- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
Jó volt a hsz, benne volt minden. Elvileg vodás vagyok, de itthon wifin néztem. Hozzátenném nagymuter gyorsabban tekert, mint a netem(2megás csomag és annyit is tud). Lehet ezért lett ilyen? Adatmegtakarítás offon van. Bár a gépen is ugyan az a net fut, ott meg nincs ilyen különbség....
-
Quqesz
nagyúr
Köszi a tesztet!
P20 már volt kézben az MM-ben és nekem tetszett. Nagyon tetszett már a Honor8-ban is az emui gördülékenysége, amit sajnos az S8+-ban nem kapok meg. Jó hír a nagy aksi, bár nekem az S8+ is hozza a majd 2 napot(kivéve a sok kamerázás, de az mindenhol zabál) ez még többet tudna. Végre a sok notch gyártó közt ők adtak esélyt az eltüntetésre is és élőben jól látható a fekete sávban megjelenő adatok. Kamera terén a 40 mp-es képek színzajosak, de abban van ois. Nem tudom honnan veszitek egy fizikai stabi kikapcsolását, de azt ha beleszúrsz egy csavarhúzót akkor tudod kikapcsolni. Viszont van benne eis/videóstabi. Ez Honor 8 esetében pocsékká tette a képet, de van az S8+-ban is(itt is kikapcsoltam, mert ez kapcsolható).
Hamár sokan a samu képeket hozzák fel ellenfélnek: nagyon jó képeket lő nappal, de este manuális beállításokkal borzalmas...
itt egy példa
Iso50/10 sec, manuális fókusz állvánnyal
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Peugeot, Citroën topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest