Hirdetés
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple Watch
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cruzito76
tag
Sziasztok! De jó, hogy még mindig pörög a fórum!
Ez is biztos jele annak, hogy milyen stabil kis gép a P30. Nem válok meg tőle amíg nem lesz vele gond, de nem úgy tűnik, mintha lenne.Egy dologgal bajlódok most, de biztos, hogy az én hülyeségem.
Útvonalat szoktam rögzíteni túraprogramokban. Leginkább az OsmAnd-ot használom.
Az útóbbi időben jelentkezik, hogy ha kikapcsolom a képernyőt, pár perc múlva eldobja a gps jelet, tehát mondjuk 10 perc szünet után a képernyő visszakapcsolásakor hiányzik 500 méter rögzített út.
Nézem, kutatom mindenhol, elvileg be van állítva, hogy fusson az app a háttérben, próbáltam, hogy engedélyezem a fullos Teljesítmény mód-ot, semmi sem használ. Gondolom Google Térképnél, Waze-nél hasonló gond lenne, ha lekapcsolnám a képernyőt.Mit ronthatok el? OsmAnd letörlése, és újratelepítése után megszűnt a gond pár napra, aztán újra előjön.
Előre is köszönöm, ha van ötlet!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Ez is biztos jele annak, hogy milyen stabil kis gép a P30. Nem válok meg tőle amíg nem lesz vele gond, de nem úgy tűnik, mintha lenne.