- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szia!
Az eSIM-re váltáskpr NEM KELL semmilyen új szerződést kötni. Egysezrűen a fizikai SIM-et cseréled le a beépítettre (embedded SIM).
Az öcsémnek csináltuk meg az eSIM-et pár hónappal ezelőtt. A Telekomnál. De szerintem a Vodafone-nál is hasonló az eljárás. A Telekom fiókba belépve rákattintottam (én vagyok az előfizető) az előfizetésre (telefonszámra). Az előfizetés testreszabásánál van egy váltás eSIM-re opcció. Minden lépésnél van tájékoztatás, a rendszer végigvezet a folyamaton. A telefonon meg kellett nyitni a beállításokon belül a SIM-kezelést és rá kellett nyomni a kód beolvasás opcióra. Ugyanis az egész lényege, hogy egy QR-kódot kell a telefonnal beolvasni, a telefonra pedig letöltődnek a beállítások. A beállítások letöltése miatt feltétlenül kell lennie internetkapcsolatnak. Az eSIm QR-kódját, a PIN és PUK kódokat tartalmazó pdf fájlt pedig le lehet tölteni.
Amint kész a folyamat és minden OK. a régi fizikai SIM érvénytelenné válik. A Telekomnál meg is lehet tartani a régit is, de akkor a MultiSIM opciót kell kiválasztani. Ennek havidíja kb. egy ezres. Ugyanazt a telefonszámot pl. 2 telefonon is lehet így használni.
A P30 Pro sajnos nem támogatja az eSIM-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged