-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tarbela777
tag
válasz
maltosa81 #1864 üzenetére
Szia! Nekem volt Mate 20 pro és most P30 van. Nem igazán tudok különbséget tenni. Tudásban, üzemidőben hasonlóak, a Mate 20 pro 3D-s arcfelismerője nagyon jó, sötétben is 10/10-szer felold. Csak a lekerekített kijelző miatt adtam el, nem bírtam megszokni. Szóval ha neked bejön a kijelzője, akkor a Mate 20 pro-t ajánlom, mert olcsóbban hozzá lehet jutni.
-
törölt tag
válasz
maltosa81 #1864 üzenetére
En a Mate20 pro-t akartam eloszor, de szerencsere egy haverom megvette elottem, kezembe fogtam es rajottem, hogy nekem a lekerekitett kijelzo egyatalan nem jon be. Noha papiron tartosabb mint a P30 mert corning gorilla glass a Mate20 pro uvege, mig a P30 csak egy sima aluminosilicate glass. Szerintem a Mate20 pro szoftveresen kiforrottabb vaoszinuleg, a hardver meg ugyanaz, igy csak a kulso lehet a donto erv, amelyik jobban tetszik kezbe fogva azt veszed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged