószínűleg mint a P30 pro másrészt hátha esik ettől még a P30 pro ára kicsit.
-
F-ECT$
titán
válasz
totopad #4721 üzenetére
Politikai szarkavarás: jelenleg úgy tűnik, hogy nem lesz gond hosszú távon se az Android - Huawei kapcsolattal.
Hosszú táv: 2 évig semmi gond nem lesz vele, a 3-ik év vége felé már kezded majd érezni, hogy cserélni kellene.
Eladhatóság: arányaiban többet veszít egy droidos készülék, de Ft-ban kevesebbet, mert olcsóbban lehet megvenni.
-
gyurma888
aktív tag
válasz
totopad #4721 üzenetére
Teljesen használható lesz 2 év után is, ez nem kérdés. Most még a főoldalon is láthatod, hogy 3 éves készülékeit is frissíti a Huawei. Ebből a szempontból nyugodtan tervezhetsz vele hosszútávra. Az árvesztés már más kérdés. Én Note 8-ról váltottam, de inkább megtartottam a családban, minthogy eladjam 100ezerért, a 2017. októberében 330ezerért vásárolt készüléket. 2 év alatt simán lemennek harmadára az árak. Viszont az alatt sokkal több újítás is van, mint mondjuk az Iphone-ok között.
-
törölt tag
válasz
totopad #4721 üzenetére
Szia. Én almarol jöttem át konkrétan i7 rol 2 év után. Már maga az android felhasználása a p30 pro nekem az eddigi legjobb. Volt már androidos telom igaz az nem csúcs kategóriás volt de mindig volt hiba. Hol lassú volt hol valamikor a memória fogyott el. De itt semmi nem szab határt piszok gyors a telo nagyon felhasználóbarát. Nem rég olvastam cikket hogy a 3 éves készülék is kap 9.0 rendszert javítsátok ha tévedek. Ezzel a telefonnal garantáltan nem nyulsz mellé. Akár Mate széria akár P30 széria. Uzemido brutális nálam 2 nap simán meg van. A kamera fantasztikus képeket csinál és este is. Az eddigi legjobb döntésem volt. Meg 2 évig biztos p30 pro lesz aztán majd meglatjuk mit hoz a jövő. De várd meg a többiek véleményét is akik jobban értenek hozzá. Nyugodtan merj hosszútavra tervezni. Politika nem a mi dolgunk. Ha nem lesz android lesz helyette Harmony OS a Huawei saját rendszere. Én mondjuk nagyon szívesen kiprobalnam azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest