- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Persze. Igazából több helyen is találtam, végül innen rendeltem meg. Hogy a valóságban is van e nekik, az persze majd kiderül... Épp ezért utánvéttel kértem, nem előre fizetve, hátha kiderül, hogy már rég nincs is raktáron nekik. Úgyhogy ha gondolod és nem sürgős, akkor várj kicsit, aztán megírom a tapasztalatomat pár napon belül.
Szerk.: most nézem, azt írja, hogy nincs készleten. Amikor rendeltem, akkor nem láttam ezt, lehet, hogy utolsó darab volt, vagy már akkor is ez volt írva, nemtudom. Mindenesetre kosárba be lehet rakni. Érdekes.
Szerk2.: na utolsó darab lehetett, mert most kosárba helyezés után már írja, hogy nem rendelhető. Hát akkor szerencsém volt. Nekem még engedte rendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Xiaomi 13 Pro
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Lenovo 14 G2 Core i5-1135G7 (hibás)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged