Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Jacek #398 üzenetére

Jacek + kosmoo81

Nekem 2 év a hűségem, de a többi szempontból nézve, errefelé is hasonló a helyzet. (UK)

Sima előfizum volt, teló nélkül. Talk+sms az errefelé is korlátlan, a net 4GB/hó volt. Ezért fizettem cirka £25-ot.

Na, most hozzácsapódott a P10+, így lett az összeg £42.

Szintén talk+text unlimited, de a havi net forgalmam felment 15GB-ra! (Hozzáteszem, az eddigi 4GB is elég volt)
    Ilyen szinten, havi 17 fonttal fizetek többet, de 4GB helyett 15GB a havi netem, amit ha külön vennék meg, egy előfizuban, teló nélkül, többre jönnék ki, mint így, telóval!

És még kaptam egy ajándékdobozban egy olyan selfie botot is, ami tripodnak is jó :D
    Ha meg az előfizetésed nem a szolgáltatódnál kötöd, hanem a Carphone Warehouse-nál, akkor mivel ők minden UK szolgáltatóval együttműködnek, így a polcon levő telóik gyári függetlenek, és azt kapsz te is.

Így tulajdonképpen, ha csak azt veszem, hogy mennyivel nőtt havonta az előfizetési díjam, és a netes többletet most hagyjuk, akkor 24 x £17 a P10 Plus-om, ami £408 (kék, 6+128, factory unlocked)

Ja igen!
    Nekem is van extra 100 perc külföldi hívásom, amihez 3 magyarországi számot el tudok érni helyi mobilhívással.
    Valamint, kaptam egy budapest, vezetékes számot (06-1) amit ha felhívnak magyarból, akkor én csörgök, a mobilomon. Ezen viszont van 3000 perc, ami elég kell, hogy legyen.
    Otthonról viszont csak egy vezetékes hívás díját számlázzák.

Új hozzászólás Aktív témák