Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Apple iPhone 11 - népalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.É.T.
őstag
válasz
janosibaja #889 üzenetére
Mate 10 pro - n a Light Manager hibátlanul működik, gyanítom itt is jó lesz:
Light Manager - Play link -
Z.É.T.
őstag
válasz
janosibaja #786 üzenetére
Arra hibátlan.
Nálunk/nálam (Huawei) a Light Manager vált be noti LED paraméterezésre. -
Z.É.T.
őstag
válasz
janosibaja #784 üzenetére
Mozog ez is, csak kevésbé látványosan. (a megjelenített információ viszont kevesebb)
-
Z.É.T.
őstag
Csak irigykedni tudok
Számomra olyan a Samsung megjelenítés, mint hangrendszernél a torz, dinamikátlan hang, ahol tekergetem a potmétert: még halk => még halk => még halk => már zavar, ezért halkítok => megint halk.
Kijelzőnél: kisüti a szemem => fényerő le => kisüti a szemem => fényerő le => erőltetni kell a szemem, mert túl kicsi a fényerő => fényerő fel => kisüti a szemem.De mondom, akit nem zavar, annak szerencséje van, mert nagyon látványosak.
-
Z.É.T.
őstag
Nézd, a technikai paramétereken túl ez nagyon szubjektív.
A melóhelyemen van, aki a kijelző miatt váltott Note8-ról Mate 10 Pro-ra, illetve a kijelző miatt vetettem el a Samsungokat én is. Ha nem tökéletes valakinek a szeme, akkot hiába "eye candy" a Samsungok kijelzője, egy idő után szem és fejfájást tud okozni, bármilyen beállítás mellett.
Ha mesterséges fényben egymás mellett nézem, nekem is jobban tetszik, de napi használatban nem tudom elviselni.
(van, hogy napi 9-10 órát megy a display)Ezt csak azért írtam le, mert SZÁMOMRA a Huawei kijelzője a jobb, de magyarázat nélkül csak fanboy-ságnak tűnhetne.
(bő félórás használat alapján a P20Pro is hasonlónak tűnt, azaz ez sem bántja a szemem)
-
Z.É.T.
őstag
válasz
Tonimcfish #637 üzenetére
-
Z.É.T.
őstag
Szerintem ez "roppant egyszerű".
Két körös verseny.
Az első körben automata - ahogy a legtöbben használják - a második körben pedig minden készülékből a kihozható maximum. (ha nagyon unatkoztok, akkor még egy RAW-ból kidolgozott verziós harmadik kör is mehet)
Mondom, hogy semmiség az egész!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- PlayStation 5
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BMW topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest