- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Kempetlen #4803 üzenetére
PC-s HiSuite-ot telepítve és telefont kábellel gépre kötve HiSuite-ból szvsz egy lépésben lehet 10-re váltani, de amúgy az van amit tapasztalsz, előbb utóbb jön majd a 10 is rá. 9-en tudod telepíteni a HwCallRecorder-t, 10-en már nem. Ha rögzíteni akarod telóhívást akkor 10-re frissítés előtt ajánlott telepítened [link]
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Kempetlen #4746 üzenetére
Mivel a tok védi az előlapot, így lehet nem is szükséges mellé üveg, hanem sima hagyományos fólia is megteszi. Pro topikban feszt azt ajánlgatják amúgy is. A linkelt üveggel nekem nincs tapasztalatom, de ekkora összegért adhoc tesztre is nyugodtan be lehet vállalni
De majd jönnek a többiek és kiegészítik az elgondolásod, hátha lesz saját tapasztalatukból iránymutatás számodra
szerk.
A gyári smart tok nagyon passzentos és lezáráskor az üvegfólia vastagsága miatt feltartja a tok fedlapját. Az a tok amit linkeltél szerintem ennyire nem passzos, ráadásul mágneses lezáró is van rajta -
Kempetlen
tag
válasz
Kempetlen #4746 üzenetére
Azt mondod, hogy ez a full cover pl. már nem feltétlen férne be a tok keretébe?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Kempetlen #4744 üzenetére
A fólia választás tok függő
Én fordítva ültem a lovon és üvegfóliát raktam előbb rá: Nillkin 3D CP+MAX, így jelenleg nem tudom használni a gyári smart tokot [link] és Spigen Slim Armor Gunmetal tokot sem [link] tehát maradt egyelőre a Nillkin TPU tok ehhez a kijelzővédőhöz, ami egyébként teljesen rendben van ujjlenyomat leolvasás is jól működik vele
Szóval lehet előbb tokkal kezdenék és ahhoz keresnék megfelelő kijelzővédelmet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest