- CES 2025: Mire a Sony-Honda autó piacra kerül...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
-
Mobilarena
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ujfelhasznal
tag
Frissítettem pár napja én is a Pitére. Biztonsági mentést végeztem, de végül lusta voltam FR-t csinálni, enélkül sincs bug. Akkuidő ugyanolyan, talán egy picit jobb, de ideje lenne aksit cseréltetni. Az animációk gyorsítása is tetszik, olyan érzés, mintha tényleg gyorsabb lenne. Végre van digital balance (digitális egyenleg magyarul?), gesztusvezérlés is, habár a főgomb mellett nem látom létjogosultságát. Továbbá az AppLock képernyője is sokkal tetszetősebb az új dizájnnal.
A screen recorderből viszont vagy kiszedték a rendszerhangok rögzítését, vagy én vagyok megint vak, és nem találom. Nektek megvan?
[ Szerkesztve ]
-
Ujfelhasznal
tag
Sziasztok!
Lassan két éves a P10-em (2017. májusi), és bár úgy voltam vele, hogy váltok, de ezt az évet még lazán ki fogja bírni, amit tud, az pedig elég is nekem, sőt sok szempontból pont, hogy nincs azóta sem hasonló (pl. IPS kijelző, viszonylagos kompaktság), így maximum év vége fele, jövőre lesz esedékes. Az aksit cseréltetném, erre vonatkozóan viszont konkrét árat nem dobott ki a Google. Van információja valakinek arról, hogy ez mennyibe kerül, vagy netán garanciában cserélik?
-
Ujfelhasznal
tag
Október végéhez közeledve csak megjött a szeptemberi csomag a single simesre is.
-
Ujfelhasznal
tag
-
Ujfelhasznal
tag
válasz benfolds #9051 üzenetére
Szerintem inkább a P10 már. A hardver egy az egyben erősebb, és tovább is lesz támogatva P9-nél. Kereken egy évvel. Én is jobban szeretem az előlapon az ujjlenyomatolvasót, így például tavaly (mikor vettem) az S8 kapásból ki lett zárva. Nem mellesleg ebben már van OIS is, ami azért nem kis előny a P9-hez képest.
Valami olyan tokot nem tudtok véletlenül, amin vannak kis ,,zsebek" bankkártyának/személyinek? Az Apple telefonjaira vannak ilyenek, de erre nem találok.
-
Ujfelhasznal
tag
válasz kodakmarton #8500 üzenetére
Ezen én is problémáztam eleinte, de aztán rájöttem: butatelefonná kellene tenni ahhoz, hogy 100-at mutasson. Tehát inkább elviselem, hogy 70-75 körül mozog mindig
-
Ujfelhasznal
tag
Elsötétedés: nekem is elsötétedik ha a napon használom. És még csak a kamera sem megy, most is alig látom a kijelzőt. Csinálta B360-on, feltettem a B365-öt FF-el, ugyanúgy megmaradt. Egyedül a biztonsági frissítés tart Oreon, semmi más.
-
Ujfelhasznal
tag
válasz Little Hulk #7675 üzenetére
Magyarul is ilyen sorrendben van, csak nekem szükséges az angol, mivel gyakran használom a Google Asszisztenst, rohadt hasznos tud lenni
[ Szerkesztve ]
-
Ujfelhasznal
tag
Eddig azt állítottam, hogy tökéletes (nálam legalábbis) az Oreo, nincs bug. De, pedig találtam egyet: YouTubeon ha kirakom teljes képernyőre, akkor sokszor csak egy csík jelenik meg alul, rá kell koppintanom, hogy jól méretezze. Mutatom:
Koppintás előttNálatok is jelentkezik, vagy ez csak a YT hibája? Lehet, hogy közben frissített, és az cseszte el, az ilyen értesítéseket mindig kilövöm. Pár napja vettem észre, mostanában elég keveset nézek mobilon videót.
[ Szerkesztve ]
-
Ujfelhasznal
tag
Nekem anno Telekomos volt, arra felment a függetlenre való is, Telenor esetében nem tudom,hülyeséget pedig nem szeretnék beszélni.
Érdekes viszont, hogy FF-ben az IMEI-alapú ellenőrzésnél a mostmár független telefonra a duálosat dobta, mint elfogadottat.
Themes
Ezt én sem találtam, szerintem ilyen lett, ehelyett az ikon mellett mutatja a töltést. Valamint a zárképernyőn is felugrik egy kis animáció a szuper töltéssel, és tizedesjegyre kerekítve adja meg az aksi állapotát.[ Szerkesztve ]
-
Ujfelhasznal
tag
Tegnap este nekem is felment az Oreo. Eddig nekem bejön, főleg a gyorsopciók, ha rányomok hosszan az alkalmazásra; azt nem mondom, hogy világmegváltó lehetőség, de én már szeretem. Buggal eddig nem találkoztam, és rendszer is a simább hatást kelti, gyorsnak ugyanolyan gyors. A Cloudnak köszönhetően pedig feleslegesen mentettem le (az alkalmazásokat kivéve) mindent, ugyanúgy visszaállt.
Az aksi is mintha jobban bírná, annak ellenére, hogy eltűnt a zárképernyős lezárás, de jól kezeli a rendszer ezeket, nem is piszkáltam bele.
-
Ujfelhasznal
tag
Bár megfogadtam, hogy soha többé nem rakom tokba, mégsem bírtam megállni, így én egy gyári Mashup tokot használok rajta már két hónapja lassan. Megjött a skin is e-bayről, de még mindig nem raktam fel.
-
Ujfelhasznal
tag
válasz ::Trunks:: #6565 üzenetére
Nekem - angolul igaz, de- működik a Google Assistant. Viszont ha le van zárva a telefon, akkor nem hajlandó venni az utasítást, hiába van bekapcsolva, hogy feloldja magát. Ami külön érdekes az az, hogy a fülhallgató középső gombjának hosszú nyomásakor pedig gond nélkül reagál
-
Ujfelhasznal
tag
Én várni fogok az Oreo telepítésével 2-3 hetet.
[ Szerkesztve ]
-
Ujfelhasznal
tag
válasz gerenda110 #6169 üzenetére
Pedig ez Debrecen
-
Ujfelhasznal
tag
Ma a szép időben próbálgattam újra a fotózgatást, remélem, hogy tetszik
[ Szerkesztve ]
-
Ujfelhasznal
tag
Ha már cica: ez csak egy gyors fotó volt, tehát a minősége olyan is, de annyira izgett-mozgott, hogy nem volt időm normálisan bemérni.
[ Szerkesztve ]
-
Ujfelhasznal
tag
válasz johnsmithnex #6080 üzenetére
Offba is rakom, mert lehet hülyeséget beszélek
Én úgy tudom, hogy az ilyen biometrikus azonosítási cuccokat(írisz, ujjlenyomat, stb.) a kijelölt tárhelyre pakolja egy elszeparált mappába, ahonnan minden egyes alkalommal beolvassa. Szóval ha az SD kártyára van állítva az alapértelmezett tárhely, akkor onnan lassabban is hívja elő az adatokat, ergó a műveleteket hosszabb ideig fogja végezni.
Javítsatok ki, ha tévedek
-
Ujfelhasznal
tag
válasz johnsmithnex #5999 üzenetére
Nekem a Gmail tökéletesen müködik. Automata szinkronizálás be van kapcsolva?
-
Ujfelhasznal
tag
Szerintem a P11/P20(bárhogy is hívják majd) bemutatása után 1-2 héttel érkezik majd.
-
Ujfelhasznal
tag
Előfordul
Az e-mail kliensen én is gondolkodtam, igaz a Gmail appot használom erre a célra. Mindenesetre inkább elengedem a francba ezt az egészet, úgyis sokat vagyok konnektor közelében, a töltő meg 10-15 perc alatt rányom annyit, hogy kibírja hazáig. Csak, na, ennek nem ilyennek kellene lennie
-
Ujfelhasznal
tag
A waze fent sincs A Messenger és Simple megy. Előbbin keresztül tartjuk a főnökökkel a kapcsolatot, utóbbi meg ugye a fizetéshez.
4G és wi-fi pedig úgyszint a Messenger értesítései miatt van benyomva. De ezek szerint ez ilyen, talán majd a FB törlésével próbálkozom meg.
Jut eszembe: Play Zene előfizetésem van, így azt használom, ez nem tarthatja ébren esetleg?
-
Ujfelhasznal
tag
válasz HellAbove #5663 üzenetére
Mióta cserélték, azóta nem teszem tokba, a skinemet várom, elvileg még vagy két hét. Viszont nincs rajta eddig se karc, se pöttyösödés, csak csúszik, pláne ebben a rohadt hidegben, mikor le van fagyva az ujjam öt perc után.
Oleofób rétegről nem tudok nyilatkozni, mert azonnal fólia került rá.
[ Szerkesztve ]
-
Ujfelhasznal
tag
válasz Hubapipi #5593 üzenetére
Szia!
Nekem volt UFS 2.0, csere után 2.1. Különbséget semmit, de tényleg semmit nem érzek a lettő között. Ahogy nézegettem itt a fórumon, manapság nagy eséllyel 2.1-et fogsz ki. eMMC Magyarországra nem is érkezett hivatalosan, szürkeimportosnál viszont előfordulhatott, de azt csak a legelején csinálták.A szerepe az írási/olvasási sebességben jön elő,vagyis milyen gyorsan telepít fel egy appot, valamint milyen gyorsan nyitja meg(utóbbihoz tudtommal a proci is kell). eMMC a leglassabb(300-500 megabit/sec), utána UFS 2.0(500-700 mbit/sec) majd a 2.1 a maga 700 mbit/sec olvasási sebességével. Utóbbi kettő között lényegi különbséget nem fogsz érezni, ezt mégegyszer leírom, tapasztalatból.
És ez utóbbi részszel kellett volna kezdenemVolt egy időszak, míg mérges voltam, mert 3 hétig szenvedtek egy cserével, akkor el is gondolkodtam az almás cuccokon(vagy Pixel, a Samuk nálam ki vannak zárva a launcher miatt, egyszerűen a hányinger kerülgetett, mikor cserekészülékként azt használtam), de mióta visszakaptam csak használom. Lassan elmondhatjuk, hogy a bughalmaz iOS 11 után átvette az EMUI az ,, it just works" jelzőt. Tényleg nem kell semmit buherálni ezen(vagy csak nekem nem olyanok az igényeim), teszi a dolgát.
Valamint ebben a gépi tanulós cuccban lehet valami, mert az előző P10-em sem lassult fél év után Ujjlenyomatolvasója villámgyors, akadozni is ritkán szokott. Viszont az aksija nem mindenkinek bírja, mikor visszakaptam B171-gyel alig merült, most meg a B180 frissítés után mint a Titanic. Na jó, ez túlzás, de érezhetően rosszab
Valamint nemhiába mondák ezt annó androidos iPhone 7-nek: előző fekete telefonom tokban tartottam, és ugyanúgy kipöttyösödött, mint a mattfekete i7 Kár, hogy ezt így elk...ták; és a kamera üvege is hajlamos karcolódni.
Valamint olyan jó az adatkommunikációs képessége(értsd: hálózat, 4G), hogy csak egy atombunker mélyén nem találna jelet. De erre sem tenném a nyakam
Szóval, igen szerintem a hibái ellenére is tök jó döntés, ha nem akarsz túl sokat költeni, de egy pörgős telefon kell. Még megnézném a helyedben a Honor 9-et (habár ebben lehet, hogy eMMC van, nem tudom) vagy V10-et is, esetleg használtan egy Pixel 1-et,hogy ne vádoljon senki se elfogultsággal
Bocsi a kisregényért.
-
Ujfelhasznal
tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja, hogy a Huawei fiókos műveleteknél miért nem kapom meg a kódot a telefonra? Nálatok működik? Ma például a Cloudba szerettem volna belépni, de végül SMS-ben kellett kérnem. Nem mintha olyan nehéz lenne, csak idegesít, hogy nem működik -
Ujfelhasznal
tag
Nekem első P10-em UFS 2.0 volt, a csere után pedig 2.1. Őszintén szólva semmit, de tényleg semmit nem érzek belőle. Tehát felesleges ezen rugózni szerintem. Persze ha egymás mellett lenne a kettő, akkor valószínűleg feltűnne a sebességkülönbség.
-
Ujfelhasznal
tag
Nekem is megjött a 180, igaz, ma frissítettem azt a Huaweies appot is. Kis hiba volt a telepítés után, vagy öt percig csak a Huawei logó volt meg, aztán azt jelezte, hogy 1% akku van, de egy szimpla újraindítás megoldotta, nem is kellett gyári visszaállítást csinálnom
-
Ujfelhasznal
tag
Immáron mondhatni régi-új tag lettem, ma visszakaptam a P10-em, legalább kicserélték, így egyrészt nincs rajta a Telekomos ROM, másrészt pedig eltűntek a kis pöttyök, amit a tok okozott(mégegyszer biztos nem rakok rá tokot, talán csak akkor, ha megérkezik a skinem rá) . Harmadrészt pedig már nekem is UFS 2.1 van benne. Különbséget ugyan nem érzek a 2.0-hoz képest, de legalább elmondhatom, hogy az e-péniszem most +200 MB olvasási sebességet tud Valamint az aksija is jobban bírja.
Valamint már a Cloud is működik, mikor az előzőt leadtam, akkor még híre-hamva nem volt. Ez is B171-es.
Most örülök is neki, mint majom a farkának, hogy nem kell ilyen 2015-ös Galaxy A5-tel, 2016-os J5-tel meg P8 Lite-tal rohangálnom. Habár utóbbi meglepően jó volt az elvárásaimhoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
Ujfelhasznal
tag
válasz DDani88 #5194 üzenetére
Hm, nekem december 21 óta van szervizben. A debreceni központban adtam le, kicserélték a kamerát(a monokróm meghalt), úgysem volt jó, ezért felküldték Pestre, csak konkrétan a Huawei ügyfélszolgálat sem tudott semmit mondani, hol van, mikor kezdtem türelmetlen lenni. Akkor mentem be negyedszerre, és közölték, hogy bocsi, ez van. Elméletileg jövő hét vége fele kapom vissza a telefont, és remélem, hogy cserébe nem fognak már sz.rakodni holmi alaplapcserével, hanem egy az egyben adnak új telefont, ha már közel egy hónapot kell várni arra a k#####tt szervizre.
Viszont legalább a kérdésemre kaptam egy 20 perc alatt egy gyors választ este kilenckor a Huaweitől, másnap pedig tényleg megnézték. Ez pozitívum[ Szerkesztve ]
-
Ujfelhasznal
tag
Nekem az Apple Music/Google Play Zene zabálta nagyon az akksit, azalatt a fél óra alatt, míg beértem munkahelyre/suliba rendre 85% körül állt az aksi, némi nyomkodással. De egy átlagos munkanapom(9-10 óra, utazással együtt) rendre kibírta úgy, hogy 20-30% maradt benne; kivétel a keményebb időszakokat mikor végig ment az e-mail, Messenger, WhatsApp, hívások, nem csak 4-5-ször néztem rá. Akkor már d. u. 3-4 óra körül lemerült.
Egy darabig segített az, hogy leszedtem a Google Play Szolgáltatások frissítéseit, Meg valamint a Play Áruházzal is ugyanígy tettem. Valamiért folyton ébrentartják a telefont.
Az is igaz, hogy ritkán szoktam 20% környékéig engedni, én úgy vagyok vele, hogy inkább legyen benne szufla, így sokszor munkahelyen is rátöltök a 30-40%-ra.
Most amíg javítják, kaptam egy P8 Liteot cseretelefonnak. Na, ez egy átlagos használattal is lemerül délután 4-re, most is vagy 20 perce vettem le a töltőről, de már 89%-on áll, pedig csak ezt a kommentet írtam meg.
[ Szerkesztve ]
-
Ujfelhasznal
tag
Engem inkább a faszának propagált szervizháttér akaszt ki. Ma két hete hogy leadtam, de még híre-hamva sincs, hogy hol is tartanak. Pedig elvileg aznap megérkezett az alkatrész. Persze, voltak közben ünnepek is, de egy mosógépet nem szereltek nekem még ennyi ideig. Kezdek nagyon kiábrándulni a márkából, hiába tetszik maga a telefon, hiába tetszik a felület, ha minden mást így el tudnak k.rni. Lassan ott vagyok, hogy veszek inkább valami almás vagy samu cuccot(igaz, az utóbbi rendszerét hányadéknak találom), esetleg Pixelt. Legalább 2-3 év alatt terveztem ezzel a telefonnal, de hogy így ne figyeljenek oda a felsőkategóriás modelljükre, na az gáz.
-
Ujfelhasznal
tag
Nem, mert maximum 2 naponta át van pucolva a telefon tokkal együtt. Igyekszem rá vigyázni, így duplán elkeserítő, hogy ilyen. Ha megjön a szervizből végre(lassan két hete ülnek rajta, pedig elvileg a leadás napján meg is érkezett az alkatrész -de ez már másik történet), akkor csinálok róla egy fotót.
-
Ujfelhasznal
tag
Én egy Btech keretes fóliát(fekete) használok a telefonomon, tökéletesen fedi a széleket is, nem levegősödik. A MM-ban találtam.
-
Ujfelhasznal
tag
Köszönöm!
Habár lehet, hogy maradtak benne elrontott képek, mert mindig automatikusan feltöltötte őket, míg eszembe nem jutott, hogy ki is lehetne kapcsolni
-
Ujfelhasznal
tag
válasz HurkaLES #4896 üzenetére
Engedd meg, hogy én is válaszoljak
Szóval nekem az ujjlenyomatolvasón nincsenek karcok, az egész jó bírja. Kijelzőt nem tudom, mindig is fóliázva volt, valamint egy darabig tokban volt tartva. Aztán leszedtem róla, mert a fekete variánst(nálam legalábbis) tiszta pöttyössé tette főleg a felső élén, de vannak a hátlapján és a két oldalsó részén is. Pedig ha naponta legalább egyszer nem szoktam törölgetni a telefont, akkor soha A kameralencsén vannak mikrokarcok, de ezek nem hinném, hogy belerondítanak a fotókba.
Képek tekintetében pedig a Flickr tud nyilatkozni(nem értek a fotózáshoz, csak van mikor elkap a láz, így kezeld a képeimet), igaz, ezek nyáron és ősszel lettek készítve. Szelfiket tekintve nem tudok semmit sem mondani, mert maximum kettőt ha csináltunk elég sok sör után, így nem releváns az eredmény. Meg amúgy is bűnronda pofám van, a telefon nem vállalta
Bocsi, hogy beleszóltam
[ Szerkesztve ]
-
Ujfelhasznal
tag
A debreceni szervízközpont, elvileg már múlthét csütörtökön megérkezett az alkatrész(előtte be sem vettték, mert nem volt készleten), tehát ott helyben meg kellene csinálniuk. Oké, most voltak ünnepek is, de kicsit így is hosszúnak érzem ahhoz képest, hogy eddig mindig maximum 4-5 napot kellett várnom az ilyen ügyekre, mellesleg ők szombaton is nyitva vannak.
-
Ujfelhasznal
tag
Ha leadtam egy Customer Service központba, de lassúak, és ezért szeretnék tőle elállni, akkor megtehetem, hogy visszamondom? Szombaton utazunk el, de a szervizes meg hol van, hol nincs, és kellene a telefon.
-
Ujfelhasznal
tag
válasz james007007 #4871 üzenetére
Aki ide feltette az eredményeket, az mind UFS 2.1-est kapott. Kivéve engem, mert nem 2.0
[ Szerkesztve ]
-
Ujfelhasznal
tag
Jó-jó, azért ne feszítsetek meg! Ezek szerint én érthettem valamit félre, pedig meg mernék esküdni, hogy valahonnan rémlik nekem ez a januári frissítés dolog
-
Ujfelhasznal
tag
Januárban valószínűleg
Egyébként aki folyamatos frissítésekre vágyik, annak ott Pixel vagy iPhone, esetleg az Android One telefonok. Sajnos tudomásul kell venni, hogy az androidos fronton a gyártók nagy része pont tesz rá magasról
[ Szerkesztve ]
-
Ujfelhasznal
tag
Valaki használ skineket a P10-en? Mennyivel vékonyabb, mint egy tok? Karcok ellen hogy véd?
Ilyeneket néztem, ha visszajön a szervizből végre, akkor meglepném egy ilyennel
Skin[ Szerkesztve ]
-
Ujfelhasznal
tag
válasz Caranita #4731 üzenetére
Igen, de van nekem is, mikor meghibban, és kiírja a terminál, hogy ellenőrizze mobil készülékét.
Más: itt senkinek sem volt gond eddig a kamerával? Ma adtam le a debreceni Customerben, kameramodult fognak benne cserélni, mert a monokróm meghalt, csak vibrált a képernyő, a normállal meg néha működött, néha meg lefagyott, és a visszaállítás sem segített.
-
Ujfelhasznal
tag
válasz HellAbove #4573 üzenetére
Én előbb a szövetes Huawei tokkal használtam 1 hónapig, aztán pedig egy szilikonnal, és nekem a gyakori tisztítások ellenére(napi legalább 1, de inkább 2) is tiszta pötty lett a telefonom teteje. Nekem fekete színben van, a többit lehet nem érinti.
Tehát én kb 2 hónapja tok nélkül használom, azóta nem kopott meg újabb helyeken.
-
Ujfelhasznal
tag
Írtam pár napja a kamera gondomra(lassan dolgozza fel a képeket, 2-3 kép után egyszerűen kifagy, sokszor nem is tudom jobbra-balra csúsztatni a módokhoz), és eszembe jutott, hogy valószínűleg a Firmware Finderrel letöltött B171 okozza(erre azt írta, hogy nem támogagatott), majd pár nap múlva megérkezett az,, igazi" B171. Csináltam már vagy kétszer is visszaállítást a telefon menüjéből, de nem segít. Szóval, van-e lehetőség egy olyn visszaállításra, amellyel ezt a letöltött hamis ROM-ot is le tudom szedni, és visszaáll a teló az újkori állapotába?
Bocsi, de ehhez síkhülye vagyok, még sosem piszkáltam egyetlen telefon szoftverét sem ennyire.
-
Ujfelhasznal
tag
Valakinek csinál olyat a kamera, hogy exponálás után kifagy, vagy el sem indul, csak egy fekete képernyő jelenik meg, és csak a telefon újraindítása segít? Már vagy két hete ezzel küszködik, tegnap megvolt a rendszer visszaállítása is, majd biztonsági mentésből mindent visszaraktam. B171-en vagyok.
-
Ujfelhasznal
tag
válasz andriska413 #3803 üzenetére
Nekem pont fordítva van a gondolkodásmódom, így számomra kézenfekvő, hogy bekapcsolom a némítást
-
Ujfelhasznal
tag
Még egy olyan tippem lenne, hogy a kisegítő lehetőségekben a színkorrekciót megnézni hogy nincs-e bekapcsolva
-
Ujfelhasznal
tag
A Pro-hoz oda lehetne írni azt is, hogy kb. csak Horthy bunkerében nem találna hálózati jelet Habár lehet, hogy ott is
-
Ujfelhasznal
tag
Ha a Firmware Finderrel a dual simes frissítést rakom fel akkor ugorhat a garancia?
-
Ujfelhasznal
tag
válasz gerenda110 #3556 üzenetére
Le kell szedni a képernyő lezárását követő bezárást, meg én a biztonság kedvéért a wifit is ébren tarttatom. Az üzemidő romlik valamelyest, de nem vészes. [alkalmazások]
[wi-fi, mobiladat]
[képernyőidő]
Utóbbihoz megjegyezném, hogy ma nagyon sokat használtam, tud ettől jobbat is, de most szinte egyfolytában ment a Chrome, YouTube, Messenger, Facebook.Valamint bocsi, ha idegesít a linkek megnyitása, de ha valaki mobilnettel tolja, akkor neki hasznos lesz, hogy nem szívja le
-
Ujfelhasznal
tag
válasz rangersanyi #3409 üzenetére
Én a felső adatot nézem. Ha 500-600, az 2.0, ha 700 fölötti, akkor 2.1
Nekem 2.0 van, de távolról sem lassú, azt a 0.1 másodpercet meg ki bírom várni
-
Ujfelhasznal
tag
válasz gerenda110 #3366 üzenetére
A tied is 2.1
Kezdem azt hinni, hogy csak én fogtam ki 2.0-ásat
-
Ujfelhasznal
tag
Én is tökéletesen elégedett vagyok vele néhány apróbb hibát kivéve,de ez minden telefonnal együtt jár,
ehhez a hozzászóláshoz hasonlólényegtelen hülyeségekkel pedig miért offoljam szét a topikot?Igaz, nincsenek is nagy igényeim, nekem tökmindegy, hogy iOS vagy droid, használom,és kész
-
Ujfelhasznal
tag
válasz slayernick66 #3216 üzenetére
Próbáld meg azt, amit írtak előttem is, vagy: beállításokban az akkumlátornál a kis fogaskerékre kattintva wi-fi/mobiladat ébrentartása alvó állapotban bekapcsolni. Nekem így van, mindenre mindent megkapok(persze, amit nem záratok be, de ezek a fontosabbak) :
[ Szerkesztve ]
-
-
Ujfelhasznal
tag
Annó én is vacilláltam az S7/S7 Edge, iPhone 6s/7 és a P10 között. Nyomkodtam mindegyiket üzletekben, sebességre semmit sem éreztem köztük. Végül az EMUI, a machine learning(azt hiszem, hogy ez a neve annak, hogy megjegyzi a rendszer,,miket használsz, és gyors is marad), valamint a 3+3-as garancia miatt döntöttem a P10 mellett. Nem mellékesen volt egy fórumtárs, aki a,, Melyik okostelefont vegyem" topikban feltett kérdésem után megkeresett, és elmondta az S7-P10 duóról a véleményét. Benne volt neki is a nem talál hálózatot probléma, megfejelve azzal, hogy 4G hálózaton hajlamos nem kijelezni a bejövő híváokat. Ami baj, mert sokat használom mobilneten, de telefonálni is sokat szoktam. Hát így lett Huaweiem, és szeretem, nem cserélném le másra.
Egyetlen hibát tudok felróni neki: tokban hordva az apró porszemek kikezdték így fél év után a festést(fekete variáns), így elhagytam, csak üvegfólia van rajta.
Habár Pixelre szívesen váltanék, akár az első generációsra is, de ez egyelőre csak vágyálom
[ Szerkesztve ]
-
Ujfelhasznal
tag
válasz Szaszabond #2944 üzenetére
Igen, az lenne
-
Ujfelhasznal
tag
válasz #21745281 #2882 üzenetére
Igazából semmi extra:
Facebook, Messenger, Chrome, LinkedIn, Flickr, WhatsApp, Spotify, Google cuccok(Duo meg pár letiltva), Gmail(a gyári e-mailhez nem tudtam hozzárendelni a céges fiókomat), valamint Telekom, Telenor alkalmazások. Ennyi igazából.
És az akksi is olyan jól bírja, mint ahogy írja, 1 nap megvan vele, megy a háttérben az auto szinkronizálás, wi-fi, mobiladat ébrenarad. -
Ujfelhasznal
tag
-
Ujfelhasznal
tag
Nekem single SIM van, de egyelőre tetszik. Habár játék közben (WoT Blitz) azt csinálja a B133-mal, hogy 20-25 perc után visszaveszi a teljesítményt, így gyakori az FPS drop. De ezt hátha javítják majd, mert eddig nem csinált ilyet.
Ja, kamera üvege nekem is alig láthatóan karcolódik, de nem vészes. Ennyi hibát tudok elmondani rólaMivel én nem vagyok nagy fotós, így sokat nem tudok róla mondani, és fórumon is megoszlanak a vélemények. Akksija meg nálam elég jól bírja, reggel leszedem, míg beérek munkahelyre megy a Play zene(meg ott is nyitásig), nyitáskor kell 20 fotó Whats Appra, napközben használom a Messengert, elintézek 3-4 telefont, és hzafele szintén zene, és 20-40%-kal hazaérek.
[ Szerkesztve ]
-
Ujfelhasznal
tag
Nálam jobb lett. Nemrég töltődött fel, így most nem rakok screenshotot, de ha nem felejtem el, akkor ma megmutatom neked
-
Ujfelhasznal
tag
Szerintem igen, Telekomtól vettem.
-
Ujfelhasznal
tag
Szerintetek megéri kejelzővédő folyadékkal lekenni a kamera üvegét? Nem homályosítja el a képeket? Nincs még rajta karc, és nem is szeretnék.
-
Ujfelhasznal
tag
Ugyanúgy,, botladoznék", hogy ez legyen-e, csak mostmár nem az S7/S7 Edge lenne az ellenfele, hanem a P10 Plus
Mi tetszik benne? A megjelenése, az EMUI, a piszok gyors és pontos ujjlenyomatolvasó, aránylag jó kamera, és a 3+3+3 gari Meg sok más apróság.
Bár Emyt még fejleszthetnék egy kicsit, mert az időt sem tudja megmondani csórikám.
Ezt a kérdést egyébként valami független fórumban tedd fel, mert itt mindenki a P10-et fogja mondani, I7-nél meg azt
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: Mire a Sony-Honda autó piacra kerül...
- Vigneau interaktív lokálblogja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- E-book olvasók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 128GB bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest