- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
Köszi a tesztet!
P20 már volt kézben az MM-ben és nekem tetszett. Nagyon tetszett már a Honor8-ban is az emui gördülékenysége, amit sajnos az S8+-ban nem kapok meg. Jó hír a nagy aksi, bár nekem az S8+ is hozza a majd 2 napot(kivéve a sok kamerázás, de az mindenhol zabál) ez még többet tudna. Végre a sok notch gyártó közt ők adtak esélyt az eltüntetésre is és élőben jól látható a fekete sávban megjelenő adatok. Kamera terén a 40 mp-es képek színzajosak, de abban van ois. Nem tudom honnan veszitek egy fizikai stabi kikapcsolását, de azt ha beleszúrsz egy csavarhúzót akkor tudod kikapcsolni. Viszont van benne eis/videóstabi. Ez Honor 8 esetében pocsékká tette a képet, de van az S8+-ban is(itt is kikapcsoltam, mert ez kapcsolható).
Hamár sokan a samu képeket hozzák fel ellenfélnek: nagyon jó képeket lő nappal, de este manuális beállításokkal borzalmas...
itt egy példa
Iso50/10 sec, manuális fókusz állvánnyal
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bluetooth hangszórók
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest