- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harcsai
senior tag
A 119570es FF "frissites" jol gondolom, hogy rollback oreorol? Vissza 7.0 185re?
-
Axel007
tag
Sziasztok! P10 dual független van nekem, de még nem jelzett, hogy lenne új frissítés. Kérdésem várják még, vagy rakjam fel FF-el?
-
Bumer725
csendes tag
Sziasztok nekem 161 nél leragadt tudok valamit kezdeni vele? single sim-es köszi a tippeket
-
Themes
aktív tag
Köszönöm a válaszokat
-
Gyulu25
tag
Vajon a VTR-L09 (single SIM) mikor kapja meg?
-
-
Ernesst
aktív tag
Szia, ahogy én tapasztalom:
Ezen a képernyőn a kis "kuka" ikonnal leállíthatod a listán szereplő, utoljára megnyitott alkalmazásokat, kivéve amelyiknél a kis lakat zárva van, mert azok ezt követően is a listán maradnak.
Mindez nem befolyásolja a "Bezárás a képernyő zárolásakor" menüben beállított alkalmazások működését, azaz ha ott adott alkalmazás "Bezárul" státuszban van, akkor a képernyő zárolása után tényleg bezárul, hiába a zárt lakat. -
-
manka66
csendes tag
Sziasztok...elég buta kérdést tennék fel..ha a videókat (youtube )képet,stb.szeretnék tv-re,pc-re küldeni,azt hogyan lehet...wi-fi directen próbàltam,de azt írja,csak Huawei készülékkel lehet..köszi..
-
keyol
aktív tag
[kép]És elindult az oreo....
-
Harcsai
senior tag
P10en van vágólap? Mármint tudom hogy kijelöl másol....beilleszt, de lehet több dolgot másolni és vágólapról választani melyiket illessze be?
-
hatD
tag
válasz
mateo91 #5552 üzenetére
Lépj be a Galériába, ott keresd a Magazin feloldás mappát, abban legfelül látod a 3D képeket. (nálam 4 db van:
üvegballonok, vasszerkezetes híd, csoki szeletek zöld levéllel és egy virágzó gyümölcsfa ág, feliratuk is van)Ezek itt nem mozognak, csak a záróképernyőn. Tegyél egy ilyent a záróképernyőre akár (#5553) Ernesst kolléga javaslata szerint és ott a telefon mozgatása közben már megjelenik a 3D hatás.
-
Larkin 89
csendes újonc
válasz
gerenda110 #6368 üzenetére
Gondolom attól is függ, h milyen előfizetésed van náluk.
Egyszer én is ki akartam lépni, kártyásra váltani, de olyan ajánlatot adtak előfizuban ami miatt maradtam. Nekem nem adtak jobb telefon ajánlatot amikor érdeklődtem pár hónapja,sőt ugrik ez a mostani ha náluk akarok telefont venni. De hát nem éri meg, mert listaáron( tehát,h maradjon ez az előfizu) 152 Oo"
Nembaj már elhatároztam,h ez a telefon lesz, ha lesz időm megérdeklődöm személyesen a többi szolgáltatónál. Meg lesem a többi helyen is az akciókat. -
Carline
őstag
válasz
Speeedfire #6376 üzenetére
Köszönöm, akkor ugyanúgy mint a Honor testvéréé.
-
Carline
őstag
A P10-en van a menü gomb két oldalán alkalmazásváltó és vissza gomb mint a Honor 9-en?
-
dualcore
őstag
A telefonkezelő nálam nem teszi azt meg amit az FR megtesz. Átnéztem már minden appot mi okozhatja a lassulást, de a konkrét okára nem jöttem rá, de a legnagyobb ludas a Chrome.
Az appok nem zavarnak, az a 6-8 alkalmazás amit használok néhány percet vesz csak igénybe az FR után. Így a teljes FR és az appok beállítása max 20 perc, az meg nálam belefér bőven. -
wdx
őstag
válasz
dualcore #6360 üzenetére
Erre van a telefonkezelő alkalmazás alatt lévő tisztítás. Ami teljesen jól teszi a dolgát, úgyhogy felesleges mindig resetelni 3 havonta. Nálam mindig gördülékeny, és hasít, pedig semmit sem csinálok, csak használom. Ha belassul egy idő után, akkor inkább megkeresem az okát, mintsem hogy ezt a 100 appot újratelepítgessem.
-
Themes
aktív tag
Telekomos single független B185 ment rá kb1 hónapja, hibátlanul működik azóta is!
-
eazypeezy
tag
-
bubus66
nagyúr
válasz
eazypeezy #6336 üzenetére
Szia ekkor badarságot már régen olvastam.
Na látod pont ezért kell az FR
Az esetek 99%-ban meg oldja....
-
bubus66
nagyúr
Mondjuk én se pedig mi vissza tudnánk állítani de se időm, se energiám ilyennel foglalkozni..
Igen csodálkozok rajta, hogy nincs RollBack az mindig előbb kint szokott lenni mint a hivatalos ROM
Az FF a kétkedők kedvéért az nem RollBack.. De ki lehet próbálni semmi gond nincs vele (én próbáltam)..
-
Cunaja
addikt
válasz
vlesi69 #6334 üzenetére
Mate 8 , P9, Honor 8, P9 Plusz Dual Active, mert 2 modemet tartalmaznak, ami egyszerre tud kommunikálni, de ez a megoldás drága.
Ezután 1 modemes megoldást használtak ( nak ) ami nem teszi lehetővé a dual active megoldást. Ezért innentől csak dual standby van. P10 is ez!
Most fogják bemutatni a P20-at, ha van egy kis eszük, ez megint dual active lesz, mert ez a megoldás rengeteg vásárlót jelentett annak idején.Több véleményt meg nem kívánok a Huawei -ről alkotni, mert meguntam az egész fórumozást is, mert mást sem olvasok egyik fórumon se, hogy mikor jön xxx rom, hogyan tegyem fel xxx romot és miért kell FR-t nyomni?
Ez is kell a fórumra, de nem ilyen szinten.
Egyszóval ha a fórum esetleg egy kicsit vegyesebb témáról szólna. pl, A fényképező megfelelő beállítása szuper fényképekre, a telefon egyéb dolgairól, ami lehet tok, fólia bármi. Viszont ha az ember a folyamatos frissítési lázat látja, elmegy a kedve az egésztől.a figyelmet!
ui: Ha nincs Roolback lehetőség Nougatra, akkor elég kockázatos Oreo-t választani. Én aki profinak számítok, biztos nem csinálnám nélküle!!!
-
Marty8
tag
Sziasztok! valaki tudja hogyan tudjuk feltelepíteni Google Assistant-t? valami kis okosság esetleg? Alaphelyzetben azt írja h nem kompatibilis. Köszi. M
-
Nem tudom ki, hogy van vele, de nekem a B151-ről frissített B180-ra és arról frissített B185 most jelezte a 8.0.0.360(C432)-es frissítést!
mobal,
Szerk.: Dual, független.
-
-
hatD
tag
eazypeezy és Zoz köszönöm véleményeteket, esetleg a szeptemberben már talán megérkező Oreoig elhalasztom ezt a kicsit macerás műveletet.
Nem vagyok látnok, remélen, nagyon rám cáfolnak. -
Peter.70
addikt
Sziasztok,
185-ös verzió van a telefonon. A térerő ikon felett meg jelent a 3G felirat. A mobilnet ki van kapcsolva.
Mi lehet a gond? Mindezt egy újra indítás után produkálta a készülék
-
hatD
tag
Most frissíteném 151 ről 185 re ezért érdeklődöm, hogy a frissítés után valóban érdemes-e gyári alapra állítást végezni, vagy egy 3 hónapos készüléknél ez nem annyira fontos.
E fórum #2135 hozzászólásában ezt ajánlják. Ha jól gondolom ennek hatására a telepített appok is törlődnek. -
Azt valaki tudja e hogy a P10 duál, és a Mate 9 duál, duál aktív simesek e? A P10-embe csak egy sim van de a Mate 9-esembe kettő. Bár most jutott eszembe hogy beszélek az egyiken a másikról hívom de ezt majd csak a munkahelyemen tudom kipróbálni.
-
Elvileg fogyasztása kedvezőbb egy Amolednek, bár az akku is nagyobb. Bluetooth meg wifi nem sok készülékben van, az elmúlt pár évben van ez a trend hogy beleteszik, de infra már a 20 évvel ezelőtti készülékekben is volt, és ráadásul tanítható. Nekem inkább a rádió hiányzott, meg a mostaniakból is.
-
yodee_
őstag
A Huawei Cloud-nak hogyan kellene működnie? Ha megnyitom a weboldalt és bejelentkezem akkor mutatja hogy van elő 5 giga tárhelyem. Viszont ezt a telefonon sehol sem látom.
Szerk.: közben megjelent... Szóval tárgytalan
-
wdx
őstag
válasz
vlesi69 #6324 üzenetére
Az amOLED kijelző nem feltétlen előny, illetve a 4GB ram most is megvan, és a 64GB belső tárhely is. Az infra jó dolog, valóban hiányzik, bár sokszor jobb a bluetooth/wifi irányítás (tv és házimozi esetében). Nem volt módom kipróbálni, nyilván a pro verzió többet, jobban tud.
-
mateboy2013
újonc
Sziasztok!
Vanegy p10-es készulékem, nemrég kb két hete frissített az Emui és azóta a clipboardon a copy/paste funkció nem múkodik, ha private space-ben vagyok, tehát nem tudok szöveget másolni, beilleszteni alkalmazásokban, a furi az amúgy, hogy ugye a p10 telefonomon két profilom van egy hivatalos (main space) , alapértelmezett profil és a privátspace A kettő közül a main space-ben mukodik a copy/paste a clipboardon, csak a priváton nem. mi a baj, mi lehet a megoldás? Már visszaállítoptttam a gyári beállításokat is, de ugyanúgy fennáll a probléma. Írtam a huaweinek, de Nem vinném be szervízbe, mert nem tudom 4-5 napig nélkulözni atelót, várom a köv Emui frissítést, hátha az segít. Mit gondoltok? Nektek volt már hasonló probléma?
Szerintetek mikor érkezik uj frissítés Emuira?
Várom válaszaitiokat
üdv. m -
Cunaja
addikt
válasz
bubus66 #6300 üzenetére
Szia Bubus!
Nálunk is van teszt, csak a Huawei beta fórumáról a megfelelő alkalmazást kell letölteni. Itt viszont regisztrált tagnak kell lenni.
Természetesen a fentebb írt build kell.
Téglák mindig is voltak és lesznek is.
A legnagyobb baj, a megfelelő mennyiségű olvasás és a szöveg megértése. -
wdx
őstag
Van hátránya, de nagyon minimális. Pl. nem működnek nálam b185-ön a live hátterek, cserébe van dinamikus zárókép (ha mozgatod a telefont, mozog a háttér, úgymond 3D-ben)... Amúgy stabilitást nálam nem vesztett.
Oreoval kapcsolatban:
Minden telefont úgy árulnak, hogy a gyártáskor épp aktuális androiddal optimalizálják. Mármint árusítás előtt a készülékhez igazítják a rendszert. Utána ami kijön, az már nagyon más tészta. Főleg a 7-es és 8-as váltásnál... Ez már egy nagyon nagy falat lehet. Mivel végre elkülönül az android a készülék hardverétől. Ergo a szoftver már nem fogja tartalmazni a meghajtó programokat, gyorsabb-könyebb lesz a portolás a különböző készülékre. Na és erre baromira kíváncsi leszek! -
-
eazypeezy
tag
válasz
vlesi69 #6314 üzenetére
Hogy pontosan miért tart eddig azt nem tudom/tudjuk, sajnos ez ilyen. Tesztelik, meg hasonlók, sajnos mindig sok a késés. De igen, ha már itt tartunk szerintem elég gáz, hogy 6 hónapja kijött az Oreo és most áll nagyjából 1,1%-on.
Remélem egyszer majd eljutunk oda, hogy ezekből az átlag 6 hónapos csúszásokból lesz mondjuk egy.
-
axioma
veterán
Flottas, csak telenorhoz huseg van rajta nem tarifa... es papiron nem is en vagyok a szamlafizeto - de vegulis nem surgos, nem akarok valtani, csak mondjuk kulfoldi utnal ne kelljen kapkodni mert elfelejtodik. De van masik tartalek telo, ami eleve fgtl, akkor most nem kell eroltetni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon jól sikerült a Huawei új, kompakt csúcsmobilja, az előd eleve nagyon magasra tette a mércét, a változások pedig olyan pontokon érkeztek, ahol szükséges is volt.
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest