- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder1
senior tag
-
törölt tag
-
Ryder1
senior tag
válasz
#48613632 #440 üzenetére
Így lesz dual simes a p10 plus
XDA poszt szerint már sokan sikerrel jártak és dual simesként használják a gyárilag single simes változatot. Esélyes, hogy hétvégén kipróbálom én is és akkor gyártok hozzá egy magyar leírást.
-
törölt tag
válasz
eversman #441 üzenetére
Hát, utoljára a P8-asomon csináltam, és semmi különös nem volt benne. A P10 Plus-omon valójában még nem próbáltam, és elnézést, akkor lehet, hogy elhamarkodottan következtettem volna?
Nem gondoltam volna, hogy esetleg más.
Sajna jelenleg nem tudom már kipróbálni, mert borítékban van a teló, és várja hogy feladják képernyőcserére.Ha jól emlékszem, de az ottani topikban le van írva, akkor dload mappába, az SD Card főkönyvtárba letölteni, vagy oda átmásolni, és restart 3 gombbal, vagy a project menüt kell előhívni, ez meg a *#*#2846579#*#* billenytűkre jön elő, 4. pont - software update
-
törölt tag
Basszus.
Akkor nekem miért nem jött?
Okés, fel tudom tenni manuálisan, na de na!!!4!!4! (O2 UK)
Másfelől ....
Amúgy is vissza kell küldeni, még az első 3 hónapban vagyok, és megpattintottam a képernyőm szélét.
Válaszboríték itt van, ma adom fel.
Remélem, fel fogják frissíteni.
De mi van ha cserekészüléket kapok, és EMMC 5.1 modulok lesznek benne?(Most UDF-re tippelek, de nem UDF-II)
yetmanus
Kerülőmegoldás, mire? Vagy nem pontosan értem a kérdést.
Az egyik egy SIM-es, a másik dual SIM-es.
Kerülőmegoldás annyi, hogy a dual SIM-es működik egy SIM kártyával is.
Fordítva nem igaz! -
Mint irtam B162 pár napja, Svédország.
-
yetmanus
tag
sziasztok! nekem egy huawei p10plus telom van, nemrég került hozzám a drága, és elvileg ennek dual sim-esnek kellene lennie. a sim 1-ben olvassa mindkét sim-et, a 2-esben meg egyiket sem. valamit nagyon félre olvastam volna? hogy a sim2 helyére csak sd kártya való? köszi előre is!
-
Tompie
őstag
Sziasztok!
Azt akarom kérdezni tudtok ajánlani rá jól bevált üvegfóliát ami normális és nem válik fel (körbe a szélén sem) ?
Valahol olvastam vki innen rendelt ami jó de már nem tudom hol olvastam és melyiket rendelte pontosan.Köszönöm
-
Honor HUN
Hivatalos
válasz
martin0414 #430 üzenetére
Szia!
Nagy energiaigényű app-oknál normális jelenség a melegedés (a telefon hővédelemmel van ellátva, így az nem károsodik).
Ha túl melegnek éreznéd a készüléket, javasoljuk, hogy zárd be a futó app-okat, vedd lejjebb a hangerőt és várd meg, amíg lehűl a telefon.
Üdv!
-
martin0414
csendes tag
Nektek nem melegszik szokatlanul a telefon játék közben? Angry Birds 2-nél nekem eléggé melegszik a kamera alatti résznél.
-
optimuslg
tag
Sziasztok. Gondolkodok hogy vagy ez vagy a Nokia 8. A huawei hogy áll a frissítésekkel? Jelenleg 205e ft meglehet kapni.
-
törölt tag
Ugyanez. Részvétem.
Gyári tok + tempered glass. Alatta végigfutott egy hajszálrepedés, a jobb alsó saroktól, enyhén púpos ívben, az ujjlenyomat olvasóig.
Viszont azóta vacakol az újlenyomattal, nem ismeri meg elsőre. Plusz párszor lefagyott a Facebook.
Nem tudom, hogy összefügg e, de gyanítom igen.
Viszont arra nem lesz elég a képernyőcsere. Nem tudod, ilyen hiba esetén is vállal garit a Huawei? Arany VIP-es vagyok én is, de UK verzió. -
Ma baleset érte a "kis" P10plusomat
Gyári védő tokban van kézmagassából csempére... tok nem tok azonnal bereccsent a sarka
Most tesztelelni fogom a arany VIP szolgaltatást ami 3 év garit ad és az első 3 hónapban kicserélik a betört képernyőt. -
Musaka
senior tag
Csatlakozom egy fehér GSM boltos vásárlással
VKY-L09C432B150 FW re frisített is amint SIM kártyát kapott.Egyenlőre elégedett vagyok
Bár volt agyf.sz az elején. B130 an volt mikor megérkezett, nem akarta érzékelni a SIM kártyát. Másik telefonban kikapcsoltam a SIM PIN kérést és egyből jó lett, lett hálózat.
-
Musaka
senior tag
válasz
Zsoltika11 #419 üzenetére
Köszi a választ.
Sajna a hivatalos eladóknál csak 2 színben elérhető.
Ezért olyan emberke tapasztalatát is szívesen fogadom aki "GSM" boltból vett ilyen készüléket.
Ebayen olasz francia és ír eladóknál találtam L29 es változatot kék és zöld színben is 170-190 ezer forint. -
Zsoltika11
tag
Szia!
Lehetőleg hivatalos magyarországi viszonteladótól vásárolj, így nem érhet meglepetés semmiben, és gyártói garanciád is lesz. Ilyen-olyan "GSM" meg "Tel" boltokból ne vásárolj. Előfordul hogy ezeknél a menüben valahol kínai betűkkel is találkozol, stb. Hivatalos viszonteladóknál vásárolt készülékeknél pedig biztos lehetsz benne, hogy teljesen magyar lesz, és csakis Magyarországra szánt telót veszel, amik itthon 6/128-asok.
Hivatalos viszonteladók az alábbiak:
FirstPhone
Extreme Digital
Media Markt
Euronics
Notebook.hu
Speedshop
eMag
Telekom
Telenor
VodafoneÉn az Extreme Digital-nál vettem, VKY-L09-es.
-
Musaka
senior tag
Üdv.
Valakinek van tapasztalata abban hogy ez a webshop pontosan milyen modelt árul?
Mire figyeljek?
VKY-AL00 / VKY-L09 / VKY-L29 ? Melyik verziót ne vegyem meg. 6/128 ast szeretnék, dual sim nem feltétel.
SOS
-
Zsoltika11
tag
válasz
#10647296 #412 üzenetére
Mondjuk nem akartam túlozni, nem orbitálisan szaggat, mintha bekapta volna a magnószalagot, de sok kis finom szaggatás fedezhető fel. Sokszor számomra elég zavaró. No midnegy, akkor 60fps-en videózok majd
Csak így meg ha videózás közben zoom-olok, eléggé romlik a minőség. 30fps-en meg szépen kiélesít.
-
törölt tag
válasz
Zsoltika11 #410 üzenetére
Enyémmel sincs semmi gond.
-
kllzslt
tag
Ma frissített a telefon. B150re eddig semmi probléma vele
-
Zsoltika11
tag
Üdv.
Lennétek szívesek és ránéznétek ti is a videós részére? Egész pontosan vegyetek fel 1080p-ben normál 30fps-el (60fps alatt a beállításokban) videót, és nézzétek vissza az eredményt. Nálam szörnyen szaggat. 60 fps-el nyilván nincs ilyen gond, de a normál 30-on nagyon optimalizálatlan és szaggatós az eredmény, pedig nem kellene. Hátha jön egy javítócsomag rá ami kiterjed erre majd.
-
Qazar
újonc
Sziasztok!
Ma kaptam meg a készüléket, (a Puremobile-tól rendeltem) 6 GB-os szürke verzió, eddig megvagyok vele elégedve, viszont egy valami mégis bosszant, az viszont nagyon. A "Zene" alkalmazás neve angolul van írva a menüben, sőt mi több, az alkalmazáson belül is angolul vannak írva a dolgok, plusz tele van egy csomó kínai tartalommal!
(a tárcsázón belül is vannak kínai írások...)
Tud valaki segíteni, hogy hogyan tudnám beállítani magyarra ezeket a részeket? -
törölt tag
Már mindegy vettem egy mystic silvert. Szép és okos. Nőből ritka.
-
törölt tag
Tudja valaki, lesz-e kékben kapható a Telekomnál?
-
válasz
#48613632 #403 üzenetére
Itt nincs ossze kotve a kettő a telefon az előfizuval. Ha akarom lemondom az előfizut és kötök máshol, megkezdett hónapot kifizetem és csoki.
A telo meg nagyon nyomott igy vettem a Honor 8-at is a 64Gb drágább változatot 70e forintért... ami akkor 150 volt.
És pl most a P10+ fel annyiba kerül mint pl egy G6. -
törölt tag
Igazad lehet, de az is árnyal picit a képen, hogy a komplett árnak csak az egyik fele konkrét, fizikai tárgy, piaci értékkel.
Maga a szolgáltatás, ebből a szempontból, eléggé nehezen behatárolható.
Másfelől, lenyomnak a torkomon egy unlimited beszélgetést, meg sms-t, amire tényleg igazán semmi szükségem, a magam up to 200 min beszélgetésemmel, meg 50-60 sms-emmel.
Feltöltős csomagok pont ezért, errefelé kedvezőbben jönnek ki, a havi összegek tekintetében.De azért nem panaszkodom persze.
Abból indultam ki, hogy ha ebayen venném, mondjuk Paypal credittel, akkor a legolcsóbb, Európai szürkeimportőrnél is £520, ami £25-re jön ki, két éven keresztül. De ehhez meg kellene még akkor tartanom a korábbi előfizumat mellé.
Vagy megveszem cash-be, de akkor már nem jövök ki sehogyan sem, ennyire jó árban.Szóval, ezt csak azért mondom, hogy abban a jó árban benne van az is, ami a szolgáltatók csomagára miatt visszakapnak. De én piaci árnak azt veszem, amennyiért ebayen elmegy liciten. Az meg kb £500
-
törölt tag
Jacek + kosmoo81
Nekem 2 év a hűségem, de a többi szempontból nézve, errefelé is hasonló a helyzet. (UK)
Sima előfizum volt, teló nélkül. Talk+sms az errefelé is korlátlan, a net 4GB/hó volt. Ezért fizettem cirka £25-ot.
Na, most hozzácsapódott a P10+, így lett az összeg £42.
Szintén talk+text unlimited, de a havi net forgalmam felment 15GB-ra! (Hozzáteszem, az eddigi 4GB is elég volt)
Ilyen szinten, havi 17 fonttal fizetek többet, de 4GB helyett 15GB a havi netem, amit ha külön vennék meg, egy előfizuban, teló nélkül, többre jönnék ki, mint így, telóval!És még kaptam egy ajándékdobozban egy olyan selfie botot is, ami tripodnak is jó
Ha meg az előfizetésed nem a szolgáltatódnál kötöd, hanem a Carphone Warehouse-nál, akkor mivel ők minden UK szolgáltatóval együttműködnek, így a polcon levő telóik gyári függetlenek, és azt kapsz te is.Így tulajdonképpen, ha csak azt veszem, hogy mennyivel nőtt havonta az előfizetési díjam, és a netes többletet most hagyjuk, akkor 24 x £17 a P10 Plus-om, ami £408 (kék, 6+128, factory unlocked)
Ja igen!
Nekem is van extra 100 perc külföldi hívásom, amihez 3 magyarországi számot el tudok érni helyi mobilhívással.
Valamint, kaptam egy budapest, vezetékes számot (06-1) amit ha felhívnak magyarból, akkor én csörgök, a mobilomon. Ezen viszont van 3000 perc, ami elég kell, hogy legyen.
Otthonról viszont csak egy vezetékes hívás díját számlázzák.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ebben a modellben van igazán előrelépés, a P10 nagyobb testvére nem csak méretben múlja felül a kisebb verziót, hanem gyakorlatilag mindenben. Nyilván az árat is beleértve.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest